Şu anda arşiv sayfalarında bulunmaktasınız. Konunun orjinali için tıklayınız:

Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri


cerenp
5-01-10, 18:01
slm arkadaslar aranıza yeni katıldım bana da nolur yol gösterin adetime 4 gün warken beta 8.42 cıktı simdi 1 gün gecti adet günüm dün tekrar 17 cıktı hamile deilim dimi cok mu düşük:eek:

butterfly
5-01-10, 18:01
Pretty
selam kızlarr, benim de beta hcg 8233.57 çıktı çok mutluyum meleğim geldi sonunda , ama doktor keseyi göremedi 5.5 haftalıkmış inşallah haftaya görecez...
canım senin sat ne zaman. benimki 27 kasım ve degerim seninkine cok benziyor 8266. herkes cok yüksek diyor. testi 31 aralıkta yaptırmıstım o zaman 4 hafta civarı olması lazım

1BukeT
6-01-10, 21:01
kızlar merhaba 77 sayfanın tammaını okudum
6 senelik evliyim hiç çocuğum yok
son adet tarihim 27 kasım ve şu ana kadar 41 gün geçti ben hala regl olmadım bugüne kadar yaşamadığım tüm gebelik belirtilerini yaşadım yani daha önce günüm geçtiği olmuştu ama belirti yaşamamıştım dün idrar testim silik çıktı hatta sabaha iyice belirginleşmişti çizgi..ama bugün dr gittiğimde karından ve alttan ultrasonda bişey göremedi kan testi istedi kan değerim 1.9 çıktı yani gebelik yok...şok oldum beklemediğim bir sonuçtu..çünkü ilk kez bu kadar yaklaşmıştım adet söktürücü bir hap verdi ama kullanmayı düşünmüyorum benim durumuna benzer asoka rumuzlu bir arkadaşımız yazmış buraya ondan ve diğer arkadaşlardan düşüncelerini bekliyorum...bu değerin yükselme durumu varmı sizce? çünkü hiçbir adet belirtisi yaşamıyorum

1BukeT
6-01-10, 22:01
ExpireUserII
canım adetinden 5 gün sonra 1.9 çıkan arkadaşın sonradan değerleri yükseldi ve şu anda hamile. keşke adetinin geçmesini bekleseydin. normalde 10 gün geçtikten sonra doktorlar bakmak istiyorlar. ilaç kullanma zorunluluğun yoksa bence adetini bekle. :eek:
bu durum benimkine çok benziyor benim adet aralığım değişkenlik gösterdiği için kaç gün geçtiğini bilemiyorum yani en son 27 kasımda adet olmuştum 41 gün geçmiş üzerinden ama ortalamasını alırsak 32 günde bir adet olduğumu söyleyebilirim 29 ve 33 hatta 35 günde bir olduğum oluyordu .. benimde 1,9 ve doktorun verdiği adet söktürücü hapı kullanmayacağım sizce umut varmı?

cerenp
6-01-10, 22:01
kızlar slm benim adetim geceli 3 gün oluo simdi test yaptım negatif cıktı ama adetim 1 gün gecmişti kan werdigimde sonuc 17 cıktı napcam ben yaa nedir bu hamilemiyim

1BukeT
6-01-10, 22:01
cerenp
kızlar slm benim adetim geceli 3 gün oluo simdi test yaptım negatif cıktı ama adetim 1 gün gecmişti kan werdigimde sonuc 17 cıktı napcam ben yaa nedir bu hamilemiyim
beta hcg hormonu en son idrara karışır yani idrarda negatif çıktıysa üzülme henüz karışmamıştır idrara kanda değerin 17 ise hamilesin zaten 5den yukarı olması gebeliği gösterir 2 gün sonra tekrar kan testi yaptır 2 katından fazla artması lazım

cerenp
6-01-10, 22:01
benim deger cok düşük deilmi herkesin ne kadar yüksek nie böle az cıktıkii

