1 aşılama 2 tüp bebek denemesinden sonra...

Konusu 'Tüp Bebek Yöntemi ile Çocuk Sahibi Olmak.' forumundadır ve Sihirim tarafından 17 Mart 2010 başlatılmıştır.

    17 Mart 2010
    Konu Sahibi : Sihirim
  1. Sihirim

    Sihirim Aktif Üye Üye

    Katılım:
    7 Şubat 2010
    Mesajlar:
    413
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    ben 28 eşim 32 yaşında ve 3,5 yılllık eviliyiz.son bir sene içinde 1 aşılama ve 2 tüp bebek yaptırdık.transferlerimiz 5. gün yapıldı.benden ortalama 27 yumurta toplandı.ancak blastokist seviyesine hiç ulaşmadı embriyolarımız.2. de 3 embriyo transfer edildi ve 2 tanesi tuttu ve 7+3 de kalp atışları oluşmadığı için düşeceklerini öğrendik.o hafta içinde kürtajla gebelik sonlandırıldı.bebekden parça genetiğe gönderildi ve sorun olmadığını öğrendik.kan pıhtılaşması ve şeker yüklemesi yaptırdım herşey normal.sadece eşimin ve benim genetik testimiz kaldı yapılacak.

    sorunumuz sperm saysı ve morfolojisi.bende hiç bi sorun çıkmadı.hormonlarım,rahim filmim normal dendi.

    en son sperm testimiz yıkama sonrası...
    hızlı hareket %29,yavaş %45,yerinde %12hareketsiz %14 yıkama sonrası konsantrasyon 35 mil.morfoloji %6

    tekrar tüp bebek istiyoruz yaz başında bundan önce histeroskopi düşünmelimiyiz ve 5.gün değilde 3. gün transferi düşünülemezmi.tüp bebekde devam etmelimiyiz morfoloji kötü olduğu içinmi sonuca ulaşamadık
    merkezinizde şehirdışından gelen hastalar için (yumurta takibi ve transfer sonrası dinlenme için) herhangi bir imkaan sunuluyormu?

    çok fazla yazdım kusura bakmayın şimdiden çok teşekkür ederim
     
  2. 17 Mart 2010
    Konu Sahibi : Sihirim
  3. Bahceci

    Bahceci Yeni Üye Üye

    Katılım:
    2 Mart 2010
    Mesajlar:
    7.574
    Beğenildi:
    14
    Ödül Puanları:
    0
    merhabalar sonuclarinizin orjinalini detaylari ile hferden@bahceci.com adresine veya 02122303990 a faxlarsaniz size daha detali bir sekilde yardimci olabilirim ama kisaca morfolojinin kotu olmasiyla sonuc arasinda mutlak iliski yoktur ki sizin durumunuzda dollenme de olmus gelisme de olmus sizin durumunuzda daha ince detaylara inmek gerekebilir. sonuclarinizi bekliyorum saygilarimla