TEST

hamilelik için hcg değeri kaç olmalı?


esraseyhan
7-02-10, 14:02
ablamın hcg değeri 4.2 çıktı.doktor negatif demiş.böyle olup sonradan yükselen var mı?

NevYas
7-02-10, 14:02
esraseyhan
ablamın hcg değeri 4.2 çıktı.doktor negatif demiş.böyle olup sonradan yükselen var mı?
5 ve üstü hamilelik oluyor canım ama 4.2 de yüksek bir değer belki geç döllenme olmuş olabilir 48 saatte 2 ye katlıyor hamileyse tekrar bi tahlil yaptırsın canım 2 gün olunca..

hazal..
7-02-10, 15:02
benim 4.27 idi ama adet olmustum...dilerim ablan hmiledir..

Yeldaa25
7-02-10, 19:02
5,3 ve üzeri gebedir ancak testi nezaman yaptığın da çok önemli 2 gün sonra tekrar yaptır muhtemelen gebelik varsa 10 a yakın bir deger çıkar. Ama bu değer çok düşük

ebrumoda
11-02-10, 21:02
Gebeliğin kanda çıkması için döllenme olan ilişkiden sonra en az 12 gün geçmiş olması gerekiyor. Eğer 12 günden önce kan testi yaptırılırsa , gebelik olduğu halde kan tahlilinde çıkmıyor. Hcg değeri 2 günde tam 2 katına çıkıyor. Bu sebeple ne zaman kanda gebelik testi yapıldığı çok önemli

mili_
24-02-10, 11:02
ebrumoda
Gebeliğin kanda çıkması için döllenme olan ilişkiden sonra en az 12 gün geçmiş olması gerekiyor. Eğer 12 günden önce kan testi yaptırılırsa , gebelik olduğu halde kan tahlilinde çıkmıyor. Hcg değeri 2 günde tam 2 katına çıkıyor. Bu sebeple ne zaman kanda gebelik testi yapıldığı çok önemli
emin misin ebru? ben 10. gün yaptım 0,36 idi yani imkansız denebilir- ama 12. gün diyorsun sen??? hala umut var mı yani?fisfisfis

yamukprenses
24-02-10, 18:02
5 ve üstü hamilelik belirtisi olarak değerlendiriliyor ve bu değer her iki günde bir 2 katına katlanması gerekiyor.fakat geç döllenme diye bir olay var,mesela benim kanda hamilelik değerim ilk gün 5,41 çıkmıştı ve şimdi hesaplamalarıma göre ilişkiden 13 gün sonraya denk geliyor,burdan yola çıkın yani.

henoram
16-08-10, 13:08
Merhabalar ben 3 gün geçmişti kan testi yaptırdım b hcg 608.8 çıktı genede şüpheli dediler ve 2 gün sonra tekrar yaptırdım hcg 1508.9 çıktı pozitif olabilir dediler henüs kese gözükmedi inşallah hayırlısı bakalım bugün belli olacak 2 ye katladığı halde doktor bişey sölemedi sadece folbiol verdi gebelik var demedi çıldıracam bi hayırlı sonucu alsaydık inşallah....

NevYas
16-08-10, 13:08
henoram
Merhabalar ben 3 gün geçmişti kan testi yaptırdım b hcg 608.8 çıktı genede şüpheli dediler ve 2 gün sonra tekrar yaptırdım hcg 1508.9 çıktı pozitif olabilir dediler henüs kese gözükmedi inşallah hayırlısı bakalım bugün belli olacak 2 ye katladığı halde doktor bişey sölemedi sadece folbiol verdi gebelik var demedi çıldıracam bi hayırlı sonucu alsaydık inşallah....
Bas baya hamilesin nasıl demezler bu doktorlarıda anlamıyorum..Benim ilk değerim 20.63 dü doktorumu aramıştım hamilesin demişti zaten 5 den yüksekse hamile oluyor seninki 608 ve katlamış 1508 olmuş hayırlı olsun bebeğin..

