PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dostinex kullanan var mı??



beauty*
22-04-2008, 13:50
arkadaşlar prolaktinim 31.79.dr dostinex kullan ve korunma dedi.2 aydır hamile kalamadım.bu 3. ay ve ben çok istiyorum anne olmayı.bu ilacı kullanıp hamile kalan yada sorun yaşayan var mı.lütfen acilen cevap bekliyorum.dua istiyorum arkadaşlar.benim de bi bebişim olur bi gün inşallah.....:sm_confused:

pegasus135
09-06-2008, 12:16
ben aranıza yeni katıldım .benımde prolaktinim yüksek 42.00.şimdi dostinex diye bir ilaç verdi doktorum .onu kullanmaya başlıycam.bilgisi olan varmı ?anlatırmısınız iyi mi kötü mü?ben bir öncekinde dopergin kullanmıştım çok berbat bir ilaçtı.yata yata kullanmıştım tabi istifrası da ayrıı bir konu.kullanan varsa yan etkisini gördümü?bilgi verirmisiniz?

swethome
09-06-2008, 12:19
Dostinex Kullandim .bekaren Ama .fakat Yan Tesiri Yok Gbi Bir şey Bende Sizin Gibi O Dediğiniz Ilaci Kullanmiştim önce, Allahim öldürüyordu Resmen.ama Yine De Kulanamak Zorundaydim.
Ama Bir Arkdaşim Bebek Için Kullandi Ve Oda Yilalridr Arada Kullanirdi.düşünce Hamile Akldi Hemenç
Atkili Bir Tedavi Yöntemi.
Allah şifa Verisn

swethome
09-06-2008, 12:21
Dostinex Kullandim .bekarKen Ama .fakat Yan Tesiri Yok Gbi Bir şey Bende Sizin Gibi O Dediğiniz Ilaci Kullanmiştim önce, Allahim öldürüyordu Resmen.ama Yine De Kulanmak Zorundaydim.
Ama Bir Arkadaşim Bebek Için Kullandi Ve Oda Yillardır Arada Kullanirdi.düşünce Hamile kaldi Hemen.
etkili Bir Tedavi Yöntemi.
Allah şifa Verisn

loresimax
09-06-2008, 13:42
Merhaba kızlar,a.s.
ben dostınex kullanıyorum 1,5 aydır,
Siz en azından şanslısınız, 30 larda 40 larda sizin hormon seviyeniz, en azından ilacı kullanacağınız süre az bir zaman.
Benim prolaktin seviyem 200 senağlama
Dostınex'in çok etkili bir ilaç olduğunu biliyorum ve yan etkisi ben de hiç olmadı.
Umarım en kısa sürede normal seviyelere düşer de kucağımıza yavrularımızı alırız inşallah,

pegasus135
09-06-2008, 13:43
teşekür ederim arkadaşım.çalışırken daha zor oluyor bu ilaçları kullanmak bugün başlıycam bende işallah sorun olmaz normale düşer.:sm_cool:

pegasus135
09-06-2008, 13:51
sevgili loresimax üsülme bence.çünkü prolaktini senın gibi yüksek olupta tedavi olduktan sonra iki tane çocuğu olan birini tanıyorum.uzun bir tedavi süreci olmuş onunkisi ama sonuçta iki tane çok tatlı çocukları var şu an.prolaktin seviyesi daha yüksek olup tümöre çeviren türleri varmış(hipofizden geliyormuş ya).birde genetikte olabiliyormuş benım anneminde yüksek ama bak ben olmuşum kardeşceğzim var.ki anneminki kaç yıl önce belli oldu berabercenek tedavi olmuştuk.bence sende üsülme .allah hepimize şifa versin.yerimseniben

Müezza
09-06-2008, 14:17
dostineks,doperjin,gynodel... nevarsa kullandım yaklaşık dört senem prolaktin düşürmeye çalışmakla geçti ama enson beyindeki hipofiz adenom ameliyatı olarak kurtuldum, 1.5 sene oldu 27-28 günde adet görüyorum herşey çok normal ama yinede anne olamadım, uzun süreli sentetik hormon tedavisi metobolizmayı mahvediyor mümkün olduğunca uzun süreli ilaç kullanmayın bence, birazda doğal ürünlerde şifa arayın, mesela hormonları düzenleyen şifali otlar var ben yeni yeni keşfettim ama iş işten geçti tabi, ama herşey yolunda olduğu halde hamile kalamamak daha sinir bozucuymuş bakıcaz artık :)))

