Erken Hasat 26 Derece Soğuk Sıkım Naturel Sızma Zeytinyağı

Ödül : Doğru cevap veren şanslı 20 üyemiz 2L Prina Yağına ve 2L Erken Hasat 26 Derece Soğuk Sıkım Naturel Sızma Zeytinyağına ücretsiz sahip olacak…

[​IMG]

Bu yarışmaya başlamadan önce siz değerli hanımefendilere Erken Hasat Soğuk Sıkım Naturel Sızma Zeytinyağı hakkında bilgiler sunmak istiyoruz.

[​IMG]

Erken Hasat Soğuk Sıkım Naturel Sızma Zeytinyağı saymakla bitmeyen sağlıklı özellikleri bulunmaktadır. İçerdiği oleik asidinin anne sütündeki en önemli yağ asidi olması ve bebeklerin sinir dokularının gelişiminde temel işleve sahip olması bu özelliklerden en önemlisidir.. Hep derler ya Akdeniz-Ege insanlarının sağlığının sırrı zeytinyağında gizli diye... İşte bunu haklı çıkaracak bir neden daha zeytinyağı dokuların yaşlanmasını önleyici, yaşlanmanın beyin fonksiyonlarında yaptığı yıpratıcı etkiyi azaltıcı özelliği vardır.Aynı zamanda cildi ve saçı besleyen, cildin genç görünmesini saçların ise kuvvetlenip parlamasını sağlayan etkiside mevcutdur.

Sizde kendiniz, aileniz ve en değerli varlıklarınız bebekleriniz için, en sağlıklı erken hasat soğuk sıkım zeytinyağını en hijyenik ve 5 adet uluslararası kalite belgesine sahip bir markadan almak istemezmisiniz?

Eğer cevabınız evet ise guvenasazeytinyagi.com !

Bu marka ki Ayvalık yöresinin en nadide ve seçme köylerinden toplanan elit yeşil zeytinlerden ürettiği zeytinyağlarını siz değerli hanımefendilerin beğenisine sunuyor...

[​IMG]
[​IMG]

Güven Asa 5 adet uluslararası kalite belgesine sahip bir firmadır. Tüm Tüketicileri Koruma Derneği (TTKD) hiç şikayet almayan firmalar arasında Altın Marka sertifikasına layık görmüştür. Ayrıca Güven Asa firması Gümüş Madalya ödülüne layık görülmüştür.

Adını dünyanın en değerli mücevherlerinden birinden alan bu serimizde ki yağın en önemli farkı erken hasat yeşilimsi henüz olgunlaşmamış zeytinlerden üretilmiş olmasıdır. Öyle ki Burhaniye, Gömeç ve Ayvalık gibi zeytin üretimi için oldukça elverişli olan bölgelerden henüz olgunlaşmadan toplanan zeytinler, uygun koşullarda asitlenmeden ve bekletilmeden sıkıma alınarak, el değmeden çelik tanklarda bekletilmekte ve paketlenmektedir. Sonuç ise pırlanta kadar berrak ve ışıltılı, lezzeti uzun süre damaklarda kalan, konulduğu her yemeği sofranın gözdesi haline getiren besleyici ve vitamin deposu zeytinyağı olarak evinizin en değerli misafiri olmasıdır. Erken hasat soğuk sıkım tekniğiyle 26 derecede işlenen zeytinlerden elde edilen zeytinyağının; aroması daha keskin, meyve dokusu daha hissedilir, yoğun kıvamlı ve asitlik oranının düşük olmasıyla zeytin bahçelerinin o muazzam kokusunu sofralarınıza getirmeyi sağlıyor. Uzmanlar tarafından sık sık gündeme getirilerek, tavsiye edilen zeytinyağı, erken hasat soğuk sıkım zeytinyağıdır.

Onkoloji Uzmanı Yavuz Dizdar’a Göre Tercih Edilmesi Gereken Yağlar

Benim görebildiğim doğrudan tüketim için iki yağ var, zeytinyağı ve tereyağı. Zeytinyağının da Erken Hasat 26 Derece Soğuk Sıkım Naturel Sızma olması gerekmektedir.. Bunu marketlerden bulamazsınız, uluslar arası sertifikalı güvenilir hijyenik tesislerden almasınız.. Teknik olarak baktığınızda hepsi yağdır, ama zeytinyağı size meyvenin yağını sunar, tereyağı ise, eğer hayvan merada otlayarak beslenmişse, size meranın özetini sunar.

Yapılan bazı araştırmaların sonuçlarına göre de bazı kanser türlerini azaltmanın en temel formülü olarak zeytinyağı tüketimini günlük yaşantımızda bir alışkanlık haline getirmek yatıyor. Meme kanseri, bağırsak ve prostat kanseri gibi kanser türlerine yakalanma riskini azaltan etmenlerin başında dengeli beslenmede yer alan zeytinyağı tüketimi vardır. Ancak piyasa var olan özellikle marketlerde bulunan pek çok zeytinyağı saf değil bir takım katkı maddeleri katılarak kar yükseltilmeye çalışılıyor. Bu nedenle Erken Hasat 26 Derece Soğuk Sıkım Naturel Sızma Zeytinyağı tercih edilmesi gerekir.

[​IMG]

Lezzetli Kızarmaların Sırrı 0,2 asit Rafine Pirina Yağı!

Birinci sıkımdan elde edilen yağların isimleri şöyledir;

Erken hasat soğuk sıkım, olgun hasat normal sıkım, naturel birinci zeytinyağı .

Sıkılan bu zeytinlerden çıkan posada bir miktar yağ kalmaktadır . Bu posa ikinci sıkım yapılarak elde edilen yağın ismi ham pirina yağıdır. Tıpkı Riviera yağında olduğu gibi rafine edilerek 0.2 asit kızartmalık ve yemeklik bir yağ elde edilmiş olur.

Bu yağımızı her türlü kızartmalarınızda kullanabilirsiniz. 240 derece ısıya dayanıklıdır. 200 derece ısıda aynı yağ ile 10 defa kızartma yapabilirsiniz .Ayrıca bütün yemeklerinizde de kullanabilirsiniz. Bitkisel yağlara göre 10 kat daha değerlidir.

Firmamız ekonomik isteyen müşterilerimize alternatif olsun diye bu yağı benimsemiş ve tavsiye etmekteyiz.

Afiyet Olsun Türkiye...
Ödül : Doğru cevap veren şanslı 20 üyemiz 2L Prina Yağına ve 2L Erken Hasat 26 Derece Soğuk Sıkım Naturel Sızma Zeytinyağına ücretsiz sahip olacak…

Bu yarışmaya katılmak için giriş yapmalısınız.

Giriş Yap & Kayıt Ol