Sayfa: 973/1057 İlkİlk ... 9239639719729739749759831023 ... SonSon
Toplam 10562 adet sonuctan sayfa basi 9,721 ile 9,730 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

  1. Konu Sahibi : leyl #9721
    Giriş tarihi
    Sep 2012
    Mesajlar
    354
    Ven_har iyi akşamlar canım nasılsın? doktora gittim geçen hafta sonuçları gösterdim.değerler iyi dedi,ilacımı bir tane almaya devam et dedi,4 ay sonra tekrar gel bakalım dedi. ultrason için de nodüller 1 cm den küçük olduğu için biyopsiye gerek yok dedi. senden haberler neler :)


  2. Konu Sahibi : leyl #9722
    Alıntı Neva7 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
    Ven_har iyi akşamlar canım nasılsın? doktora gittim geçen hafta sonuçları gösterdim.değerler iyi dedi,ilacımı bir tane almaya devam et dedi,4 ay sonra tekrar gel bakalım dedi. ultrason için de nodüller 1 cm den küçük olduğu için biyopsiye gerek yok dedi. senden haberler neler :)
    iyi akşamlar cnm.bende dün gitttim kontrole.tsh ım bu seferde baya bir düşmüş:)en düşük değerden daha düşüktü.fakat son gittiğim dr gebelik düşünüyorum diyince günde yarım aldığım ilacı haftada 3 gün tam al demişti.bu sefer gittiğim dr hastanenin dahiliye bölüm başkanıydı ve çokta iyi bir kadındı.şanslıydım bu sefer yani:)gebelik düşündüğümü adetimin 3.gününde oldumu ve bugünde bazı testlerin yaapılması gerektiğni bu testleride yaptırabilip yaptıramayacağımı sordum o da tabi ki deyip bazı ek testlerde isteyerek bana bir sürü test yaptı saolsun.neyse fsh,lh prolaktin.demir,östrojen,progesteron,b12,tsh,ft4,f olicasit tam kan bunların hepsini istemiş.sonuçları gösterdiğimde sadece tsh ve b12 normalden az çıktı.dr sana haftada 3 gün tam almak çok gelmiş sen günde yarımla devam et dedi.b12 içinde iğne verdi 3-4 hafta sonra gel tekrarla dedi.bu arada anti-tpo ve anti-tg yüksek dedim engelmi dedim hamile kalmaya yoo hayır dedi.1 cm lik nodülüm var dedim ultrason raporuma baktı gerek yok biyopsiye dedi.altı ayda bir ultrasonla takip ettirirsin dedi.bu kadar yani cnm benden haberler.baya da uzun olmuşsen günde 1 tane ile devam ediceksin yani.bana haftada 3 gün tam almak bileçok gelmiş demek ki sana fazla değil günde bir tane almak.değerin kaçtan kaça düşmüştü senin günde bir tane almayla
    Düzenleyen: ven_har Düzenleme Tarihi : 22-12-2012 Düzenleme Saati :23:22