beauty*
09-06-2008, 14:43
ben aranıza yeni katıldım .benımde prolaktinim yüksek 42.00.şimdi dostinex diye bir ilaç verdi doktorum .onu kullanmaya başlıycam.bilgisi olan varmı ?anlatırmısınız iyi mi kötü mü?ben bir öncekinde dopergin kullanmıştım çok berbat bir ilaçtı.yata yata kullanmıştım tabi istifrası da ayrıı bir konu.kullanan varsa yan etkisini gördümü?bilgi verirmisiniz?
canım meraba ben iki aydır kullanıyorum dostinexi.geçen perşembe bitti 8'i de.haftada birer tane aldım.gerçekten de ilk ayda etkisini gösterdi ve şuan da kararlı bişekilde düşmüş vaziyette.inşallah bi daha hiç yükselmez.ben de hiçbir yan etkisi olmadı.hiç sorun yaşamadım kullanırken.gerçekten etkili ve iyi bir ilaç.inan bu değerler çok yüksek değil ama tabi düşürüp öyle yola devam etmek daha sağlıklı.benim bebeğimin olmasına engel olur demişti doktorum.ama düşünce de olmadı maalesef.nasip bekliyoruz bakalım.peki canım sen bebek düşünürken mi çıktı bu sorun?şuan durumun ne ?anlatmak istersen paylaşabilirim...:teselli:

pegasus135
14-08-2008, 12:09
Kusura bakma beauty siteye uğrayamadim.yok bebek için başlamadim ben bu tedaviye.5 yildir biliyorum bu hormonumun yüksekliğini.tesadüfen öğrenmiştim.ama takip ediyorum o günden beri .ama ilk defa adet düzensizliği yapti. Oyuzden gitmiştim dr.a dostineks gerçekten de işe yaradi.normalde değerlerde şu an.ama bu ay yine adetim düzensiz.hala teşrif etmedi çünkü :)40.gün .yarin bir daha gidicem. Dr a bakalim ne diycek.çocuk için olmasa insanin sağlikli olmasida önemli.

nesrinn
08-07-2009, 15:48
merhaba arkadaşlar öncelikle şu yapışıp ta gitmeyen prolaktinciğimizden kurtulmak dileğiyle.benim de prolaktinim 50 çıktı doktorum dostineks verdi.korunmamı özellikle belirtti.daha önce de dostineks kullandım kullandığım sırada hamile kaldım hemen bıraktım ama bebeğimi kaybettik 8 haftalıkken kalbi durdu.şimdi gittiğim diğer doktorum bebeğimin kaybının dostineksten kaynaklandığını söyledi.tabi yıkıldım o an.şimdi de kullanıcam ilacı ama korunucam.hatta ilaç bittikten sonra bir ay daha hamile kalmyı düşünmüyorum.ben bu kötü günleri yaşamış biri olarak özellikle dostineks kulanıyorsanız mutlaka ama mutlaka korunun.ilacın prospektüsünde yazıyor zaten ben de keşke doktora güvenmeyip korunsaydım.umarım isteyen tüm herkese rabbim çocuk verir

eflatunbebek
10-07-2009, 14:31
arkadaşlar benimde prolaktinim 98 çıktı dr.bebek istediğimiz için gitmiştik 3 aylık tedavi verdi 0,5 mg olarak p.tesi ve perşembe alıyorum.yan etki olarak görmedim biraz halsizlik hissediyorum ama ciddi değil.bende beyinde 3 mm.çapında mikro edenom çıktı .inş.tedavide dr oldukça ümitli konuştu bu ay sonu testleri tekrarlayacağım inş.normale döner bu aradada korunmadığım halde hamilelik olmadı hamle kalındığı halde ilaç kesilmeliymiş .benim dr.bu hastalığın tansiyon gibi olduğunu sitres ve üzüntüden uzak durmam gerektiğini diğer türlü ilaçla düşürülse dahi tekrarlayabileceğini belirtti.alla tan hepimiz için şifa sağlık ve hayırlı evlatlar diliyorum..paylaşmak isterseniz dinlemeye hazırım

kuşum
10-07-2009, 15:40
ben kullandım bu ilacı ama kızımı sütten keserken verdi doktorum.sütün azalmasına yarıyormuş.herhangi bir yan etki görmedim.

