Acılı ekmek[resimli]

Konusu 'Ekmekler&Pideler' forumundadır ve kumsalll tarafından 5 Aralık 2009 başlatılmıştır.

    5 Aralık 2009
    Konu Sahibi : kumsalll
  1. kumsalll

    kumsalll Popüler Üye Pro Üye

    Katılım:
    7 Ekim 2007
    Mesajlar:
    1.089
    Beğenildi:
    2
    Ödül Puanları:
    106
    ben buna bayılıyorum yaa.acıyı cok sevıyorum...



    2 adet ekmek hamuru
    2 cay bardagı erımış margarın
    1 sogan
    1 su bardagı dövülmüş ceviz
    1 corba kasıgı acı bıber salcası
    1 kasık pulbıber

    hamurları 1 bardak erımıs yagla yogur.5 dk beklet.bır kapta ceviz,kıyılmıs sogan,salca,kalan yag,pulbıberı karıstır.hamuru 2 karıs uzunlugunda dıkdörtgen ac.üzerlerine cevizli harcı yay.kenarlardan ortaya dogru katla.yaglanmıs ve unlanmıs kek kalıbına koy.ısıtılmış 200 derecede kızarana dek pişir.servis yap.
     
  2. 5 Aralık 2009
    Konu Sahibi : kumsalll
  3. kumsalll

    kumsalll Popüler Üye Pro Üye

    Katılım:
    7 Ekim 2007
    Mesajlar:
    1.089
    Beğenildi:
    2
    Ödül Puanları:
    106
  4. 18 Ocak 2010
    Konu Sahibi : kumsalll
  5. moonserose

    moonserose evli,mutlu,çok uykulu... Pro Üye

    Katılım:
    28 Kasım 2008
    Mesajlar:
    4.401
    Beğenildi:
    653
    Ödül Puanları:
    188
    çok ilginç bir tarife benziyor,görüntüye baksan kek :)) demek acılı ekmek,en kısa zamanda demenek lazım demek yerimseniben