gebelikte kan testi degerleri sonucu


seldalondra
19-02-09, 16:02
arkadaslar hep kan testini ve cikan sonucu merak eder yorumlariz iste sizebebeginiz kac haftalik diye bir tabloBeta HCG tablosu (bHCG tablosu):

Son adetden itibaren geçen hafta sayısı
HCG (mIU/ml)
(INCIID) değeri
HCG in mIU/ml
(Quest) değeri

3 hafta
5 - 50
9 - 130

4 hafta
3 - 426
75 - 2,600

5 hafta
19 - 7,340
850 - 20,800

6 hafta
1,080 - 56,500
4,000 - 100,200

7 - 12 hafta
7,650 - 288,000
11,500 - 289,000

13 - 16 hafta
13,300 - 254,000
18,300 - 137,000

17 - 24 hafta
4,060 - 165,400
1,400 - 53,000

25 - 40 hafta
3,640 - 117,000
940 - 60,000

dygbodrum
5-11-10, 11:11
merhaba arkadaşlar
ekimin 20 sinde transfer yapıldı (tüp bebek) 12 gün beta hcg yapılması istendi yani kasımın 1 inde beta hcg değerim 114,4 dı evet hamile olduğumu öğrendim .2 gün sonra aynı testi tekrar istediler bu sefer değerim 151,2 ye yükseldi ve bugün tekrar yaptırdım 05 kasım şu andada 216,20 olduğu sölendi değerlerin çok yükselmediğini görüyorum doctor bana çatlamadı diyor sağlıklı bir gebelik gözükmediğini sölüyor ama tüp bebekteki hemşireler ise 08 kasım da tekrar yapılması gerektiğini ve eğer yükselme gözükmesse bile 2 günde bir tahlilin tekrarlanması gerektiğini düşünüyorlar .bu konu ile ilgili bilgi sahibi olan varmı yardımcı olabilirmisiniz

kahveci
5-11-10, 15:11
kese izlendi mi bilmiyorum yalnız şöyle bir durum var.doktor büyük ihtimalle keseni görene kadar bu testleri yapıcak.ne zaman kesen görülecek o zaman testlere gerek kalmaz.bundan sonra yolk sac, embriyo ve kalp atışları gözlenmesi olucak.değer 48 saatte 2 katına katlayacak diye de bir şart yok.daha başındaysa katlamayabilir.ama 48 saatte bir 2 katına katlarsa iyi olur.tabii bunlar benim fikrim:KK71:

ebru_
6-11-10, 18:11
kızlar sımdı benım 121.27 cıktı
3 hafta
5 - 50
9 - 130 bu bu ılk 5-50 tamamda ıkıcı deger 9-130 ne oluyo bu arada ıkı gun sonra bır daha yapıtrcamm ne kadarlık hamıleyımyaaaa

palette
6-11-10, 19:11
muhtmln 3 haftalıksın cnm...hayırlı olsun

oslemim35
10-01-11, 18:01
kızlaarr ben bgn kan testi yaptırdıım hcg değeri37,8 çıktı adetime 3 gün var daha normal mi?

nazlinur
21-01-11, 17:01
hayırlı olsun öslemim

bsr16
27-02-11, 20:02
kızlar benim sonuç 87,46 çıktı pozitif dediler ama sizce??

violetviolet
19-03-11, 19:03
oslemim35
kızlaarr ben bgn kan testi yaptırdıım hcg değeri37,8 çıktı adetime 3 gün var daha normal mi?
arkadaşlar ben 17martta bi poliklinikte kan tahlili yaptırdım. adetimde 3 gün geçmişti.sonuç 42,39 çıktı. iki haftalık gebesin dediler.bi yanlışlık yoktur değil mi..