yabangülüm
16-08-10, 13:08
henoram
Merhabalar ben 3 gün geçmişti kan testi yaptırdım b hcg 608.8 çıktı genede şüpheli dediler ve 2 gün sonra tekrar yaptırdım hcg 1508.9 çıktı pozitif olabilir dediler henüs kese gözükmedi inşallah hayırlısı bakalım bugün belli olacak 2 ye katladığı halde doktor bişey sölemedi sadece folbiol verdi gebelik var demedi çıldıracam bi hayırlı sonucu alsaydık inşallah....
valla benimkisi 39,97 çıkmıştı doktor hamilesin dedi.seninkisi maşallah çok iyi artmış.keseyide görürsün işallah bebişinide.:KK46:

feslegen85
16-08-10, 14:08
benim adetıme daha 10 gün vardı nerdeyse göğüs uçlarım acıyor diye şüphelenıp test yaptırmıştım. değer 3.1 gibi bişeydi.heyecanla doktoruma gösterdım 5 in altında çıkmış hamile değilsin dedi.adet günüm geldi adet olmadım 3 gün geçince tekrr yaptırdım değer 403 çıkmıştı. hamile değilsin diyen doktorum hamıle olduğumu söylemişti. şimdi 8 aylık hamileyim bence ablan hamile.

EMOS8935
13-10-10, 21:10
1,20 çıkıp hamile olan varmıııııı

zumru
16-12-10, 23:12
arkadaşlar ben başka bir rahatsızlıgım için doktora gitmiştim adetim normalde her ayın 8 de veya 10 arası deişiyor. bu ay gelmemişti doktor hesapladı 3 gün geçikmiş dedi ve kan testi yaptı 3 . 65 çıktı ve bana 1.5 haftalık hamilesin dediler. ama bundan 1 gün sonra adet kanaması geldi doktora gittim düşük olabilir demesi üzerine hemen özel bir doktora başvurduk. kan testimi gördügünde gebelik yok deedi tekrar kan testi yaptı . negatif dedi ama yapılan ikinci testte ise hamile yazıyor altındada 2-3 hafta 3-4 hafta v.s..... haftalar sıralanıyor . haftaların sonunda 2.trimester 14-26hafta 2800-176100
3.trimester 26-39hafta 2800-144400 yyazıyor kafam karıştı bende normal hayatıma devam ettim başkada doktora gitmedim . napmalıyım sizce duyarlı arkdaşlardan cvp bekliyorum şimdiden teşekkür ederim ilgilenen arkadaşlara ....

only_smile
17-12-10, 07:12
zumru
arkadaşlar ben başka bir rahatsızlıgım için doktora gitmiştim adetim normalde her ayın 8 de veya 10 arası deişiyor. bu ay gelmemişti doktor hesapladı 3 gün geçikmiş dedi ve kan testi yaptı 3 . 65 çıktı ve bana 1.5 haftalık hamilesin dediler. ama bundan 1 gün sonra adet kanaması geldi doktora gittim düşük olabilir demesi üzerine hemen özel bir doktora başvurduk. kan testimi gördügünde gebelik yok deedi tekrar kan testi yaptı . negatif dedi ama yapılan ikinci testte ise hamile yazıyor altındada 2-3 hafta 3-4 hafta v.s..... haftalar sıralanıyor . haftaların sonunda 2.trimester 14-26hafta 2800-176100
3.trimester 26-39hafta 2800-144400 yyazıyor kafam karıştı bende normal hayatıma devam ettim başkada doktora gitmedim . napmalıyım sizce duyarlı arkdaşlardan cvp bekliyorum şimdiden teşekkür ederim ilgilenen arkadaşlara ....
Canım 3.65 negatif sonuç. Doktor neden öyle söyledi anlayamadım. Bence bir gariplik yok, bi daha ki ay çalışmalara devam et bence...

ohcanimadeysin
17-12-10, 08:12
valla hiç araştırmadım ama 5 üstü diye tahlil sonucunda yazıyordu.
ben adet günümde kan testi yaptırdım meraktan 566 çıkmıştı

only_smile
17-12-10, 08:12
ohcanimadeysin
valla hiç araştırmadım ama 5 üstü diye tahlil sonucunda yazıyordu.
ben adet günümde kan testi yaptırdım meraktan 566 çıkmıştı
Canım peki miden çok bulanıyormuydu?

ohcanimadeysin
17-12-10, 08:12
1 -2 hafta sonra şiddetli bulantılar başladı malesef

only_smile
17-12-10, 08:12
ohcanimadeysin
1 -2 hafta sonra şiddetli bulantılar başladı malesef
Benim merak ettiğim beta hcg 500 lerdeyken miden bulanıyormuydu?

