Sayfa: 1/2 12 SonSon
Toplam 15 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: falıma bakana çingene tarotu bakıyorummmm

  1. Konu Sahibi : merissu744 #1
    Giriş tarihi
    Sep 2013
    Mesajlar
    537

    falıma bakana çingene tarotu bakıyorummmm

    falıma bakana çingene tarotu bakıyorummmm


  2. Konu Sahibi : merissu744 #2
    Biri fal mi dediii
    Keske bakabilsem

  3. Konu Sahibi : merissu744 #3
    Alıntı merissu744 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
    falıma bakana çingene tarotu bakıyorummmm
    Ben sana katina bkayim sen bana cingene tarotu , uyar mi?

  4. Konu Sahibi : merissu744 #4
    Giriş tarihi
    Oct 2011
    Mesajlar
    4,606
    Alıntı badem79 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
    Ben sana katina bkayim sen bana cingene tarotu , uyar mi?
    sen bana katına baksan bende sana baksam olurmu?:)

  5. Konu Sahibi : merissu744 #5
    Alıntı tolin kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
    sen bana katına baksan bende sana baksam olurmu?:)
    olur neden olmasin , kendime fal bakamiyorum cunku
    sen ne acilimi yapiyorsun ?

  6. Konu Sahibi : merissu744 #6
    Giriş tarihi
    Oct 2011
    Mesajlar
    4,606
    Alıntı badem79 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
    olur neden olmasin , kendime fal bakamiyorum cunku
    sen ne acilimi yapiyorsun ?
    bende kendıme bakamıyorum ama oyle klasık bı acılım yapmıyorum soru soruyorum 9 kart acıyorum bu sekılde:)

  7. Konu Sahibi : merissu744 #7
    Alıntı tolin kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
    bende kendıme bakamıyorum ama oyle klasık bı acılım yapmıyorum soru soruyorum 9 kart acıyorum bu sekılde:)
    Ok benim sorum erkek akadasimla iliskimiz ne olur durumumuz nedir vs..
    klasik soru anlayacagin :), tek soru degilse is durumum ne olacak on merak ediyorum, 8 audir issiizim de :(

    BEn sana iliski acilimi yapabilirim
    Birisiyle acabilirim fali, erkegin ve senin sac go renklerini verirsen

    Eger hayatinda kimse yoksa kismetinde ne var onun icin acilim yaparim

  8. Konu Sahibi : merissu744 #8
    Giriş tarihi
    Oct 2011
    Mesajlar
    4,606
    Alıntı badem79 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
    Ok benim sorum erkek akadasimla iliskimiz ne olur durumumuz nedir vs..
    klasik soru anlayacagin :), tek soru degilse is durumum ne olacak on merak ediyorum, 8 audir issiizim de :(

    BEn sana iliski acilimi yapabilirim
    Birisiyle acabilirim fali, erkegin ve senin sac go renklerini verirsen

    Eger hayatinda kimse yoksa kismetinde ne var onun icin acilim yaparim
    tamam olur ben koyu kumral saclı kahverengı gozluyum eskı erkek arkadasım sarısın ela gozluydu barısıcakmıyız bırlesıcekmıyız sorum bu:)yapıyorum sımdı senın acılımını:)

  9. Konu Sahibi : merissu744 #9
    Giriş tarihi
    Oct 2011
    Mesajlar
    4,606
    oncelıkle ılıskı acılımın;daha once bı sıkıntı yasadınızmı suankı durumunuz nedır bılmıyorum ama ılıskınızde bazı sıkıntılar uzuntuler cıkmıs bunlar bı sure daha bu sekılde devam edıcek ama bunların ustesınden gelmeyı ve bu sıkıntılara gogus germeyı becerebılırsen bu durum duzelıcek ve sen bu sıkıntıların ustesınden gelıceksın gıbı gorunuyo cunku sonrakı kartlar olumlu gelmıs yenıden duzelme durumu var ama bu adamın sana soyledıgı yalanlar bunlar ortaya cıkıcak sanırım ılk basta bahsettıgım sıkıntı uzuntu durumlarıda bu yuzden olucak...

  10. Konu Sahibi : merissu744 #10
    BU ayriligin altinda bazi yalanlar ve/veya yanlis anlasilmalar var. BU erkek seni hayal kirikligina ugratmis,Istegin bu kisiyle bir ev kurmakmis, tekrar gousmeyi arzu ediyorsun. Ayrilik senin icin galiba cok aniden olmus.

    BU erkek senin icin yanlis kisi mi diye dusunuyor ancak sana karsi da kuvvetli hisleri var.Hayattaki yolunu cizmeyi arzu ediyor ancak hata yapmaktan da cok korkuyor.Bunun ailesinden veya yakin cevresinden bir kadin aklini karistiriyor olabilir seninle alakali. Yalniz is konusunda buyuk bir basari yakalayacak bu yakinlarda.

    Sizin araniza giren 3. sahis (cinsiyeti cikmadi maalesef ) iliskinize mani oluyor , bu etrafindaki ailesindeki akil veren kadin olabilir. Eger bu erkek bu 3. sahsi asabilirse barsirsiniz gibi gorunuyor.



    Alıntı tolin kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
    tamam olur ben koyu kumral saclı kahverengı gozluyum eskı erkek arkadasım sarısın ela gozluydu barısıcakmıyız bırlesıcekmıyız sorum bu:)yapıyorum sımdı senın acılımını:)

Sayfa: 1/2 12 SonSon

Benzer Konular

  1. kahve falıma bakana doğru tespitte bulunana çingene tarotu bakıyorummmm
    By merissu744 in forum Burçlar, Tarot ve Astroloji
    Cevaplar: 42
    Son Mesaj: 03-10-2013, 17:54
  2. dilek falıma bakana kahve falı bakarım ...
    By julia__ in forum Tarot Özel Bölümü
    Cevaplar: 1
    Son Mesaj: 26-08-2013, 23:30
  3. Dilek falıMa bakana kahve falı yada Dilek falı bakıcam ...
    By julia__ in forum Tarot Özel Bölümü
    Cevaplar: 18
    Son Mesaj: 07-03-2013, 17:01
  4. kızlar kahve falıma bakana bende bakarım:)))
    By Ofeliya in forum Burçlar, Tarot ve Astroloji
    Cevaplar: 10
    Son Mesaj: 30-12-2012, 13:11
  5. Çingene Tarotu
    By EcrinZeybek in forum Burçlar, Tarot ve Astroloji
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 16-05-2012, 12:01

Yetkileriniz

  • Yeni konular gönderemezsiniz
  • Mesajlara cevap yazamazsınız
  • Mesajınıza eklentiler ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
Önemli uyarı, mesajlaşma yöntemi dönem dönem yönetim tarafından kontrol edilmektedir !
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren kadinlarkulubu.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.

Kadinlarkulubu.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkinden iletişime geçildikten sonra en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve avukatımız size yazılı/sözlü geri dönüş yapacaktır.