nanan
15-04-11, 09:04
ben de aranıza yeni katılanlardanım benimde son adet gunumun ilk günü 1 mart geçen hafta test yaptırdım 9027 çıktı sonuca ve hesabıma göre 7 haftalık ama 3 gün önce doktorum 4 hafta 4 dün demişti ultrasona göre bugun 5 hafta 2 gün çıktı ultrasonda ama kalp atışları görünmüyor bir sorun varmı diye korkuyorum.4 haftalıkken hcg-beta değerleri 9027 yuksek değilmi ondan sorunmu var die düşündüm açıkcası.Rabbim herkesi hayırlısıyla sağlıklı olarak bebeğini kucağına almayı nasip etsin::KK49::KK28::KK46:

konyalioglu
18-04-11, 12:04
9 nisanda aşılama yapıldı 1hafta sonra kan tahlili yaptıdm sonuç 3,2
erken mi davrandm acaba yükselme ihtimali varmı

nazlinur
18-04-11, 13:04
konyalioglu
9 nisanda aşılama yapıldı 1hafta sonra kan tahlili yaptıdm sonuç 3,2
erken mi davrandm acaba yükselme ihtimali varmı
çok erken yaptırmışsın yükselir inş

haribo09
20-04-11, 08:04
ben 17 ocak tarihinde adet gördüm en son ama bnm cok onceden düzensizligim var doktorlar sıkıntıdan ileri geldigini söylüyorlar,3 gun once idrar testi yaptım evde 2 cızgı cok net cıktı ertesi gün emin olmak adına bi tane daha aldım onda biraz daha silik cıktı.bugun kan testi yaptırdım sonuc negatif kafam karmakarısık oldu doktor ilgilenmedi bile dogru dürüst kan testi beta-hCG <0,100 cıktı altta
mlU\ml 05 07 yazıyor ben bi anlam veremedim yardımcı olursanız sevinirim bunu yasan varmı kan degeri yükselirmi bide gebelik yeni oldugu için olabılırmı acaba???

zeyzek
20-04-11, 09:04
haribo09
ben 17 ocak tarihinde adet gördüm en son ama bnm cok onceden düzensizligim var doktorlar sıkıntıdan ileri geldigini söylüyorlar,3 gun once idrar testi yaptım evde 2 cızgı cok net cıktı ertesi gün emin olmak adına bi tane daha aldım onda biraz daha silik cıktı.bugun kan testi yaptırdım sonuc negatif kafam karmakarısık oldu doktor ilgilenmedi bile dogru dürüst kan testi beta-hCG <0,100 cıktı altta
mlU\ml 05 07 yazıyor ben bi anlam veremedim yardımcı olursanız sevinirim bunu yasan varmı kan degeri yükselirmi bide gebelik yeni oldugu için olabılırmı acaba???
canım şimdi kendi değerlerime baktım 0-05 hamile olmayan kadın diyo benim değerim 4695 ti ben 4 haftalık hamileydim kan testinde bence başka bi doktora daha fit vajinal ultrasonda görülüyor ne kadar küçük olsada

mavusbebek
1-05-11, 16:05
selam kızlar ben iki gün önce kan testi yaptırdım sonuç 3.68 çıktı bu sayfanın geçmişine baktım orda gebelik değerlerinde 4 haftalıkta kan değerinin 3 ile 426 arasında olduğunu gördüm acaba hamile olabilirmiyim sizce bilgisi olan varsa cevap verirse çok sevinirim allah hepinize hayırlısından evlatlar nasip etsin:18::18::18:

civciv89
1-05-11, 16:05
mavusbebek
selam kızlar ben iki gün önce kan testi yaptırdım sonuç 3.68 çıktı bu sayfanın geçmişine baktım orda gebelik değerlerinde 4 haftalıkta kan değerinin 3 ile 426 arasında olduğunu gördüm acaba hamile olabilirmiyim sizce bilgisi olan varsa cevap verirse çok sevinirim allah hepinize hayırlısından evlatlar nasip etsin:18::18::18:
canım hamılesinnnnnnnnnnnnnn tebriklerr :))))) inş yükselirr

civciv89
1-05-11, 16:05
kızlar yerleşme denılen bır kahverengı lekelenmem oldu 25 nisanda bende 1 gun sonra kan testı yaptırdım sonuç pozitif çıkar mı yanı beta hcg gözükür mü kanda