1BukeT
6-01-10, 22:01
cerenp
benim deger cok düşük deilmi herkesin ne kadar yüksek nie böle az cıktıkii
değerine göre gebelik var ama sağlıklı bir gebelik olduğunu anlaman için değerinin yükselmesini bekelemen gerekiyor sakinleş stress yapma ve dediğim gibi 2 gün sonra yada 3 gün sonra tekrar kan testi yaptır..yükseliyorsa zaten sorun edecek birşey yok aksine değer aynıysa yada düşüş gösteryorsa doktoruna danış ozaman kimyasal gebelik geçiriyor olabilirsin ve yakındada zaten kanaman geliyor demektir... ama bence sende sorun yok normal geldi bana

cerenp
6-01-10, 22:01
1BukeT
değerine göre gebelik var ama sağlıklı bir gebelik olduğunu anlaman için değerinin yükselmesini bekelemen gerekiyor sakinleş stress yapma ve dediğim gibi 2 gün sonra yada 3 gün sonra tekrar kan testi yaptır..yükseliyorsa zaten sorun edecek birşey yok aksine değer aynıysa yada düşüş gösteryorsa doktoruna danış ozaman kimyasal gebelik geçiriyor olabilirsin ve yakındada zaten kanaman geliyor demektir... ama bence sende sorun yok normal geldi bana
gercekten mii yarın wersem nasıl olur ben pazartesi wermiştim 4 gün oluoo yeter mii süre sabah gitsem ama korkuorum benim de yükselmesse ya düserse die inş bende görürüm

1BukeT
6-01-10, 22:01
cerenp
gercekten mii yarın wersem nasıl olur ben pazartesi wermiştim 4 gün oluoo yeter mii süre sabah gitsem ama korkuorum benim de yükselmesse ya düserse die inş bende görürüm
4 gün iyi bir süre bence yarın git için rahat etsina.s endişe etme fazla

cerenp
6-01-10, 22:01
1BukeT
4 gün iyi bir süre bence yarın git için rahat etsina.s endişe etme fazla
canım ya saoll gercekten rahatladım biraz sende nolur üzülmee ama bişi warsa cıkar bekle bencede

1BukeT
6-01-10, 23:01
cerenp
canım ya saoll gercekten rahatladım biraz sende nolur üzülmee ama bişi warsa cıkar bekle bencede
sağol cerenpcim benim durumumda olanlardan bazı alıntılar buldum bu sitede galiba en mantıklısı ilacı kullanmayıp doğal yolla adet olmayı beklemek olacak... 1haftaya kadar adet olmazsam tekrar kan testi yaptırıcam...benim durumumdaki başka arkadaşlarada yardımcı olması ümidiyle bulduğun alıntıları burada paylaşmak istiyorum...

Feyza_28 Alıntı
Merhaba Arkadaşlar,bende adetim 5 gün geçtikten sonra kan testi yaptırdım.1.92 çıktı yani negatif,idrar testi de negatifti.Doktor adet söktürücü verecekti,almadım.Bunun üzerine bi on gün sonra tekrar bir test daha yapayım dedim.Çünkü göğüslerim çok acımaya başlamıştı ve kasıklarım da ağrıyordu.Sağlık ocağına gittim,orda idrar testi yaptırdım pozitif çıktı.Gözlerime inanamadım,bitane de eczaneden aldım o da pozitif çıktı.2gün sonra doktora gittim doktor yumurtlama geç olmuştur dedi.Tekrar kan testi yaptırdım 2028 çıktı.Şu an 6 haftalık hamileyim.Çok mutluyum.Allah tüm anne olmak isteyenlere yaşatsın bu duyguyu.
ecegun kullanıcısından alıntı
kızlar benim adetim 5 gün geçince beta hcg yaptırdım sonuç 0.12 yani gebelik yok. ama bugün 8.günüm ve hala adet olmadım ama bana hamileymişim gibi geliyor çünkü bütün belirtileri yaşıyorum. sizce kan testinde negatif çıkıp 1--2 hafta sonra hamile olmak mümkün mü? ( ve bende hiç adet gecikmesi olmazdı bu da önemli bir detay)

esra83 alıntı
cnım benimde adetim 4 gün geçtiğinde kan testim negatif 0.02 çıkmışı..10. gün yeniden ancak farklı bir merkezde yaptırdım pozitif çıktı 274.9 çıktı..başka bir merkezde tekrar etmeni tavsiye edrim..Allah sağlıklı bir bebiş versin hepimizee..çünkü ben düşük yaptım geçen ay :KK43:Allah kimseye yaşatmasın/

nesssli
7-01-10, 12:01
bence gayet iyi çıkmış hormın seviyen arkadaşım :) 4 haftalık hamişsin işte :)

kardelen35
7-01-10, 15:01
kızlar bişey sorucam ben 16 haftalık hamileyim...3 lü tarama testinden beta hcg düşük gibi 9683 lerde sizce normal mi?

