Sayfa: 1/4 123 ... SonSon
Toplam 33 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: çok utanıyorum..

  1. Konu Sahibi : ahso #1

    çok utanıyorum..

    kızlar ben ne yaptım ya vicdan azabından ölmek üzereyim ..kısaca anlatayım size beni ancak siz rahatlatırsınız kimseye anlatamıyorum hayatı zindan ediyorum kendime..

    benim bi sevgilim vardı yaklaşık 5 ay önce ben 20 o 25 yaşında ayrıldık bitti . onunla 4 ay beraberdik ama ben ona çok bağlanmıştım deli gibi seviyodum büyülenmiş gibiydim ne derse inanıyodum.

    işte bi kaç buluşma sonra bu beni evine çağırdı ben de hiç itiraz bile etmedim gittim. gittim ve ben daha önce biriyle öpüşmemiş olan ben orda onunla bi şeyler yaşadım. cinsel birleşme olmadı ama gerisi oldu işte.

    olaydan sonra telefonda da benimle cinsel içerikli konuşmaya başladı öncesinde de konuyu hep oralara getirmeye çalışırdı .ben de ona karşılık veriyodum onu susturmuyodum. dedim ya kızlar sanki büyülenmiştim beynim alınmıştı onun tarafından yönetiliyodum.ve gittikçe bizim ilişkimiz cinselliğe dayanan bi ilişki gibi oldu çoğu muhabbetimiz bunun etrafında dönmeye başladı vs.

    kızlar nolur beni yargılamayın. o öyle değişik ve ağzı laf yapan biriydi ki beni bunların ayıp olmadığına ikna etti .bu olayları öyle normalleştiriyodu ki ben de yadırgamıyodum. ve kızlar o benim ilk aşkımdı ama naptı sonra seni kafamda oturtamıyorum çok güzelsin alımlısın ama bi şeyler eksik dedi ve gitti.

    şimdi ben delirmek üzereyim 4 ay çıktığım bi adamla nasıl o hallere düştüm nasıl rezil ettim kendimi çok utanıyorum kendimden tiksiniyorum. bedenen bakire olsam nolur ki ruhumu çok kirli hissediyorum.

    arada onunla karşılaşıyoruz öyle utanıyorum ki o hallerimiz geliyo aklıma. ayrıca onun beni denediğini ve bu yüzden terk ettiğini düşünüyorum. o doğulu bi ailenin çocuğu ve çok önem veriyo böyle şeylere. 4 ayda kendini bu kadar bırakan kızı neden eş olarak istesin ki zaten.. bunlar yaşanmasaydı belki de hala beraberdik..

    ve şimdi kızlar bu sırrımı yalnızca ben biliyorum ailemin yüzüne bakamıyorum. artık hayatımda hiç bi şey güzel gitmicek hiç bi şeyi haketmiyorum gibi geliyo.5 aydır geçmedi bu his yaşayan bi ölü gibiyim nolur bana yardım edin


  2. Konu Sahibi : ahso #2
    Seni kafasinda oturtamamasinin,icindeki o eksik seyin noldugu yeterince acik.. boyle seylere karsi cikmayip izin vermen yuzunden belliki senin gibi iyi bir kizi kendi gibi basit gormus pislik herif..

    Erkekler cinsellik odakli yaratiklardir senin tum bunlari ona olan sevginden kabullendigini gorememis.. Yapacagin tek sey kendini suclama unutup yeniden hayatina bak saglicakla kal..

  3. Konu Sahibi : ahso #3
    Giriş tarihi
    May 2008
    Mesajlar
    926
    Alıntı ahso kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
    kızlar ben ne yaptım ya vicdan azabından ölmek üzereyim ..kısaca anlatayım size beni ancak siz rahatlatırsınız kimseye anlatamıyorum hayatı zindan ediyorum kendime..

    benim bi sevgilim vardı yaklaşık 5 ay önce ben 20 o 25 yaşında ayrıldık bitti . onunla 4 ay beraberdik ama ben ona çok bağlanmıştım deli gibi seviyodum büyülenmiş gibiydim ne derse inanıyodum.

    işte bi kaç buluşma sonra bu beni evine çağırdı ben de hiç itiraz bile etmedim gittim. gittim ve ben daha önce biriyle öpüşmemiş olan ben orda onunla bi şeyler yaşadım. cinsel birleşme olmadı ama gerisi oldu işte.