SerappAkgenc
12-07-11, 10:07
Merhabalar,
Bugun benım transferimden sonraki 10.gunum ve test yaptırdım. HCG değerim 23.47 çıktı. Kliniği aradım ve 2 gun sonra bir daha test yaptırmamı istediler. bu değerin 2 katına çıkması gerekiyormuş. Yanı 50'yi bulması gerekiyormuş. Ama sizlerin yorumlarını okudum ve buna göre ben hamileyim :) ama beklemek çok zor. İçimden bi ses hamile olduğumu söylüyor.. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahhhh

eight
11-09-11, 17:09
EMOS8935
1,20 çıkıp hamile olan varmıııııı
merhaba benim de değerim 1.20 çıktıı sizin sonuç nasıl yarın doktora gideceğim çok heyecanlanıyorum..

greenspring
26-03-12, 23:03
kızlar aranıza yeni katıldım.bu foruma bayıldım.herkes aile gibi.benimde yardıma ihtiyacım var bilgisi olan varsa yardım lütfen :KK43:
adetim gecikeli 6 gün olmuştu sadece 4-5 gün kahverengi akıntılar geldi beta testi sonucum 11.65 çıktı.daha önce de kimyasal gebelik yaşamıştım testim 8.den 5.e düşmüştü.iki günde bir ikiye katlanması gerekiyor ya bu defa 2gün sonra 28.15olmuştu.çok sevindik.ama dün yani adet gecikmemin 9.günü gözüm karardıgı için tekrar doktora göründüm ultrasonla baktıgında rahim duvarın epey kalınlaşmış ve sanırım yumurtalıktan bahsetti baya açılmış şuan emriyonun yerleşmesini bekliyo dedi.eşim ve ben çok mutlu olmuştuk.belki geç döllenme olmuşsa bebeğin tutunabilmesi için progesteron iğnesi yazıyorum dedi.tekrar beta istedi.iğneden önce tekrar test için kan verdim.2saat sonraöğrendiğimde yine 11.65e düşmüştü.çok mutsuzum ama hala adet olmadım.sizce bebeği kurtarabilir miyim?

greenspring
27-03-12, 12:03
kimse yok mu:KK43: bebeğimi kaybettim adet oldum.yine kimyasal yine kimyasal..çok umutsuzum artık..

daisy3434
28-03-12, 12:03
geçmiş olsun canım. umarım bir dahaki sefere yüzün güler. bende 2. tüp denememi yaptım 9 gün sonra sonuç alacağım. ilkinde benim de senin gibi dünyam başıma yıkılmıştı. napalım bunları yaşayacağımız varmış. Allah bir daha böyle acı yaşatmasın...

aumakas
26-05-12, 15:05
selamlar, benım 11.gun 7,9 13.gun 25.2 bugun ıse 17.gun 98.8 çıktı sızce nası gıdıyoooo

sergam
7-07-12, 21:07
ben bugün tahlil yaptırdım 5.45 çıktı.. 2 gün sonra tekrar gelirsin dediler. başka hastahaneye gidip doktora sordum hamilesin dedi. inanamadım.. tekrar başka bi özel hastaneye gittim şüpeli dedi ... anlamadımm .. hamilemiyim gerçekten. iki gün nasıl sabretcem..

ftmsyl
7-12-12, 16:12
benim 7.99 ckti ve suan adetliyim dooktor haftaya tekrar yapicazz testi dedi ama ben cok sabirsizim ya lutfen yardim

tugbauyrksl
21-08-13, 13:08
merhaba arkadaşlar
4 haftalık hamileyim. pazartesi günü beta HCG değerim 2300 çıktı. doktorum çarşamba günü yani 2 gün sonra tekrar yaptırdı. bu sefer HCG değerim 3236 çıktı. normalde 2 katına çıkması gerektiğini biliyorum. sizce bir sorun var mıdır. doktorum sorun yok diyor ama çok merak ediyorum.