mavusbebek
1-05-11, 16:05
civciv89
canım hamılesinnnnnnnnnnnnnn tebriklerr :))))) inş yükselirr
inşallah öyledir canım ya ben geçen ay dış gebelik geçirdim kürtaj oldum doktor korunun dedi ama korunmadım ve yine dış gebelik olcak diye çok korkuyorum gerçi o zamanki halimle şimdiki halim başka ama inşallah senin dediğin doğru çıkar cok sağol cevap verdiğin için :KK71::KK71::KK71::KK19::KK19::KK19:

civciv89
1-05-11, 16:05
mavusbebek
inşallah öyledir canım ya ben geçen ay dış gebelik geçirdim kürtaj oldum doktor korunun dedi ama korunmadım ve yine dış gebelik olcak diye çok korkuyorum gerçi o zamanki halimle şimdiki halim başka ama inşallah senin dediğin doğru çıkar cok sağol cevap verdiğin için :KK71::KK71::KK71::KK19::KK19::KK19:
bşey değil canım in dış gebelik değildir ALLAH guldursun yuzunu

mavusbebek
1-05-11, 16:05
civciv89
kızlar yerleşme denılen bır kahverengı lekelenmem oldu 25 nisanda bende 1 gun sonra kan testı yaptırdım sonuç pozitif çıkar mı yanı beta hcg gözükür mü kanda
canım ben geçen ay dış gebeliğimde adet günümde kan testinde hemen çıktı bendede seninki gibi leke olmuştu o leke sanırım yerleşmeden oluyormuş duyduğum kadarıyla günün geçtimi senin

civciv89
1-05-11, 17:05
mavusbebek
canım ben geçen ay dış gebeliğimde adet günümde kan testinde hemen çıktı bendede seninki gibi leke olmuştu o leke sanırım yerleşmeden oluyormuş duyduğum kadarıyla günün geçtimi senin
evt tatlım 9 gun geçti bugunle beraberr sağol içime su serptın geç döllenme olupta çıkmaz diye korkuyorum kanda

hathar
18-06-11, 10:06
merhaba arkadaşlar bnm de beta hcg testim 15.96 çıktı sizce hamilemiyim bilgilendirirseniz sevinirim.....
adetime 7 gün var daha....dr. daha çok düşük dedi kesin değil değil sevinme dedi moralim bozuldu...

zozdemir
29-06-11, 07:06
kkızlar bana yardım edinnnn!

ben en son 20 mayıs da regl oldum ve ondan sonra eşimle korunmadık.. regl oldukduktan 10 gün son tekrar çok hafif adet sancısı ve belirttileri hissettim yine adet süreci gibi 4-5 gün pembe ve kahverengi akıntı geldi.. normal de benim adetim hiç şaşmadı ayın 20 de regl günümdü ve aynı şekildi çok hafif adet sancısı hissettim ve 2 gün boyunca pembe ve kahveringi akıntı geldi ve bitti ben hemen ertesi sabah gebelik testi yaptım predictör kesin sonuç veren gebelik testi yaptım 2. çizgi hafif belirgindi. hemen yine ertisi sabah kan testi yaptırdım sonuç negatifti. hastanenin verdiği raporda 2-3 hafta 335-392 mIU/mI - 3-4 hafta 335- 1.925 mIU/mI yazıyordu. sizce gebemiyim? bugün ayın 29 ve ben hala adet olmadım 2 gün önce yine test yaptım sonuç negatif çıktı ve hala adet görmedim bana yardım edinn!

zozdemir
29-06-11, 07:06
kimsee yok mu ne olur cevap yazın!

bluemoon
29-06-11, 07:06
valla benim bildiğim idrardan gebelik testlerinde yanılma payı çok nadir olur yani ikinci çizgiyi silik de olsa gördüysen hamile oluyosun genelde benimde öyle olmuştu belli belirsizdi hatta.peki kandan bakılanda hormonlarında bir artış varmı?