leylim
16-01-2010, 14:35
meraba ben de prolaktinle mücadele ediyorum benimde ilklerde 85 küsürdü her ay az az iniyodu ve bundan üç ay önce tahlille baktırdım ve normalin altındaydı iki ay düzenli adet gördüm ve sonraki aylarda adetim ongün oynamaya başladı ve bu ay tahlil yaptırdım ve yine hortlamış prolaktin 54.31 olmuş bebekte istiyoruz ve doktorum bana verdigi ilacın bir degşigini verdi bu 2 kapsüllük ilaç bu ilaçtan kullanıp prolaktini düşen varmı ben mr bile cektirdim ve hiç birşey cıkmadı

melegim..
18-01-2010, 14:34
meraba ben de prolaktinle mücadele ediyorum benimde ilklerde 85 küsürdü her ay az az iniyodu ve bundan üç ay önce tahlille baktırdım ve normalin altındaydı iki ay düzenli adet gördüm ve sonraki aylarda adetim ongün oynamaya başladı ve bu ay tahlil yaptırdım ve yine hortlamış prolaktin 54.31 olmuş bebekte istiyoruz ve doktorum bana verdigi ilacın bir degşigini verdi bu 2 kapsüllük ilaç bu ilaçtan kullanıp prolaktini düşen varmı ben mr bile cektirdim ve hiç birşey cıkmadı



ilacın adı ne canım?benimde prolaktinim yüksekti ama şimdi normale indi iki ay haftada birkere dostinex kulandım bebk istiyorum bakalım... artık herşeyin hayırlısı
:Saruboceq:

leylim
19-01-2010, 17:45
ilacın adı ne canım?benimde prolaktinim yüksekti ama şimdi normale indi iki ay haftada birkere dostinex kulandım bebk istiyorum bakalım... artık herşeyin hayırlısı
:Saruboceq:

benim ilacın adıda dostınex bizde istiyoz ama bu ilaçın içinde 2 tane var benimde prolaktinim normalin altına düştü iki ay düşüktü ve 3 aydan beri adetlerim düzensiz 10 gün oynuyo inşallah düşer

kuzeycan
10-03-2010, 21:47
merhabalar:) ben de aranıza yeni katıldım bugün hormon testi yaptırdım prolaktin 39 çıktı doktorum dostınex verdi bi de klomen...dostınex kullanırken korunmam gerekiyormu arkadaşlar bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim..bebişimin olmasını çok istiyorum...

bayancool
30-07-2010, 12:27
arkadaşlar benim prolaktinim yüzünden beynimde tümör oluşmuş bazen çok üzülüyorum ve stres ve psikoloji çok etkili diyorlar ve psikolojimde 2 yıldır çok bozuk napıcam bilmiyorum kafamçokkarıştı

kelid_85
16-10-2010, 10:08
bende kullanıyorum bakalım ne olcak

bilge2009
08-03-2011, 09:47
arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım sayılır.. ben dostinexi 2 aydır kullanıyorum. çocuk yapmaya karar verdikten sonra ortaya çıktı süt hormonlarımın yüksekliği ve doktor bu şekilde hamile kalamazsın dedi. prolaktin değerim 48 di. ve birkaç defa kullandıktan sonra 2 ye düştü. doktor devam et dedi. yalnız hala hamile kalamadım 27 - 28 günde adet görüyorum uygun günlerde birlikte oluyoruz yumurtlama dönemlerimi takip ederek. ancak hala bi sonuç yok yavaş yavaşta üzülmeye başlıyorum karamsar oluyorum.

htcdrn
08-03-2011, 15:20
merhabalar ben de dostinex kullanıyorım prolaktin 1 e düştü ama gebelik olmadı hala.niye olmuyor bilmiyorum.58 di benim ki ilaç kullanmasam yükselecek daha da belki.kullanınca düşüyor ama bırakınca tekrar yükseliyor.anlamadım gitti.

sheflera
30-03-2012, 09:57
merhabalar. dr um bana da dotinex verdi. ama hormon değerlerim için değil. çünkü değerlerim normal. bana dostinexi memedeki kistlerim için verdi. daha önce de bi hastasına vermiş ve memesindeki kistleri eritmiş. konu hakkında bilgisi olan var mı aramızda?

yirmibirmart
16-07-2012, 07:58
Herkese merhaba,a.s.
dostinex ilacını bende ilk defa kullanmaya başladım.Benim prolaktin hormonum önce 40.19 lardaydı şimdi 32.35 düştü ama hala normal düzeyde değilmiş.Ben bir düşük yaşamıştım düşükten sonra yükseldi prolaktinim.
dr.haftada iki tane kullanmamı söyledi.Daha ilk bir haftayı bitirdim.Şuan bir kıpırtı yok ama inşallah olucak.bu arada proklaktinim kendiliğinden düşmüştü.
Allah hepimize acil şifalar versin inşallah.kafaya takıp stres yapmak daha kötü herşeyi oluruna bırakalım.

eyesofthesea
10-10-2012, 17:32
Herkese merhaba,a.s.
dostinex ilacını bende ilk defa kullanmaya başladım.Benim prolaktin hormonum önce 40.19 lardaydı şimdi 32.35 düştü ama hala normal düzeyde değilmiş.Ben bir düşük yaşamıştım düşükten sonra yükseldi prolaktinim.
dr.haftada iki tane kullanmamı söyledi.Daha ilk bir haftayı bitirdim.Şuan bir kıpırtı yok ama inşallah olucak.bu arada proklaktinim kendiliğinden düşmüştü.
Allah hepimize acil şifalar versin inşallah.kafaya takıp stres yapmak daha kötü herşeyi oluruna bırakalım.