    olaydan sonra telefonda da benimle cinsel içerikli konuşmaya başladı öncesinde de konuyu hep oralara getirmeye çalışırdı .ben de ona karşılık veriyodum onu susturmuyodum. dedim ya kızlar sanki büyülenmiştim beynim alınmıştı onun tarafından yönetiliyodum.ve gittikçe bizim ilişkimiz cinselliğe dayanan bi ilişki gibi oldu çoğu muhabbetimiz bunun etrafında dönmeye başladı vs.

    kızlar nolur beni yargılamayın. o öyle değişik ve ağzı laf yapan biriydi ki beni bunların ayıp olmadığına ikna etti .bu olayları öyle normalleştiriyodu ki ben de yadırgamıyodum. ve kızlar o benim ilk aşkımdı ama naptı sonra seni kafamda oturtamıyorum çok güzelsin alımlısın ama bi şeyler eksik dedi ve gitti.

    şimdi ben delirmek üzereyim 4 ay çıktığım bi adamla nasıl o hallere düştüm nasıl rezil ettim kendimi çok utanıyorum kendimden tiksiniyorum. bedenen bakire olsam nolur ki ruhumu çok kirli hissediyorum.

    arada onunla karşılaşıyoruz öyle utanıyorum ki o hallerimiz geliyo aklıma. ayrıca onun beni denediğini ve bu yüzden terk ettiğini düşünüyorum. o doğulu bi ailenin çocuğu ve çok önem veriyo böyle şeylere. 4 ayda kendini bu kadar bırakan kızı neden eş olarak istesin ki zaten.. bunlar yaşanmasaydı belki de hala beraberdik..

    ve şimdi kızlar bu sırrımı yalnızca ben biliyorum ailemin yüzüne bakamıyorum. artık hayatımda hiç bi şey güzel gitmicek hiç bi şeyi haketmiyorum gibi geliyo.5 aydır geçmedi bu his yaşayan bi ölü gibiyim nolur bana yardım edin
    Bence eksik olan onun bikaç tahtası
    Geçmiş bırak karıştırma daha geleceğine bak,onu görüyorsan da görme görmemezlikten gel

    Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 22-10-2014

    Hamileliğimin 28. haftası içindeyim.
    Bebeğimi kucağıma almama 84 gün kaldı.

    Geçtiğimiz iki hafta içinde bebeğiniz yaklaşık 170 gr. ağırlaştı ve yaklaşık 19 mm. uzadı. Rahminiz mesanenize baskı yapma ve kapasitesini azaltmaya devam ediyor. Hamilelik boyunca böbreklerinizden mesaneye giden tüpler kolayca genişler, bükülür ve sıkışır. Artık doktorunuz veya sağlık kuruluşunuz sizi iki haftada bir kontrol için çağırıyor olmalı.

    Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 1050 gr. - Yaklaşık boyu : 37.6 cm. (Baştan Topuğa)

    Hamilelik Takvimi - Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın


  4. Konu Sahibi : ahso #4
    Giriş tarihi
    Jul 2012
    Mesajlar
    4,606
    Abartma Canim bir sakin ol
    Yasadiysaniz tek basina mi yasadin sanki
    Neden beyfendi 4 ayda bunlari yasamis diye seni begenmesin
    O zaman sende 4 ayda bunlari yasadi diye onu begenme
    Erkekler hem ustelesin birseyleri yasamak icin sonra da pismanligini kadinlar ceksin
    Yok ya
    Bosver daha yasin cok genc o olmaz baskasi olur
    Ama erkeklere cok taviz verme ozellikle cinsel konularda
    Asla ama asla guvenme bu konuda
    Gecmisi de birak olan olmus bundan sonra ayni hatayi tekrarlama o kadar

  5. Konu Sahibi : ahso #5
    Giriş tarihi
    Mar 2010
    Mesajlar
    3,398
    böyle bi adamdan kurtulduğuna sevin bence. ve dua et daha ileri gitmemişsiniz...
    böyle şeylere çok önem veren biri sana davrandığı gibiyim davranmaz kimseye...
    seven biri denek olarak kullanmaz sevgilisini.. du ben şunu bi deneyim öpüşürse terkederim yoksa evlenirim demez..
    bu da sana bi ders olsun.. madem pişman oluosun utanıosun sonra durman gereken yeri bilmen gerek..