sinemissu
29-07-11, 11:07
hathar
merhaba arkadaşlar bnm de beta hcg testim 15.96 çıktı sizce hamilemiyim bilgilendirirseniz sevinirim.....
adetime 7 gün var daha....dr. daha çok düşük dedi kesin değil değil sevinme dedi moralim bozuldu...
benimde testimin sonucu 2.39 çıktı bu ne anlamageliyor

intestin
30-07-11, 17:07
arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katıldım uzun süredir takip ediyorum zaten.. birşey sorucam sat 27 haziran ve 6 temmuzda korunmasız ilişkimiz oldu siklusumda 28 gunde bir tamamlanır.. 25 temmuzda adet olmam gerekiyordu ama hala olamadım bugun test yaptırdım 2.5 cıktı referans değer 5.3 yazıyor ama bundan 4 5 gun once sağ kasık ağrım vardı ve göğüslerimde sertleşti sizce hamile miyim? adetim 6 gün gecikti.

yonca_01
31-07-11, 17:07
arkadaşlaarrr benımki 30,15 cıktı hangı haftaya gırıyoorr

btosuner
27-08-11, 20:08
30,37 cıktı ve bugun benım reglımın ılkgunu..hamıle mıyım sızce

karanfi
1-10-11, 11:10
merhaba ben daha yeni üye oldum arkadaşlar size sorum olacaktı ben 8 yıllık evliyim 7 yaşında oğlum var.eşimle bu ay korunmadan ilişkiye girdik.1 tane daha bebeğimiz olsun diye 10 gün önce gebelikte kan testi yaptırdım 1.31 çıktı bir hafta sonra tekrar yaptımdım ve 6.34 çıktı doktorumu arayıp sordum bana geblik var yanlız 2 gün sonra tekrar yaptır bakalım yükselcekmi dedi 2 gün sonra tekrar yaptırdım ve 1.11 çıktı sonuç aradım ve sonucu söylediğimde ise düşük yapçaksın dedi benim adetimin üzerinden 5 gün geçti ve hala adet olmadım benim size sorum kan değerleri tekrardan yükselirmi hamile olabilirmiyim en kısa sürede cvp yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler&#8230;

0fLu
1-10-11, 11:10
karanfi
merhaba ben daha yeni üye oldum arkadaşlar size sorum olacaktı ben 8 yıllık evliyim 7 yaşında oğlum var.eşimle bu ay korunmadan ilişkiye girdik.1 tane daha bebeğimiz olsun diye 10 gün önce gebelikte kan testi yaptırdım 1.31 çıktı bir hafta sonra tekrar yaptımdım ve 6.34 çıktı doktorumu arayıp sordum bana geblik var yanlız 2 gün sonra tekrar yaptır bakalım yükselcekmi dedi 2 gün sonra tekrar yaptırdım ve 1.11 çıktı sonuç aradım ve sonucu söylediğimde ise düşük yapçaksın dedi benim adetimin üzerinden 5 gün geçti ve hala adet olmadım benim size sorum kan değerleri tekrardan yükselirmi hamile olabilirmiyim en kısa sürede cvp yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler…
canım normalde degerlerın ıkı gunde ıkı katına cıkması lazım. doktorun dedıgı gıbı düşük yapıosun.. değerlerin yukselmesı giibi bişey söz konusu olabılır mı bılmyorum ama buyuk ıhtımal adet olucaksn. kımyasal gebelk gibi bişey yani.

karanfi
21-10-11, 19:10
0fLu
canım normalde degerlerın ıkı gunde ıkı katına cıkması lazım. doktorun dedıgı gıbı düşük yapıosun.. değerlerin yukselmesı giibi bişey söz konusu olabılır mı bılmyorum ama buyuk ıhtımal adet olucaksn. kımyasal gebelk gibi bişey yani.[/Q arkadaşım çok teşekkür ederim sorumu cevapladığın için daha yeni okuyabildim yorumumdan 3 gün sonra adet oldum rabbim isteyen herkese anne olmayı nasip etsin AMİN