secil34
23-08-13, 08:08
Tekrar yaptirdinmi

elcinn0606
24-09-13, 11:09
arkadaslar bana yardım edermısınızz 12 eylulde adet olmam grekıodu kan testı yaptırdım ankara gata da ve 1.3 cıktı beta hcg ve hamılesın dedıler snra saglık ocagında yenıden yaptım negatf dedıler bn ne yapıcam bırı hastane bıtı saglık ocagı sızce hamılemıyım bulantılarım var ve adet belırtısı yok.. yardım edın bana nolurrr
:18::18:

Sayyar
24-09-13, 22:09
elcinn0606
arkadaslar bana yardım edermısınızz 12 eylulde adet olmam grekıodu kan testı yaptırdım ankara gata da ve 1.3 cıktı beta hcg ve hamılesın dedıler snra saglık ocagında yenıden yaptım negatf dedıler bn ne yapıcam bırı hastane bıtı saglık ocagı sızce hamılemıyım bulantılarım var ve adet belırtısı yok.. yardım edın bana nolurrr
:18::18:
Canım tabiki hamilesin kaç gün geçmiş zaten kan testinde çıkmış ki hamilesin demişler
Kan testi en garantisi ben adet olacağımdan bir gün önce şüpheleniip yaptırmıştım geçmediği halde çıktı

elcinn0606
25-09-13, 12:09
Sayyar
Canım tabiki hamilesin kaç gün geçmiş zaten kan testinde çıkmış ki hamilesin demişler
Kan testi en garantisi ben adet olacağımdan bir gün önce şüpheleniip yaptırmıştım geçmediği halde çıktı
ama sonrakı kan testınde yok dedıler 2 katına cıkmamıs yanı bu seferde 2ç0 olmus hcg degerı cuma yne baktırcam

kopuz
13-11-13, 17:11
Herkese merhabalar.bugun test yaptirdim adetim 3 gün geçti ve kan degerim 113.48 çıktı yani bu durumda hamilemi oluyorum hastanede sonucla ilgili bir yorum yapmiyorlar da dr a da hemen gitmek istemiyorum alttan muayne eder diye.bi fikri olan varmi acaba.?

esrantalya
27-02-14, 15:02
Bende negatif 0.5-5.0 yazıyor bu ne demek

ciko07
28-02-14, 00:02
kopuz
Herkese merhabalar.bugun test yaptirdim adetim 3 gün geçti ve kan degerim 113.48 çıktı yani bu durumda hamilemi oluyorum hastanede sonucla ilgili bir yorum yapmiyorlar da dr a da hemen gitmek istemiyorum alttan muayne eder diye.bi fikri olan varmi acaba.?
Baya bi hamilesin canim tebriklerrr

ciko07
28-02-14, 00:02
esrantalya
Bende negatif 0.5-5.0 yazıyor bu ne demek
Hemserim sanrm devlet arastrmada yptrdn bnde ilk orya baktm oradaki yazıya dgl beta hcgnn yanindaki rakama bak o yazi 5e kadar negatf oldgnu belirtmek için

kopuz
28-02-14, 21:02
ciko07
Baya bi hamilesin canim tebriklerrr
:))) Teşekkürler evet şuanda 19 haftalık hamileyim ve minik oglusumun kipirdanmalarini hissediyorum :)))

ciko07
1-03-14, 00:03
kopuz
:))) Teşekkürler evet şuanda 19 haftalık hamileyim ve minik oglusumun kipirdanmalarini hissediyorum :)))
Nssil kiz yeni öğrenmednmi 19 haftalik nssl oluyo anlamdm

kopuz
1-03-14, 11:03
ciko07
Nssil kiz yeni öğrenmednmi 19 haftalik nssl oluyo anlamdm
O msji ben 3 buçuk ay önce yazmistim :) şuanda 19 haftalık hamileyim..

