3 düşük sonrasi verdigim kan sonuclarini yorumlarmisiniz?

Konusu 'Tüp Bebek Yöntemi ile Çocuk Sahibi Olmak.' forumundadır ve Feri tarafından 24 Temmuz 2010 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
    24 Temmuz 2010
    Konu Sahibi : Feri
  1. Feri

    Feri Zayıflamalıyım Üye

    Katılım:
    3 Ağustos 2009
    Mesajlar:
    1.647
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    106
    Hocam 3 düsük sonrasi verdigim kan sonuclarini lütfen yorumlarmisiniz...bu degerler bana verilen listede alti cizili olanlar.....
    proleyin s-45
    pölsminogan-132
    krealitin serum-0,55
    hemoglobin-11,4
    mcv-77,8
    mch-23,1
    faktör v-141
    Lütfen bunlari yorumlarmisiniz..Almanyadayim ve doktor ile görüsme randevum 1 ay sonra..cok tesekkür ederim..
     
  2. 28 Temmuz 2010
    Konu Sahibi : Feri
  3. Bahceci

    Bahceci Yeni Üye Üye

    Katılım:
    2 Mart 2010
    Mesajlar:
    7.574
    Beğenildi:
    14
    Ödül Puanları:
    0
    Merhaba,

    Değerlere baktığımızda protein -s değeriniz biraz normalin altında gözüküyor.Diğer değerleriniz normal.Gebeliğinizde kan sulandırıcı iğneler ve bebek aspirini kullanmanız gerekebilir.Birde kromozom tahlili yaptırmanız iyi olur.


    Geçmiş olsun

    İyi günler dilerim.
     
  4. 29 Temmuz 2010
    Konu Sahibi : Feri
  5. Feri

    Feri Zayıflamalıyım Üye

    Katılım:
    3 Ağustos 2009
    Mesajlar:
    1.647
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    106
    Kanda pıhtılaşma test sonucu
    Proteyin s Aktivitäl-( 56-116)---45
    pölsminogen -Aktivitäl(70-110)-- -132
    keralitin serum- ( o,66-1,09)----0,55
    hemoglobin-11,4
    mcv-(80,6-93;4)------77,8
    mch-(26,2-33,0)------23,1
    faktör v-(70-120)____141

    Hocam referans araliklarinida yazdim..simdi bendeki pihtilasmanin adi ne..KK de okuduguma göre bende su,yada bu mutasyon var diye yaziyorlar ,peki beninkinin adi ne..Almanyada yasiyorum ve doktor görüsmem Agustos sonu..lütfen hangi mutasyon bu hastalik,,cok sagolun
     
  6. 30 Temmuz 2010
    Konu Sahibi : Feri
  7. Bahceci

    Bahceci Yeni Üye Üye

    Katılım:
    2 Mart 2010
    Mesajlar:
    7.574
    Beğenildi:
    14
    Ödül Puanları:
    0
    MErhaba
    Bunun özel bir adı yoktur.
     
  8. 30 Temmuz 2010
    Konu Sahibi : Feri
  9. Bahceci

    Bahceci Yeni Üye Üye

    Katılım:
    2 Mart 2010
    Mesajlar:
    7.574
    Beğenildi:
    14
    Ödül Puanları:
    0
    Merhaba

    Bunun özel bir adı yoktur. Protein S aktivitesindeki azalma genetik bir mutasyon değil kandaki bir maddenin azlığıdır.
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.