blkpu
27-10-11, 10:10
nolur bi rahatlatın beni mahvolddum:KK43:
arkadaşlar moralim çok bozuk ,20 ekimde adet olmam gerekiyordu olmadım,adetim 5 gün geçti idrar testi yaptım gebelik çıktı.ertesi güm doktora gittim.kan tahlili yapıldı..kese gözükmedi(çok erken gözükmeyebilirmiş)son adet tarihime göre (22 eylül)değeri düşük buldu.değerim 249.54. Veı dış gebelik olabilir endişesiyle 2 gün sonra tekrarlayalım dedi.bugün gittim yapıldı sonuç 357.20 dış gebelik ihtimalinin yükseldiğini 2 kat artmadığ için ama yinede normale dönüşebileceğini söyledi.iki sonra tekrar gidicem ...inşallah herşey normale döner ama bende moral sıfır,dua edin hayırlısı olsun..böyle birşeyler yaşayan varsa nolur bana birşeyler yazsın

pinariscan
16-11-11, 09:11
kızlar merhaba ben de yeni katıldım aranıza.. adetime 5 gün var iki gün önce kan testi yaptırdım 3.70 çıktı sizce hamiş olabilir miyim?:44:

maviboncuk84
16-11-11, 13:11
Merhaba Arkadaşlar;
Benim 3 kasımda adet görmem gerekiyordu ama olmadım. Gebelik testi yaptım negatif , 12 kasımda doktora gittim ultrasonda baktı yok, kan tahlili yaptı değer 0,1... bu cuma tekrar çağırdı hastalanmazsan gel adet söktürü veriyim dedi. Hala hastalanmadım ne oluyor anlamadım. Temmuz ayında evlendim ağustos ayında mesigyna denilen aylık iğneden yaptırmıştım bidaha yaptırmadım oda gecikme değil sadece erken getiriodu adetimi... bu durumda olan arkadaşlar yada fikri olan varsa nolur yardım edin :KK43:((

esra1955
16-11-11, 14:11
dün kan testi yaptırdım 9.13 çıktı ayın 20 .sinde adet olmuştum şuan adetime 4 gün var yeni evliyim gebe olmayı çok istiyorum doktor hamile olabilirsinde olmayabilirsinde dedi . cuma günü tekrar kan istedi. sizce hamilemiyim belirtileri de yavaş yavaş başlıyor ....

maviboncuk84
21-11-11, 09:11
esra1955
dün kan testi yaptırdım 9.13 çıktı ayın 20 .sinde adet olmuştum şuan adetime 4 gün var yeni evliyim gebe olmayı çok istiyorum doktor hamile olabilirsinde olmayabilirsinde dedi . cuma günü tekrar kan istedi. sizce hamilemiyim belirtileri de yavaş yavaş başlıyor ....
Bence hamilesin cnm adet günün geçmediği için değer düşük çıkmış sanırım ama 5in üstü zaten hamilelik oluyor. Yinede inş hamilesindir cnm ve hayırlısıylada alırsın inş kucağına bebişini.

SecondChange
21-11-11, 13:11
Selam kızlar
Öncelikle inşallah hepiniz tez zamanda hamile kalıp hayırlısıyla bebişlerinizi sağlıklı bir şekide kucağınıza alırsınız.Benim merak ettiğim bir şey var bilen varsa cevaplayabilir mi acaba? Hcg değerlerim aşağıdaki şekilde ;
3+ 4 gün - 253
3+ 6 gün - 660
4+ 4 gün - 5300
forumlarda araştırdım 4+4 de 5300 biraz fazla geldi kafamı kurcalıyor şimdi.Doktor da Pazartesi(4+5 'e denk geliyor) 2000 civarı olur demişti.Sizce iyi mi bu artış????

ftsvrgn
21-11-11, 13:11
5 hafta 5 günlük haileyim doktora gitmedim hala

ftsvrgn
21-11-11, 13:11
çok merak ediyorum

SecondChange
21-11-11, 13:11
ftsvrgn
çok merak ediyorum
Neden dr a gitmiyorsunuz?? Erken diye mi düşünüyorsunuz

Sudemerve
24-11-11, 13:11
Son adet tarihim 26 ekim. 21 Kasımda kan tahlili yaptırdım ve sonuç 172,83 çıktı. Doktor testi tekrarlamamı söylemedi. Sadece bir ay sonraya ultrason günü verdi. Sizce normal mi? Normalde adet düzensizliğim var. Fakat son adet tarihimime göre günümün geçmesine iki gün var. Çok mu erken seviniyorum sizce. Bebek şu an Ultrasonda görüntülenebilir mi?

Herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim.

sembas
24-11-11, 14:11
Sudemerve
Son adet tarihim 26 ekim. 21 Kasımda kan tahlili yaptırdım ve sonuç 172,83 çıktı. Doktor testi tekrarlamamı söylemedi. Sadece bir ay sonraya ultrason günü verdi. Sizce normal mi? Normalde adet düzensizliğim var. Fakat son adet tarihimime göre günümün geçmesine iki gün var. Çok mu erken seviniyorum sizce. Bebek şu an Ultrasonda görüntülenebilir mi?

Herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim.
öncelikle tebrik ederim Allah kucagına almayı nasip etsiiin bebeğin suan daha kan pıhtısı oldugu için doktorun 1 ay sonraya randevu vermiş yanii şuan ultrasonda gözükmez bebeğin gözükmesi için beta hcgnn 1500 ve üstü olması gerekiyor

Sudemerve
25-11-11, 15:11
Sembas cevap için teşekkür ediyorum. Fakat çok üzgünüm. Bugün başka bir yerde tekrar test yaptırdım sonuç 1,2 çıktı. Yıkıldım:KK43: Adedime bir gün var ve bendeki belirtiler aniden kesildi. Mide yanması ve gaz vardı yok oldu. Acaba neden oldu bu.

asiksanvursaza
25-11-11, 17:11
kızlar jinekoloji bölümündee benm bi sorum var beta hcg ile ilgili bi cevap yazarmısınzzz yaa:KK43: mrak edıorm

nshsyn
25-11-11, 20:11
arkadaşlar 5 kasım son adet tarihim dün kan tahlili yaptırdım hamile dğilsin dedi doktor adetime 4 gün var acaba henüz belli olmayabilirmi doktor belli olmamış olabilir dedi ama birde sizin fikrinizi alayım dedim

sembas
26-11-11, 09:11
Sudemerve
Sembas cevap için teşekkür ediyorum. Fakat çok üzgünüm. Bugün başka bir yerde tekrar test yaptırdım sonuç 1,2 çıktı. Yıkıldım:KK43: Adedime bir gün var ve bendeki belirtiler aniden kesildi. Mide yanması ve gaz vardı yok oldu. Acaba neden oldu bu.
kimyasal gebelik yaşamışsın cnm bende yaşadım bunu 2 kez gerci kadınların %80 yaşarmış ama anlamazlarmış iz erkenci oldugumuz için hemen test yapıp anlıyoruz .. yyıkılma cnm demekki amile kalıyosun bide böyle düşün gene olur inşallah

nshsyn
26-11-11, 11:11
lütfen cvp yazarmısınız

Sudemerve
26-11-11, 13:11
nshsyn
arkadaşlar 5 kasım son adet tarihim dün kan tahlili yaptırdım hamile dğilsin dedi doktor adetime 4 gün var acaba henüz belli olmayabilirmi doktor belli olmamış olabilir dedi ama birde sizin fikrinizi alayım dedim
Canım çoktan belli olması gerekirdi ama bu tahlillere güven olmuyor. Yaşayıp gördüm. Bekleyeceksin. İnşallah gönlüne göre olur herşey.

Sudemerve
26-11-11, 22:11
Sudemerve
Canım çoktan belli olması gerekirdi ama bu tahlillere güven olmuyor. Yaşayıp gördüm. Bekleyeceksin. İnşallah gönlüne göre olur herşey.
Galiba sorunu yanlış okudum. Düzelteyim canım.Bu kadar kısa sürede belli olması ender. Olan oluyor ama ne kadar sağlıklı? Ben örneğin. Adetime 9 gün kala öğrendim. Hem de 173 gibi bir değerle. Ama şu an hüsranlardayım. Kimyasal gebelik geçiriyor olma tehlikem var. İnan en iyisi sabredip beklemek ve gününden bir hafta sonra kan tahlili yaptırmak. Erken öğrenmenin stresten başka sonucu yok çünkü.