Alabalık Izgara

Konusu 'Deniz Ürünleri' forumundadır ve KapRis tarafından 5 Temmuz 2008 başlatılmıştır.

    5 Temmuz 2008
    Konu Sahibi : KapRis
  1. KapRis

    KapRis Aktif Üye Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    676
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    86
    HAZIRLANIŞI
    Alabalığın karnını yarıp içini temizleyin. Bütün kılçığını çıkarın.
    Alabalık filetoların içine domates ve limon dilimleri ile defne yapraklarını yerleştirin.
    Alabalıkları yağlanmış tepsiye dizin. 200 derece ısıtılmış fırında üzerleri kızarıncaya kadar pişirin.
    Yanında roka marul ve halka şeklinde doğranmış kırmızı soğan ile sıcak olarak servis yapın.