ciko07
1-03-14, 15:03
kopuz
O msji ben 3 buçuk ay önce yazmistim :) şuanda 19 haftalık hamileyim..
Pardn cnm ya :)

seraphakan
17-05-14, 15:05
kopuz
O msji ben 3 buçuk ay önce yazmistim :) şuanda 19 haftalık hamileyim..
Aranıza yeni katıldım embriyo transferi yapıldı bugün 9. Gün dayanamadım kan tahlili yaptım 11.95 çıktı nasıl

caylan28
29-11-14, 00:11
Slm arkadaslar ne olur yardimci olun bana adetime 7 gun kala kan testi yaptirdim 7.94 cikti iki gun sonra tekrarladim 9.37 cikti adetime 5 gun vardi ama sizce hamilelik varmi lutfen cevap yazin

kaptan89
29-11-14, 08:11
caylan28
Slm arkadaslar ne olur yardimci olun bana adetime 7 gun kala kan testi yaptirdim 7.94 cikti iki gun sonra tekrarladim 9.37 cikti adetime 5 gun vardi ama sizce hamilelik varmi lutfen cevap yazin

5 üstü değer gebelik var demek sizdede öyle gözüküyor ama yeni olabilir git gide yükselir yinede emin olmak için bi doktora sormak gerek ama bence var hayırlısı olsun :)

manolyam007
29-11-14, 18:11
arkadaşlar merhaba, birşey sormak istiyorum.
ben ikinci bebeği düşünüyorum. henüz hamile değilim. genel bir kan testi yaptırdım ve demir seviyem 2.5 çıktı. doktor 3-4 ay korun sonra gebelik düşün dedi. demir seviyem bu kadar düşükken çok problemmi acaba? zaten hamilelikte demir takviesi yapılıyo, ama yine de bi kaç ay düşünmememi söyledi. ne yapayım sizce? ben bir an önce hamile kalmak istiyorum :KK43:

gulsultan
30-11-14, 14:11
Merhaba benim değerimde11.3 çıktı sevinemedim bile bakalım yarın tekrarlayacam yükselme olur hayırlısıyla inşallah bu ikinci tüp. Bebek denemem doktorum tam sınır dedi

ilayda2576
11-12-14, 23:12
Arkadaslar meraba yeni katildim araniza ben asilama yaptirdim Bugun 5 günüm doktorum 14 gun kan testi verdi ama bazi yazilar okuyorum aşılamanın 3.gunu test yaptirip sonuc alan varmis bu mumkun mu bilgisi olan varsa cvb yazarsaniz çok sevinirim

ozlemveselo
12-12-14, 07:12
Beta hcg 327.9 cikti doktora godtermefim hamilemiyim

tugsem_10
12-12-14, 07:12
bu hcg hamilelerin ödemlerine hızlı kilo almalarına katkıda bulunuyor mu acaba?

ilayda2576
12-12-14, 09:12
Hayirlisi olsun darisi bu mutlu gunu bekleyenlere ve banada tabi kan testini kacinci gun yaptirdim ve belirtilerin oldumu bugun benim 5 gunum ama hafif kasik ve bel arasindan baska bisey yok

Bade_mmm
12-12-14, 09:12
Arkadaşlar merhaba adetime 1gün kala yani 8 aralıkta idrar testlerinin silik çıkması üzerine kantesti yaptırdım 228 çıktı gebesinin ama tabi ultrasonda bişey belli olmaz dedi doktor. Sizce sonuç iyimi ya ben pek acemiyim

kaptan89
12-12-14, 09:12
Bade_mmm
Arkadaşlar merhaba adetime 1gün kala yani 8 aralıkta idrar testlerinin silik çıkması üzerine kantesti yaptırdım 228 çıktı gebesinin ama tabi ultrasonda bişey belli olmaz dedi doktor. Sizce sonuç iyimi ya ben pek acemiyim
Gayet iyi ben adet günümde yaptım 149.5ti 1500 2000lerde kese belli olur demişti doktorum şuan 4 haftalıksınız 5. Haftada keseyi görürsünüz Allahın izniyle hayırlısı olsun :)