Alman Pastası

Konusu 'Kekler - Pastalar' forumundadır ve Elif tarafından 26 Ocak 2009 başlatılmıştır.

    26 Ocak 2009
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.663
    Beğenildi:
    5.193
    Ödül Puanları:
    438
    Yumurta ve şekeri çırpın. Yoğurdu ve eritilip soğutulmuş margarini ekleyip çırpmaya devam edin, en son un ve kabartma tozunu ekleyip karıştırın ve kalıba koyup 190 derecede pişirin.
    Bir tencereye un, süt, şeker ve yumurta sarısını alıp karıştırarak pişirin. Ateşten alınca vanilyaları ve margarini ekleyip karıştırın.
    Soğuttuğunuz keki ikiye kesip alt parçaya kremanın tamamını yayın ve kekin üst parçasını kapatıp pudra şekeri serpin.