ilkimnur
8-01-10, 13:01
benım degerım 1171 acaba normal mı ve kac gunluk oldugunu solemedıler bana acaba bu degerden anlasılır mı

sevecen1
8-01-10, 21:01
arkadaşlar banda bi yorum yapın lütfen.bugün hamile oldumu öğrendim beta.895.1 çok küçük ultrasonda gözükmüyor dedi sizce normalmi cvp yazarsanız çok mutlu olurum

zelcan
9-01-10, 11:01
merhabalar
ya merak ediyorum bende yada dr. larımda mı sorun var diye
2 kere hamilelik geçirdim ikiside karnımda öldü yaklaşık 10 haftayken
ama hiç ama hiç bhcg değerlerim ölçülmedi ??????????
sizde neden? hangi sebeple? kendi isteğiniz üzerine mi? bu kan testi yapıldı
tşk ederim :) sevgiler

ayzun
9-01-10, 14:01
arkadaslar merhaba bende bugun kan esti yaptirdim transferimin 10.gunu bugun 7 cikti ben simdi hamilemiyim yaa anlamadim doktor cok dusuk bi rakam dedi pazartesi gel bi daha bakicaz dedi deger yukselirmi sizce aglamaktan oluyorummmm ne olur cvp verin deneyimli arkadaslarrrrrrrrrr sansim hic yokmuuu

ayzun
9-01-10, 14:01
doktorum bizde hcg degerin 7 gorunce sevinemedik dedi ama pazartesi gel bi daha kan testi yapalim dedi cok mutsuzum yaaa

hasankeyf
9-01-10, 16:01
ayzun
doktorum bizde hcg degerin 7 gorunce sevinemedik dedi ama pazartesi gel bi daha kan testi yapalim dedi cok mutsuzum yaaa
canım daha yeni kana karışıyordur rahat ol daha kesin bişey yok ağlayıp kendini hırpalıyorsun hele dur 5 in yukarısı gebeliktir doktor pazartesi tekrar bakacaktır değerine biraz bile yükselse hamilesindir o yükselişi görmek istiyecektir va sen hamilesin bak gör stres yapıp bebişi de sıkıntıya sokma pazartesi en az değerin 35 olacak bak gör güzel haberlerini bekliyorum

ayzun
9-01-10, 16:01
insallah canim yaa haklisin stres yapmamam gerek ama elimde degil yikildim cunku ins. dedigin gibi olurrrr insalah yukselirr.cok dusuk dedi cunku yikildik esimle transferin 10.gunu gunu iste bugun bakalim pazartesiyi bekliycem artikk umarim yukselir

1BukeT
9-01-10, 19:01
................................

esen55
10-01-10, 13:01
herkese selam. adet tarihimi 3 gün geçince kan tahlilince değerim 3764 göründü. 5 haftalık hamileyim ve kese de göründü. ama değer biraz yüksek geldi bana. sizce normal mı?

nrgss
10-01-10, 21:01
esen55
herkese selam. adet tarihimi 3 gün geçince kan tahlilince değerim 3764 göründü. 5 haftalık hamileyim ve kese de göründü. ama değer biraz yüksek geldi bana. sizce normal mı?
normal cnm mrklanma bende 7 haftaya girdim 9000

hanrey
12-01-10, 09:01
Merhaba;
en son 12 aralıkta regli oldum bugün bir ay oldu hcg 1061 ama kese daha görünmedi normal mi sizce?

SULTAN1984
12-01-10, 10:01
selam kızlar adetime daha 5 gün var bugün beta yaptırdım değerm 51,58 çıktı doktor var dedi sizce normal mi

nrgss
12-01-10, 11:01
SULTAN1984
selam kızlar adetime daha 5 gün var bugün beta yaptırdım değerm 51,58 çıktı doktor var dedi sizce normal mi
cnm hadi gözün aydın hamilesin ama 2 yada 3 gün arayla tekrar tekrar beta yaptır değer bakalım ikiye katlıyomu ii olup olmadığını anlarsın tekrar tebrikler...