  3. Konu Sahibi : leyl #9723
    Giriş tarihi
    Sep 2012
    Mesajlar
    354
    Alıntı ven_har kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
    iyi akşamlar cnm.bende dün gitttim kontrole.tsh ım bu seferde baya bir düşmüş:)en düşük değerden daha düşüktü.fakat son gittiğim dr gebelik düşünüyorum diyince günde yarım aldığım ilacı haftada 3 gün tam al demişti.bu sefer gittiğim dr hastanenin dahiliye bölüm başkanıydı ve çokta iyi bir kadındı.şanslıydım bu sefer yani:)gebelik düşündüğümü adetimin 3.gününde oldumu ve bugünde bazı testlerin yaapılması gerektiğni bu testleride yaptırabilip yaptıramayacağımı sordum o da tabi ki deyip bazı ek testlerde isteyerek bana bir sürü test yaptı saolsun.neyse fsh,lh prolaktin.demir,östrojen,progesteron,b12,tsh,ft4,f olicasit tam kan bunların hepsini istemiş.sonuçları gösterdiğimde sadece tsh ve b12 normalden az çıktı.dr sana haftada 3 gün tam almak çok gelmiş sen günde yarımla devam et dedi.b12 içinde iğne verdi 3-4 hafta sonra gel tekrarla dedi.bu arada anti-tpo ve anti-tg yüksek dedim engelmi dedim hamile kalmaya yoo hayır dedi.1 cm lik nodülüm var dedim ultrason raporuma baktı gerek yok biyopsiye dedi.altı ayda bir ultrasonla takip ettirirsin dedi.bu kadar yani cnm benden haberler.baya da uzun olmuşsen günde 1 tane ile devam ediceksin yani.bana haftada 3 gün tam almak bileçok gelmiş demek ki sana fazla değil günde bir tane almak.değerin kaçtan kaça düşmüştü senin günde bir tane almayla
    ne güzel canım,inşallah daha fazla beklemezsin bebek için :) ya bildiğin gibi ben önceki test sonucunu almamıştım ya onun için öncekiler ne kadardı bilmiyorum.gidince de doktora isteyeyim demiştim unutmuşum bak :) doktora devletteki doktordan da bahsettim, ilacı yarım al dediğini falan.neden öyle dedi diye sordu.ben de heralde değerleri iyi gördüğü için dedim.doktor da zaten günde bi taneyle böyle iyi dedi,bi tane almaya devam et dedi :)şu anda da normal değerler içinde, 4 ay sonra gidicem bi dahasına. canım sen folik asit kullanıyor musun?

  4. Konu Sahibi : leyl #9724
    Alıntı Neva7 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
    ne güzel canım,inşallah daha fazla beklemezsin bebek için :) ya bildiğin gibi ben önceki test sonucunu almamıştım ya onun için öncekiler ne kadardı bilmiyorum.gidince de doktora isteyeyim demiştim unutmuşum bak :) doktora devletteki doktordan da bahsettim, ilacı yarım al dediğini falan.neden öyle dedi diye sordu.ben de heralde değerleri iyi gördüğü için dedim.doktor da zaten günde bi taneyle böyle iyi dedi,bi tane almaya devam et dedi :)şu anda da normal değerler içinde, 4 ay sonra gidicem bi dahasına. canım sen folik asit kullanıyor musun?
    4 ay sonrası çok uzun değil mi.ben ayda bir gidiyorum.her neyse dr öle dediyse vardır bir bildiği:)folic asit kullanmıyorum cnm.aslında geçen ay almıştım ne olur ne olmaz kullanıyım diye ama bir iki gün içtim bıraktım.bu ay düzenli içecem inş:)

  5. Konu Sahibi : leyl #9725
    Giriş tarihi
    Sep 2012
    Mesajlar
    354
    Alıntı ven_har kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
    4 ay sonrası çok uzun değil mi.ben ayda bir gidiyorum.her neyse dr öle dediyse vardır bir bildiği:)folic asit kullanmıyorum cnm.aslında geçen ay almıştım ne olur ne olmaz kullanıyım diye ama bir iki gün içtim bıraktım.bu ay düzenli içecem inş:)
    bilmiyorum ki ben de,doktor ne derse onu yapıyorum ben de aylar öncesi kullanıyordum folik asidi,sonra baktım ne gelen var ne giden angarya gibi geldi bıraktım ama ben de kesin başlamayı düşünüyorum inşallah :)

  6. Konu Sahibi : leyl #9726
    Alıntı Neva7 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
    bilmiyorum ki ben de,doktor ne derse onu yapıyorum ben de aylar öncesi kullanıyordum folik asidi,sonra baktım ne gelen var ne giden angarya gibi geldi bıraktım ama ben de kesin başlamayı düşünüyorum inşallah :)
    bu ay incir ve havuç kürü de yapıyım dedim başladım bakalım onu ne kadar yapacamincir öyle ucuz bir şeyde değil ki 20 tl kilosu ve her yapışta 6-7 incir koyuyorsun.yani bir kg anca 1 hafta gider.bu kür aralıksız 21 gün 3 hafta yapılıyo.toplamda 60 tl ediyohavuç ucuz ama

