Acıktıran Yiyecekler ..

Konusu 'Güncel Diyet Haberleri' forumundadır ve berfinbilgen tarafından 7 Nisan 2009 başlatılmıştır.

    7 Nisan 2009
    Konu Sahibi : berfinbilgen
  1. berfinbilgen

    berfinbilgen Yeni Üye Üye

    Katılım:
    17 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    3.097
    Beğenildi:
    4
    Ödül Puanları:
    0
    Acıktıran Yiyecekler
    GREYFURT: DıYET YAPIYORSUNUZ UZAK DURMANIZ GEREKENLERDEN BıRı DE GREYFURTTUR. KANSERE KARŞI KORUYUCU OLAN GREYFURDUN KÖTÜ YANI ıŞTAH AÇICI ÖZELLıĞıNıN DE BULUNMASIDIR. KARALAHANA: KARACıĞER VE BAZI KAN KANSERı TÜRLERıNE DE ıYı GELEN KARA LAHANA, AYRICA ıYı BıR ıŞTAH AÇICIDIR.
    PATATES: PATATESıN YAPISINDA BULUNAN BıLEŞıKLER KAN BASINCINI DÜŞÜRÜCÜ ETKı GÖSTERıR; BU ENDENLE GLıSEMıK ENDEKSı YÜKSEK OLAN YıYECEKLER ARASINDA BULUNAN PATATES, ÖZELLıKLE KIZARTMA ŞEKLıNDE PıŞıRıLıRSE ÇOK ÇABUK ACIKMANIZA NEDEN OLUR.
    KIRMIZI BıBER: KOLESTEROLÜ ÖNLEYıCı ÖZELLıĞı BULUNAN KIRMIZI BıBER ıŞTAH AÇAR. BU NEDENLE ACI BıR YEMEK YEDıĞıNıZDE DOYDUĞUNUZU ÇOK KOLAY ANLAYAMAZSINIZ.
    NOHUT: MıDEYı TEMıZLEYEREK ıŞTAH AÇAN NOHUT, SAĞLIK AÇISINDAN YARARLI OLSA DA KıLO VERıRKEN ÇOK FAZLA TÜKETıLMEMESı GEREKEN BıR KURUBAKLAGıLDıR.
    ıNCıR: KıLO ALDIRICI ÖZELLıĞı BULUNAN ıNCıR ıŞTAH AÇAR, BU NEDENLE DıYET DÖNEMıNDE YEMENıZ TAVSıYE EDıLMEZ.
    HAVUÇ: HAVUCUN KALORıSı VE GLıSEMıK ENDEKSı DıĞER SEBZELERE GÖRE DAHA YÜKSEKTıR. BU NEDENLE ACIKTIRICI ÖZELLıĞı OLAN HAVUCUN DıYETLERDE BULUNMAMASI GEREKıR.
    ALKOL: ALKOLLÜ ıÇECEKLERDEN UZAK DURMAYA ÇALIŞIN. ALKOLLÜ ıÇKıLER, SıZE KALORı KAZANDIRIRKEN ıŞTAHINIZIN AÇILMASINA NEDEN OLUR.
    TUZ: TUZ ıŞTAH AÇICI ÖZELLıĞE SAHıPTıR. ÇOK TUZLU BıR BESıNıN ARDINDAN TATLI YEME ıSTEĞıNıN DOĞMASI, KAN ŞEKERıNıZDEKı DALGALANMALAR YÜZÜNDENDıR. ÖZELLıKLE DıYETTE TÜKETıMDEN KAÇINILMALIDIR.
    TARÇIN: KOKUSUYLA ÖZELLıKLE TATLILARIN VAZGEÇıLMEZı OLAN TARÇIN DA ÇOK ÇABUK ACIKTIRAN BAHARATLARDANDIR.
    MISIR: GLıSEMıK ENDEKS DEĞERıNıN YÜKSEK OLMASI NEDENıYLE KAN ŞEKERı SEVıYESıNı YÜKSELTEN MISIR, YENDıKTEN SONRA AÇLI8K HıSSı UYANDIRIR. BU NEDENLE DıYET YAPANLARIN UZAK DURMASI GEREKEN BıR BESıNDıR.
     
    Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2009
  2. 7 Nisan 2009
    Konu Sahibi : berfinbilgen
  3. Juliet

    Juliet Guest

    hımm ögrendigimiz iyi oldu..

    canım eline saglık
     
  4. 8 Nisan 2009
    Konu Sahibi : berfinbilgen
  5. berfinbilgen

    berfinbilgen Yeni Üye Üye

    Katılım:
    17 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    3.097
    Beğenildi:
    4
    Ödül Puanları:
    0
    rica ederım
     
  6. 16 Nisan 2009
    Konu Sahibi : berfinbilgen
  7. tombikos

    tombikos Guest

    abooo, ne yicess pekiii? -tatlicadiarzu-
     
  8. 16 Nisan 2009
    Konu Sahibi : berfinbilgen
  9. veveya

    veveya Aktif Üye Üye

    Katılım:
    4 Mart 2009
    Mesajlar:
    431
    Beğenildi:
    2
    Ödül Puanları:
    86
    sağol canım çok faydalı..
     
  10. 28 Mayıs 2009
    Konu Sahibi : berfinbilgen
  11. berfinbilgen

    berfinbilgen Yeni Üye Üye

    Katılım:
    17 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    3.097
    Beğenildi:
    4
    Ödül Puanları:
    0
    rica ederim, a.s.
     
  12. 31 Mayıs 2009
    Konu Sahibi : berfinbilgen
  13. lale77

    lale77 Aktif Üye Üye

    Katılım:
    9 Nisan 2008
    Mesajlar:
    403
    Beğenildi:
    3
    Ödül Puanları:
    86
    çok sağol arkadaşım ama bu saydıklarının bir kaçı dışında hepsini çok severim bunları yemezsek ne kaldı geriyemafoldumbencokacimcoook:icecream::kahve::içelim:delikafadulden
     
  14. 12 Haziran 2009
    Konu Sahibi : berfinbilgen
  15. Tiptoniq

    Tiptoniq Aktif Üye Üye

    Katılım:
    10 Haziran 2009
    Mesajlar:
    254
    Beğenildi:
    16
    Ödül Puanları:
    86
    çok doğru özellikle mısır :)
     
  16. 16 Haziran 2009
    Konu Sahibi : berfinbilgen
  17. ^fRee^

    ^fRee^ Geri Sayım Başladı ! Üye

    Katılım:
    9 Haziran 2008
    Mesajlar:
    25
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    76
    Bilgilendirme için saol :)
    hiçbirini sevmiyorum sorun yok sositososito