  6. Konu Sahibi : ahso #6
    Alıntı ahso kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
    kızlar ben ne yaptım ya vicdan azabından ölmek üzereyim ..kısaca anlatayım size beni ancak siz rahatlatırsınız kimseye anlatamıyorum hayatı zindan ediyorum kendime..

    benim bi sevgilim vardı yaklaşık 5 ay önce ben 20 o 25 yaşında ayrıldık bitti . onunla 4 ay beraberdik ama ben ona çok bağlanmıştım deli gibi seviyodum büyülenmiş gibiydim ne derse inanıyodum.

    işte bi kaç buluşma sonra bu beni evine çağırdı ben de hiç itiraz bile etmedim gittim. gittim ve ben daha önce biriyle öpüşmemiş olan ben orda onunla bi şeyler yaşadım. cinsel birleşme olmadı ama gerisi oldu işte.

    olaydan sonra telefonda da benimle cinsel içerikli konuşmaya başladı öncesinde de konuyu hep oralara getirmeye çalışırdı .ben de ona karşılık veriyodum onu susturmuyodum. dedim ya kızlar sanki büyülenmiştim beynim alınmıştı onun tarafından yönetiliyodum.ve gittikçe bizim ilişkimiz cinselliğe dayanan bi ilişki gibi oldu çoğu muhabbetimiz bunun etrafında dönmeye başladı vs.

    kızlar nolur beni yargılamayın. o öyle değişik ve ağzı laf yapan biriydi ki beni bunların ayıp olmadığına ikna etti .bu olayları öyle normalleştiriyodu ki ben de yadırgamıyodum. ve kızlar o benim ilk aşkımdı ama naptı sonra seni kafamda oturtamıyorum çok güzelsin alımlısın ama bi şeyler eksik dedi ve gitti.

    şimdi ben delirmek üzereyim 4 ay çıktığım bi adamla nasıl o hallere düştüm nasıl rezil ettim kendimi çok utanıyorum kendimden tiksiniyorum. bedenen bakire olsam nolur ki ruhumu çok kirli hissediyorum.

    arada onunla karşılaşıyoruz öyle utanıyorum ki o hallerimiz geliyo aklıma. ayrıca onun beni denediğini ve bu yüzden terk ettiğini düşünüyorum. o doğulu bi ailenin çocuğu ve çok önem veriyo böyle şeylere. 4 ayda kendini bu kadar bırakan kızı neden eş olarak istesin ki zaten.. bunlar yaşanmasaydı belki de hala beraberdik..

    ve şimdi kızlar bu sırrımı yalnızca ben biliyorum ailemin yüzüne bakamıyorum. artık hayatımda hiç bi şey güzel gitmicek hiç bi şeyi haketmiyorum gibi geliyo.5 aydır geçmedi bu his yaşayan bi ölü gibiyim nolur bana yardım edin
    Hayyydaaaa diyorum...nasıl başladın nasıl bitirdin???

    Demek DOGU KÖKENLİ...Onun ailesinde bu tarz şeyler önemli?

    Demek seni denedi???

    EN VURUCU CÜMLE SEN BÖYLE TESLİM OLMASAYDIN HALA BERABERDİNİZ HAAA?

    Önce karar ver neye pişmansın ?

    Ben buradaki kadar tuhaf kız --kadın toplulugu görmedim arkadaş???

    Sana yapılan hakareti nasıl normalleştirirsin ve onun dogu kökenli olmasına ve deney yapmasına bağlarsın...

    Aklın var fikrin var...Kapılmışsın aşkın -çekimin rüzgarına bir şeyler yaşamıssın...Ya sorumlulugunu al yada umursama...

    AMA YAZIK ETME KENDİNE...PİŞMANLIK MASKELİ ---AYRILIK AĞITI YAKIYOR GİBİSİN !!!

  7. Konu Sahibi : ahso #7
    Canım, benim yaşadıklarını çok güzel açıklayıcı bir şekilde yazmışsın. Sen aklı başında bir kızsın. Bunun için kendini yıpratma olan olmuş. Birde iyi atrafından bak istersen, daha kötüsü bakireliğini bırakmamışsın. Belki o anda ileriyede gidebilirdiniz. Senin için bu büyük ders olmuş. Sen yarın banyoya gir bir güzel iyice yıkan daha sonra bir boy abdesti al. Sonra bildiğin ne kadar dua varsa oku. Hatta yasin okuyabiliyorsan oku. Allahtan af dile. Bundan sonraki ilişkilerindede temkinli ol. Hayatına birçok insan çıkacak, bu insan beş para etmez biriymiş. Belkide istediği daha ileri gitmekti, onuda elde edemeyince bıraktı. Bir insan karşısındaki insana değer veriyor ise kesinlikle cinsel olarak yaklaşmaz. Onun için bir dahaki ilişkinde karşındaki insandan böyle birşey fark ettiğinde fazla yakınlaşma ve fazla yakınlaşıyors ise o kişiden hayır gelmez.

