Toplam 9 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 9 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Hamile kalmak istemiyorum

  1. Konu Sahibi : EU1 #1
    EU1 Guest

    Ufak bir soru ? Hamile kalmak istemiyorum

    öncelikle herkes şuan bu başlığı okuduğunda kızabılır bılıyorum. hamıle kalmak ıstemıyorum cunku esım subay ve doguya tayınımız cıkacak 5,6 ay sonra. nasıl korunabılırım spıral yenı evlı oldugum ve dogum yapmadıgım ıcın olmuyor. haplar kılo aldırıyor ki zaten kıloluyum. yardım edın arkadaslar lütfenn..:1no2:


  2. Konu Sahibi : EU1 #2
    Giriş tarihi
    Jul 2008
    Mesajlar
    11,581
    aylık ve üç aylık iğneler var ama onlarda kilo aldırabilir
    kondom kullanabilirsiniz o zaman zaten baska secenekte kalmıyor

  3. Konu Sahibi : EU1 #3
    ya aynı şeyi ben de yaşıyorum..tayin olayımız var üstelik yeni evli olduğum içiin anca kendimize yetiyoruz ayrıca da ben evliliğin tadını çıkarmak istiyorum üstelik okuluum da var oyüzden 1 seneyiz kazasız atlamaliyım..bebeğim olsun çok isterim ama hem okul hem tayin biraz zor gibi .Allah eksikliğini göstermesin ama ben hapları bıraktım kim kullanıyorsa memnun değil ve hasta oluyor bana da kıllanma yaptı vucudumda , eşim de kondomu istemiyor geri çekme olayını yapıoruz ama umarım kaza olmaz napayım kıslar yaa =?

  4. Konu Sahibi : EU1 #4
    Giriş tarihi
    Aug 2008
    Mesajlar
    12,898
    hapların hepsi kılo aldırmıyor doktor kontrolüyle yasmin kullan..

  5. Konu Sahibi : EU1 #5
    Giriş tarihi
    Nov 2007
    Mesajlar
    3,743
    Kızılacak bişey yok canım gayet haklısın...ne kendini ne de küçücük bebeği zora sokmanın bi anlamı yok..bence dr git birlikte bi karar verin... yok ben ilaç almam diyosan ya geri çekilme yöntemini ki hiç güvenilir değil ya da kondom kullanıcaksınız başka çare yok...

  6. Konu Sahibi : EU1 #6
    EU1 Guest
    teşekkür ederim arkadaşlar verdğiniz cevaplar için

  7. Konu Sahibi : EU1 #7
    EU1 Guest
    :delphin:merhaba arkadaşlar size bi konuda danışmak istiyorum lütfen bana fikrinizi söyleyin.ben 7 aylık evliyim.19 yaşındayım ve bu yıl açıköğretime kayıt oldum.derslerime çalışmak maksadı ile henüz bi işe girmedim.yeni evli olmamıza rağmen ve maddi durumumuzun da kısıtlı olmasına rağmen eşim ve ben bi bebeğimiz olsun çok istiyoruz.ama hem evimizin kira olması ,hem yaşımın küçük olması, hem okulum aklımı çok karıştırıyor.Ayrıca ben çalışıp eşime destek olmak ta istiyordum.nolur bana bi akıl verin.çocuk olduğunda okulumu devam ettirebilirmiyim sizce?yada çalışabilirmiyim

  8. Konu Sahibi : EU1 #8
    Giriş tarihi
    Dec 2008
    Mesajlar
    7,495
    Alıntı yasemin90 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
    :delphin:merhaba arkadaşlar size bi konuda danışmak istiyorum lütfen bana fikrinizi söyleyin.ben 7 aylık evliyim.19 yaşındayım ve bu yıl açıköğretime kayıt oldum.derslerime çalışmak maksadı ile henüz bi işe girmedim.yeni evli olmamıza rağmen ve maddi durumumuzun da kısıtlı olmasına rağmen eşim ve ben bi bebeğimiz olsun çok istiyoruz.ama hem evimizin kira olması ,hem yaşımın küçük olması, hem okulum aklımı çok karıştırıyor.Ayrıca ben çalışıp eşime destek olmak ta istiyordum.nolur bana bi akıl verin.çocuk olduğunda okulumu devam ettirebilirmiyim sizce?yada çalışabilirmiyim
    canım bende senin gibi çok erken evlendim şimdi 22 yaşındayım ve iki yıllık evliyim.çocuk yapmadığıma da çok pişmanım çünkü uzun süreli çalışmadım genelde evdeydim.onu büyütüp daha sonra da kariyer yapabilirim diye düşündüm ve şimdi bi çocuk istiyoruz.ayrıca açıköğretim okuyorum ama gelecek yıl bölüm değiştirip anaokulu öğretmenliği okuyacağım.yani hem bebişimi büyütüp hemde okulumu bitireceğim.sonrada öğretmenlik yapacağım.senle aynı durumdayız diyebilirim.önemli olan eşin ve sen çocuğu çok istiyosanız okul buna engel değil.ayrıca erken yaşta anne olmak ilerisi için çok önemli hem kuşak çatışması yaşamamış olacaksın hemde genç bir anne olacaksın.ama bunun kararını benim gibi geç verme emi tatlım

  9. Konu Sahibi : EU1 #9
    Giriş tarihi
    Jan 2009
    Mesajlar
    102
    19 yaş hamilelik için erken bir yaş fizyolojik olarak da yani farkında olmalısın ki yaşının küçük olduğu faktörünü göz önünde bulunduruyorsun...
    daha kendi gelişimini tamamlamadın bir de içinde küçük bir bebek olunca olumsuz etkilenebilirsin..
    okul işini garantiye al öyle çocuk yaparsın rahat olur:) Hem bu yaşta sıkıntı çekersin ev geçindirme okuma çocuk iş ve 19 yaş... Allah yardmcın olsun canım eğer doğurmaya karar verirsen.

Benzer Konular

  1. Hamile olmak istemiyorum
    By izabellla in forum Hamilelik Belirtileri
    Cevaplar: 45
    Son Mesaj: 03-05-2013, 23:44
  2. Hamile kalmak
    By eylulylcn in forum Hamilelik Belirtileri
    Cevaplar: 13
    Son Mesaj: 17-02-2010, 20:32
  3. hamile kalmak.....
    By NaZaR_BoNCuGu in forum Gebelik
    Cevaplar: 29
    Son Mesaj: 23-11-2009, 12:06
  4. Hamile olupta çalışan arkadaşlar.. Çalışmak istemiyorum diyenler..
    By bilgeer in forum Hamilelerden Haberler: Soru ve Sorunlar
    Cevaplar: 2
    Son Mesaj: 17-10-2009, 10:48
  5. Hamile Kalmak
    By masal perisi in forum Aile, Evlilik ve Çocuklar
    Cevaplar: 16
    Son Mesaj: 18-06-2008, 15:35

Yetkileriniz

  • Yeni konular gönderemezsiniz
  • Mesajlara cevap yazamazsınız
  • Mesajınıza eklentiler ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
Önemli uyarı, mesajlaşma yöntemi dönem dönem yönetim tarafından kontrol edilmektedir !
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren kadinlarkulubu.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.

Kadinlarkulubu.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkinden iletişime geçildikten sonra en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve avukatımız size yazılı/sözlü geri dönüş yapacaktır.