  7. Konu Sahibi : leyl #9727
    Giriş tarihi
    Sep 2012
    Mesajlar
    354
    Alıntı ven_har kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
    bu ay incir ve havuç kürü de yapıyım dedim başladım bakalım onu ne kadar yapacamincir öyle ucuz bir şeyde değil ki 20 tl kilosu ve her yapışta 6-7 incir koyuyorsun.yani bir kg anca 1 hafta gider.bu kür aralıksız 21 gün 3 hafta yapılıyo.toplamda 60 tl ediyohavuç ucuz ama
    bu kürleri kendin için mi yoksa eşin için mi yapacaksın? ben de eşime havuç suyu içiriyordum ama bi kaç gündür sıkmıyorum üşeniyorum meyve niyetine yiyoruz ama bi faydası olur mu bilmem :) zaten havucu da kilolarca alıyoruz ama bi kaçgünde bitiyor dün de face de kk nın sayfasında paylaştığı bişey vardı meyve sebzelerle ilgili,orda inciri erkek yumurtalarına benzetiyor,içi tohum doludur bu yüzden spermler için faydalıdır yazıyordu, dışarı çıktığımız zaman incir gördğümde eşime derim hep alalım diye ama hadi hadi boşver gerek yok der onun için almadım hiç. başka da hiç bi kürü yapmıyorum ya :(

  8. Konu Sahibi : leyl #9728
    Alıntı Neva7 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
    bu kürleri kendin için mi yoksa eşin için mi yapacaksın? ben de eşime havuç suyu içiriyordum ama bi kaç gündür sıkmıyorum üşeniyorum meyve niyetine yiyoruz ama bi faydası olur mu bilmem :) zaten havucu da kilolarca alıyoruz ama bi kaçgünde bitiyor dün de face de kk nın sayfasında paylaştığı bişey vardı meyve sebzelerle ilgili,orda inciri erkek yumurtalarına benzetiyor,içi tohum doludur bu yüzden spermler için faydalıdır yazıyordu, dışarı çıktığımız zaman incir gördğümde eşime derim hep alalım diye ama hadi hadi boşver gerek yok der onun için almadım hiç. başka da hiç bi kürü yapmıyorum ya :(
    kendim içinyapıcam cnm incir kürünü.eşine havuç suyu sıkmak zor geliyorsa düzenli sıkamıyorsan hele birde nazlanıyorsda içerken onun yerine e vitamini al içsin.sen başka hiç şey yapmıyomusun keçiboynuzu pekmezi veya kürü veya başka bir kür ilaç kullanmıyomusunuz

  9. Konu Sahibi : leyl #9729
    Giriş tarihi
    Sep 2012
    Mesajlar
    354
    * Havuç dilimi insan gözüne benzer. Bilimsel araştırmalar havucun gözlerin kan akışını ve işlevini iyileştirdiğini göstermiştir.

    * Domateste kalpte olduğu gibi dört odacık vardır ve kırmızı renklidir. Bütün araştırmalar domatesin kalp ve kan için faydalı olduğunu göstermiştir.

    * Üzüm salkımı kalp şeklindedir, her bir üzüm tanesi kan hücresi gibi görünmektedir ve araştırmalar üzümün ciddi kalp ve kan canlandırıcı bir gıda olduğunu göstermiştir.

    * Ceviz küçük bir beyin görünümündedir. Beyin fonksiyonlar için faydalıdır.

    * Fasulya böbrek görünümündedir ve böbrek fonksiyonlarını iyileştirir.

    * Sap kereviz, Çin lahanası ve Rhubarb kemiklere benzer. Bu gıdalar kemikler için faydalıdır, sodyum oranları eşit ve %23 dür. Gıdanızda yeterli sodyum yok ise vücut kemiklerden çeker ve kemikler zayıflar. Bu gıdalar iskeletinize faydalıdır.