merhaba ya benimde prolktinm 46 bu dostınex sadece 2 tablet..doktor bana hafta 1 tane alıcaksın dedi 1 ay sonra kontrole gel dedi ..ben normal 10 tablet hap sandım onun için sormayada unuttum şimdi 1 ay içinde 1 kutu ilaç dahamı almam gerek???? öle olsa 2 kutu yazmazmıydı kafam karıştı yardımcı olurmusunuz???

24111990
26-12-2012, 10:58
ya benım proklak süt hormonum 16.37 cıktı okadar yuksek deıl ama 8 tablet dostınex verdi haftada 2 kere ıcem normalde kac olması lazım kı cok dusurmez mı yardımm edın

24111990
26-12-2012, 10:58
tsh hormonunun yuksek olması gebelıge engel mıı

erdemliiiii
26-06-2013, 14:42
arkadaşlar prolaktinim 31.79.dr dostinex kullan ve korunma dedi.2 aydır hamile kalamadım.bu 3. ay ve ben çok istiyorum anne olmayı.bu ilacı kullanıp hamile kalan yada sorun yaşayan var mı.lütfen acilen cevap bekliyorum.dua istiyorum arkadaşlar.benim de bi bebişim olur bi gün inşallah.....:sm_confused:

merhabalar öncelikle Allah en kısa zamanda bebeğine kavuşturur inşallah,ben de 2 ay kullandım ve 3. ayda hamile kaldım şimdi 2 aylık hamileyim:)çok şükür...
doktor en etkili ilacın bu olduğunu söylemişti dediği gibi de oldu...

ozgulgulece
13-09-2013, 15:32
tahlil sonucuma bakarak yazıyorum prolaktin seviyeleri 4,79-23,3 olmalıymış
tsh ise 0,27-4,2 arası olmalıymış benim prolaktin 12,89 çıktı ama göğsümden süt geldiği için doktor dostinex verdi haftada 2 kullanıcam
benim merak ettiğim göğülserimden biri diğerinden küçüktür,bu ilaç göğüsü büyüten ya da küçülten bi ilaç mı??yani süt hormonlarını düzenlediğine göre göğüse o tarz bi etki de yapıyor mu??

lale99
13-09-2013, 20:33
tahlil sonucuma bakarak yazıyorum prolaktin seviyeleri 4,79-23,3 olmalıymış
tsh ise 0,27-4,2 arası olmalıymış benim prolaktin 12,89 çıktı ama göğsümden süt geldiği için doktor dostinex verdi haftada 2 kullanıcam
benim merak ettiğim göğülserimden biri diğerinden küçüktür,bu ilaç göğüsü büyüten ya da küçülten bi ilaç mı??yani süt hormonlarını düzenlediğine göre göğüse o tarz bi etki de yapıyor mu??

geçmiş olsun öncelikle kan tahlilinde prolaktin seviyeniz normal çıkmasına rağmen süt gelmesi açısından prolaktin hormonunuzun yüksek olduğu kanısına varmış drunuz kanda çıkmayabilir diye duymuştum.Göğüsü büyütüp küçülttüğünü hiç duymadım ben aralıklarla 3 senedir kullanıyorum ama o yönde bi etki görmedim.

dilom
08-02-2014, 07:51
Merhaba kızlar,a.s.
ben dostınex kullanıyorum 1,5 aydır,
Siz en azından şanslısınız, 30 larda 40 larda sizin hormon seviyeniz, en azından ilacı kullanacağınız süre az bir zaman.
Benim prolaktin seviyem 200 senağlama
Dostınex'in çok etkili bir ilaç olduğunu biliyorum ve yan etkisi ben de hiç olmadı.
Umarım en kısa sürede normal seviyelere düşer de kucağımıza yavrularımızı alırız inşallah,

selamlar aranıza yeni katıldım bende 5 - 6 aydır doksineks kullandım benıdme çok yuksek prolaktın degerim . dr hamıle kalamassı ndedi ilaç içindebiraz düşüyo 80 lere felan ama bende çocu ksahıbı olmak çok isitiyorum beyıncerrahısı amelyat dedı yoksa cocuk yapmanı engellr dedi çok üzüldüm amakadındogumcu engellemes dedi kafam karıstı amelyat olsammı olmasammı hamıle kalmak isitiyorum amelyat olup kurtulan varmı bana cvp verırsenız cok sevınırım tsk ederım