Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri


blueangel42
11-07-09, 08:07
bende dün kan testi yaptırdım.adetime 6 gün kala değer 7,26 çıktı.sonuç kağıdımda 5 ve üstü pozitif kabul ediliyor.pztsi günü tekrarlanacak tahlil bakalım heyecanla sonucu bekliyorum.böyle düşük çıkıpta hamile olduğunu öğrenen arkadaşlarımız varmı.dua edin kızlar:Saruboceq:

laubali
11-07-09, 22:07
Canim zaten testi erken yapmissin, normalde gebelik olsa cikmaya bile bilirdi ama 6 gün kala degerinde gebelik var gibi gözüküyor.

Berra103
12-07-09, 08:07
merhaba arkadaşlar. Moralim bozuk. 4 gün önce 10.09 çıkmıştı. Bugünde 4.98 çıktı. Aşılamada kullanılan ilaçlar yaptı galiba. Adetime 5 gün var. Offff ya gene olmadı.

kardelen_cicegi
13-07-09, 16:07
slm arkadaşlar benimde adetim 8 gün gecti idrar testinde silik çıktı bugün kan testi yaptırdım yarın öğlen sonuçlar çıkacak bakalım heyecanla bekliyorum herşeyin hayırlısı :nazar:

anemonn01
14-07-09, 07:07
arkadaşlar öncelikle selam aranıza yeni katıldım..ben doğal yollarla hamile kaldım,hiç bi sorun yoktu bende..sat tarihim 6 haziran 6 gün sürer ve 22 günde bir tekrarlar..bu ay 3-4 temmuz gibi adet olmam gerekirken gecikti ve 9 temmuzda idrar testi yaptım pozitif çıktı,aynı gün kan testi de yaptırdım 1540 çıktı..buna göre sorum şu sizce kaç gün önce döllenme olmuştur bende,heyecandan hiç bişi hatırlayamıyorum ve çok merak ediyoruma acaba geç döllenme veya geç yumurtlamayla mı oldu yada ovülasyon dönemime göre mi?
en son 29'unda ilişkiye girmiştik eşimle ama bu dönemde kan testinden 10-11 gün önceye geliyor,10-11 günde kan testi 1540 çıkar mı yada idrarda belli olur mu?
şimdiden teşekkür ederim,heyecanımı bağışlayın :kedi:

kardelen_cicegi
14-07-09, 10:07
kızlar betahcg 3356,00 çıktı sizce kaç haftalık şimdi aldım sonuçları daha doktora gösteremedim ?

nesssli
14-07-09, 11:07
4 yada 5 haftalık hamişsinn hamişlerin duaları kabul olurmuşş sende bize isteyenlere dua et :)

nesssli
14-07-09, 11:07
en son adet tarihin ne peki ? bide öyle bakalım :)

blueangel42
14-07-09, 12:07
kızlar sonucum 7,26 dan 85,90 na yükselmiş,hamileyim yarın yine baktırcam düzenli artı varmı diye.keseyi hcg kaç olunca görebilirim daha doktordan randevu almadım ama çok meraklanıyorummm

kardelen_cicegi
14-07-09, 12:07
nesssli
4 yada 5 haftalık hamişsinn hamişlerin duaları kabul olurmuşş sende bize isteyenlere dua et :)
sağol canım ya Allah tüm isteyenlere nasip etsin :Saruboceq:

Berra103
14-07-09, 13:07
Merhaba arkadaşlar. Benim adetime 2 gün var bhcg 15.21 çıktı. Doktorum ümitsiz konuştu. Neden böyle düşük çıktı bilemiyorum. Sonradan yükselirmi. Yardımcı olursanız sevinirim.

lücian
15-07-09, 05:07
mrb arkadaslar bana acıl yardım cı olurmusunuz adetım 1 hafta gecti ve kan degerim 1208 cıktı sızce normalmı.yoksa yuksek bı degermi.yada kimyasak olabılırmı?

rachelgreen
15-07-09, 12:07
merhaba
ben hamileyim idrar ve kan testi pozitif son adetim 4 haziran 8 temmuz gibi idrar testi ile öğrendim hamile olduğumu 10 temmuzda kan testi yaptırdım değerim 9750 gibi bir sonuç çıktı netten baktığım değerlere göre biraz yüksek gibi yani 6 haftalık olması gerekiyor ancak benim tahminime göre en fazla 4 haftalık değerin yüksek olmasının bir riski varmı acaba bir bilginiz varmı henüz doktorla görüşmediğim için endişeleniyorum herşey normaldir değilmi yardımcı olurmusunuz kaç haftalıkdır acaba şuan

zehra.tugba
15-07-09, 15:07
bi doktora görün,değerler yüksek dört haftalık olduğuna eminmisin arkadaşım..molar gebelik olabilir..

idil07
16-07-09, 16:07
kızlar beta değerlerim 5-16-25 hiç mi uumut yok;;?

idil07
17-07-09, 13:07
bugün 63 olmuşş ama kimse fikir vermiyo :KK43:

blueangel42
19-07-09, 11:07
idilengin
bugün 63 olmuşş ama kimse fikir vermiyo :KK43:
en sonki artış iyi gibi.umarım hamişsindir

idil07
20-07-09, 18:07
kızlar 63 tü ya betam bugün 399 olmuşşşşş

Kayra
20-07-09, 21:07
kaçıncı gün. benim transferin 10. günüydü mesela 557,2 eğer 12 yada 15. günlerse normal.

ninik
21-07-09, 13:07
ıdılengın canım ınŞallah hamılesındır tatlım

bodrumlu
22-07-09, 12:07
merhaba arkadaşlar.son sat tarihim 23 haziran.bu sabah beta hcg yaptırdım. sonuç:283,3 bu sonuç normal mi bileniniz varmı? doktoruma ulaşamıyorum.laboratuvardakiler de bir uzmanla görüşün dediler. içime kurt düştü.yardımcı olursanız sevinirim.

ay_she
23-07-09, 06:07
bebek çokluğu yani ikiz üçüz beta hcg den belli oluyor mu acaba öyle bi soru takıldı kafama :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

laubali
23-07-09, 12:07
bodrumlu
merhaba arkadaşlar.son sat tarihim 23 haziran.bu sabah beta hcg yaptırdım. sonuç:283,3 bu sonuç normal mi bileniniz varmı? doktoruma ulaşamıyorum.laboratuvardakiler de bir uzmanla görüşün dediler. içime kurt düştü.yardımcı olursanız sevinirim.
Tebrik ederim hamilesiniz

laubali
23-07-09, 12:07
ay_she
bebek çokluğu yani ikiz üçüz beta hcg den belli oluyor mu acaba öyle bi soru takıldı kafama :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

BetaHCG sonucuna bagli ve kacinci gün yapildigina tabiiki. Ama bazen yüksek ciksa bile tam emin olmak zor cünkü erken tutunma ile gec tutunma arasindaki farka bagli bunu anlamakta malesef mümkün degil

bukem
23-07-09, 13:07
bence de hamilesin. şimdiden tebriklerrrrr