Ahdudu Şurubu

Konusu 'İçki - İçecekler' forumundadır ve Elif tarafından 19 Ocak 2009 başlatılmıştır.

    19 Ocak 2009
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.606
    Beğenildi:
    5.135
    Ödül Puanları:
    438
    Ahududuları iyice yıkayıp zedelemeden süzgeçte süzdürün.
    Ahududuları şekerle iyice ovun ve 12 saat bekletin.
    Zaman geçtikten sonra ahududuları süzgeçten ezerek geçirin.
    Kalan posaya bir bardak su ekleyip tekrar süzün.
    Limon tuzunu ekleyin ve karıştırın.
    Servis ederken bardağa yarısına kadar ahududu şerbeti koyun
    ve gerisini su ekleyip soğuk servis yapın.
    Afiyet olsun