  8. Konu Sahibi : ahso #8
    Ben de evlenmeden once senin yaslardayken bisey yasamak istemedigim icin terkediliyordum.erkekler genel olarak igrenc bir beyine sahipler uzme kendini bundan sonra dikkatli adimlar at o dengesizi de unut gitsin!

  9. Konu Sahibi : ahso #9
    arada onunla karşılaşıyoruz öyle utanıyorum ki o hallerimiz geliyo aklıma. ayrıca onun beni denediğini ve bu yüzden terk ettiğini düşünüyorum. o doğulu bi ailenin çocuğu ve çok önem veriyo böyle şeylere. 4 ayda kendini bu kadar bırakan kızı neden eş olarak istesin ki zaten.. bunlar yaşanmasaydı belki de hala beraberdik..

    canım bu paragraf bana çok anlamsız geldi...ne yani doğulu diye denedi denedi istediği gibi cinselliği yaşadı sonrada kafasına yatmadı ve bıraktı.. şimdi o bunları yaşadı , seni denedi de kendi çok mu iyiymiş ki seni kendisine layık görmeyecek.. bir şey yaşandıysa ve pişmanlık duyuyorsan bu karşılıklı hatadır.. sen hatalısın o masum diye bir olay yok.. bir şeyler yaşayıp sonradan o kızı terkeden adam hiç kusura bakmasın namuslu olamaz...madem pişmanlık duyuyorsun tövbe et bol bol dua et Allah affetsin.. sende bundan sonra temkinli davranırsın.. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın...

  10. Konu Sahibi : ahso #10
    Büyülenmiştim beynim alınmıştı dediğin şey cinsel çekim duymuşsun yaşamak istemişsin yaşamışsın.
    Vicdanına ters gelmemiş yaparken?
    Hoşuna da gitmiş ki devam ettirmiş.
    Öyleyse şimdi pişman olmak neden?
    O an öyle istedim öyle yaptım, diyeceksin bitecek.
    Ben rezil olmuşluk bir durum da göremedim bir yere de düşmemişsin ayrıca.
    Bir insan bedenine birisi dokundu diye düşebilir mi değerini kaybedebilir mi?
    Bence erkek arkadaşın senden ayrıldığı için toplumsal tabulara takılmış düşüncelerin. Erkek arkadaşın seninle evliliğe gitse hiç düşünmeyecektin. O zaman da yaşadıkların evlilik öncesi olacaktı.
    "Bedeni bakire ruhu kirli" olayını da bir yerlerde okuya okuya kafana soktuğunu düşünüyorum, ne kadar ileri derecede bir şey yaşayacağın kimseyi bağlamaz
    Ayrıca doğulular hakkında yanlış bir tespit yapmışsın, hepsi böyle değildir
    Ben "O kadın genelevden çıksa yine onunla evlenicem abi." diyeni duydum ya. Erzurumlu adam bu.
    Aşk engel tanımaz ama erkek arkadaşın saçmalamış bahane bulamamış resmen bitiresi varmış.

Sayfa: 1/4 123 ... SonSon

Benzer Konular

  1. sutyen alırken utanıyorum:(
    By lolly_poop in forum Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri
    Cevaplar: 48
    Son Mesaj: 22-09-2013, 15:43
  2. Kendimden utanıyorum...
    By kinyas in forum İtiraflarımız
    Cevaplar: 68
    Son Mesaj: 18-02-2009, 13:31
  3. utanıyorum
    By çilek_01 in forum Arşiv
    Cevaplar: 19
    Son Mesaj: 26-09-2008, 21:25
  4. jinekoloğa gitmeye utanıyorum:(
    By tatlıaşık in forum Jinekoloji
    Cevaplar: 20
    Son Mesaj: 28-05-2008, 23:11

Yetkileriniz

  • Yeni konular gönderemezsiniz
  • Mesajlara cevap yazamazsınız
  • Mesajınıza eklentiler ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
Önemli uyarı, mesajlaşma yöntemi dönem dönem yönetim tarafından kontrol edilmektedir !
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren kadinlarkulubu.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.

Kadinlarkulubu.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkinden iletişime geçildikten sonra en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve avukatımız size yazılı/sözlü geri dönüş yapacaktır.