nrgss
12-01-10, 11:01
hanrey
Merhaba;
en son 12 aralıkta regli oldum bugün bir ay oldu hcg 1061 ama kese daha görünmedi normal mi sizce?
cnm endişelenme görülmemesi kötü değil birazdaha geçsin görülür meraklanma bnm 4000 lerde görüldü

dejavu_one
12-01-10, 12:01
ben bugün rutin kontrole gittim ama reglimde 3 gün gecikti doktor rahmimde kalınlaşma gördü. Rutn hormon testleri yanında beta hcg testide istemiş kağıtta gördüm bana bişi demedi ama hamilelik olabilirmi

umutsuzum
12-01-10, 13:01
Arkadaşlar ayın 6.sında Beta hcg değerim 190 çıkmıştı bugün değeri 890 çıktı dr fazla yükselmemiş dedi. Ya neden yükselmedi acaba... Keseyi de tam olarak göremedik minik bir siyah nokta gördük ama çok küçüktü korkuyorum yaaaa

akmeleyi
12-01-10, 14:01
:KK46:merhaba arkadaslar aranıza yenı katıldım bır sorum olacaktı ben 35 gunde bır adet oluyorum ve adetıme 1 hafta varken göğüslerım agrımaya baslar fakat bu sefer hıc belirtı yok sadece goguslerım son adetımden 1 hafta sonra agrıdı bı daha arımadı ve tam 35. gun kan tahlili yaptırdım ve negatıf cıktı ve halen adet olmadım goguslerım adet zamanımdakı gıbı agrımıyor sadece ucları kasınıyor bazen sızlıyor arada bır sol tarafıma agrı gırıyor sancım oluyor o kadar sızce hamile olabılırmıyım bır daha denemelımıyım acaba kanda test hıc boyle olmazdı bugun son adetım bu yana 40 gun oldu ne olur bılgılendırırmısınz benı dr gıtmelimiyimmm

daisy4
15-01-10, 13:01
akmeleyi
:KK46:merhaba arkadaslar aranıza yenı katıldım bır sorum olacaktı ben 35 gunde bır adet oluyorum ve adetıme 1 hafta varken göğüslerım agrımaya baslar fakat bu sefer hıc belirtı yok sadece goguslerım son adetımden 1 hafta sonra agrıdı bı daha arımadı ve tam 35. gun kan tahlili yaptırdım ve negatıf cıktı ve halen adet olmadım goguslerım adet zamanımdakı gıbı agrımıyor sadece ucları kasınıyor bazen sızlıyor arada bır sol tarafıma agrı gırıyor sancım oluyor o kadar sızce hamile olabılırmıyım bır daha denemelımıyım acaba kanda test hıc boyle olmazdı bugun son adetım bu yana 40 gun oldu ne olur bılgılendırırmısınz benı dr gıtmelimiyimmm
canım merhaba,bende 31-32 günde bir adet oluyorum.Bnmde adetime az bi süre kala göğüslerim ağrımaya başlardı.Ama bu sefer olmadı.Test yaptım önce negatif çıktı.Ama adet tarihimi 7 gün geçtikten sonra testte çok silik 2.çizgi çıktı.Ve göğüslerim de birkaç gün içinde şişmeye ve ağrımaya başladı.Kan testinde pozitif çıktı.Ama düşük bir değer çıktı 3.kez kan verdim değer yükseliyor bakalım.Ben sana kanda test yaptırmanı ve doktora başvurmanı öneririm..Herşey gönlünce olsun!opuyorumnanaktan

PalParmak
15-01-10, 14:01
kızlar iki göz iki çeşme ağlaya ağlaya bir hal oldum.adetim 37 günde bir oluyo.adet 3gün geçince beta hcg yaptırdım değerim 0.5 çıktı hamile olmak için 10 dan yukarı olması lazımmmış.doktor hamile değilsin dedi bugün ama ben hala adet olamadım.Kızlar gerçekten hamile değilmiyim ufacık bir ihtimal bile yokmuuu yükselmezmi bu değerler???:çok üzgünüm:

gonca85gonca
16-01-10, 20:01
selam bayanlar benimde mera ettiğim birşey var bende 9 aylık evliyim regl güne 5-6 gün kala ilişki oldu acaba hamile olma ihtimali varmıdır çok merajk ediyorum :) fikirlerinizi önemli benim için ve büyük bir merakla bekliyorum şimdiden teşekürler

pembe50
17-01-10, 11:01
kızlar mrb...

sat:23 aralık

25 gunde bır adet oluyorum

adet gununden bır gun once beta hcg yaptırdım:180.30

bana gore 2 haftalık nette hesapladım 3 haftalık dıyo sızce deger nasıl?

yarın tekrar olcturcem bakalım..

2.Sorum aıle hekımlıgı: saglık ocagında beta hcg acaba yaptırılıyor mu

bu gun cvp verırısenz coooooook sevınırım

pembe50
17-01-10, 12:01
kac gunde saglık ocagnda sonuc cıkar bılen yok mu