    * Patlıcan, avokado ve armut kadınların rahim ve serviks sağlığı ve fonksiyonlarını hedefler ve görünümleri bu organlara benzerler. Araştırmalar kadınların haftada bir avokado yemeleri halinde hormonları dengelediğini, istenmeyen doğum sonrası kilolarını azalttığını ve serviks kanserini önlediğini göstermiştir.

    * İncir tohum doludur ve ağaçta ikili olarak asılarak büyür. İncir sperm sayısını ve hareketliliğini arttırır ayrıca erkek kısırlığını önler.

    * Tatlı patatesin görünümü pankreasa benzer ve şeker hastalarının glisemik indeksini dengeler.

    * Zeytin yumurtalıkların sağlığına ve fonksiyonuna yardımcı olur.

    * Greyfurt, portakal ve diğer narenciye meyveleri kadın göğüsüne benzer ve bunların sağlığına ve lenfin hareketine yardımcı olur.

    * Soğan vücut hücreleri görünümündedir. Bütün vücut hücrelerinden atık maddelerin temizlenmesine yardım eder. Hatta gözlerin epitelyal katlarının yıkayan gözyaşlarına bile sebep olur.
    Kadınlar Kulübü...
    tamamı böyleydi yazının :)

  10. Konu Sahibi : leyl #9730
    Giriş tarihi
    Sep 2012
    Mesajlar
    354
    Alıntı ven_har kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
    kendim içinyapıcam cnm incir kürünü.eşine havuç suyu sıkmak zor geliyorsa düzenli sıkamıyorsan hele birde nazlanıyorsda içerken onun yerine e vitamini al içsin.sen başka hiç şey yapmıyomusun keçiboynuzu pekmezi veya kürü veya başka bir kür ilaç kullanmıyomusunuz
    çok da nazlanmıyor aslında ama,bazen de meyve sıkacağının sesine söyleniyor,yatmadan önce sıktığım için biraz geç vakit oluyor,benimki de herkesi uyandırdın sabah yapsan da hazır olsa olmuyor mu diye kendince çözüm buluyor ama taze sıkılmış olması lazım ,öyle olunca işte vakit fazla geç oldu diye ben de vazgeçiyorum sıkmaktan.bi kaç gündür sıkmıyorum. başka da bi kür yapmıyorum,doktor da ilaç vermedi henüz,onun için de bişey kullanmıyoruz,böyle işte bizim durum.

Sayfa: 973/1057 İlkİlk ... 9239639719729739749759831023 ... SonSon

Benzer Konular

  1. Varikosel ameliyatından sonra hamile kalan var mı??
    By maviruya in forum Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
    Cevaplar: 86
    Son Mesaj: 20-03-2014, 16:14
  2. varikosel ameliyatından 3ay sonra olan şaşırtıcı değişiklik merak edenlerin dikkatne
    By ebrar2455 in forum Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
    Cevaplar: 22
    Son Mesaj: 31-03-2012, 01:26
  3. Cevaplar: 30
    Son Mesaj: 18-03-2011, 16:08
  4. Cevaplar: 15
    Son Mesaj: 19-12-2010, 18:58
  5. Varikosel ameliyatindan sonra hamile kalanlar var mi?
    By simaysi in forum Tüp Bebek Özel Bölüm
    Cevaplar: 6
    Son Mesaj: 10-07-2010, 18:54

Yetkileriniz

  • Yeni konular gönderemezsiniz
  • Mesajlara cevap yazamazsınız
  • Mesajınıza eklentiler ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
Önemli uyarı, mesajlaşma yöntemi dönem dönem yönetim tarafından kontrol edilmektedir !
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren kadinlarkulubu.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.

Kadinlarkulubu.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkinden iletişime geçildikten sonra en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve avukatımız size yazılı/sözlü geri dönüş yapacaktır.