Adetin 3. günüde hormon testi yaptırdım. yorumlaya bilirmisiniz?

Konusu 'Tüp Bebek Yöntemi ile Çocuk Sahibi Olmak.' forumundadır ve kelebeklikuzu tarafından 16 Ağustos 2010 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
    16 Ağustos 2010
    Konu Sahibi : kelebeklikuzu
  1. kelebeklikuzu

    kelebeklikuzu SANA EMANETİZ RABBİM... Üye

    Katılım:
    1 Temmuz 2009
    Mesajlar:
    1.233
    Beğenildi:
    2
    Ödül Puanları:
    146
    bora bey merhaba ben adetten 2 3 gün önce gelen kahvrengi akıntı şikayeti ile doktora gittim. muaynem oldu kist varmı diye temiz çıktı çok sükür.adet düzensizliği falan yaşamıyorum sürekli zamanında olurum. adetin 3. günüde hormon testi yaptırdım. yorumlayabilirmisiniz lütfen. çok teşekkür ederim saygılar...


    FSH: 5.69 foliküler faz:3.09-7.9
    LH: 4.69 folikül dönemi:1-18
    prolaktin:8.8 foliküler faz:3.24-30
    Estradiol:41 foliküler faz:25-189
    TSH:2.057 min:0.49 max:4.67
     
  2. 23 Ağustos 2010
    Konu Sahibi : kelebeklikuzu
  3. Bahceci

    Bahceci Yeni Üye Üye

    Katılım:
    2 Mart 2010
    Mesajlar:
    7.574
    Beğenildi:
    14
    Ödül Puanları:
    0
    Tatil nedeni ile geç cevaplıyorum. Hormon testi sonuçlarınız normal. Sağlıklı günler dilerim...
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.