Alman Usulü Patlıcan

Konusu 'Dünya Mutfakları' forumundadır ve Eylul tarafından 19 Aralık 2008 başlatılmıştır.

    19 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Eylul
  1. Eylul

    Eylul Popüler Üye Pro Üye

    Katılım:
    1 Ekim 2007
    Mesajlar:
    6.223
    Beğenildi:
    11
    Ödül Puanları:
    146
    Patlıcanları uzununa ikiye ayırın. İç kısmında bıçakla kesikler yapın. Kesilmiş kısımları aşağıya gelecek şekilde tavaya yerleştirin ve bitkisel yağda kızartın. Daha sonra iç kısımlarını kaşıkla çıkarın. İçi çıkarılmış patlıcanları bir kenarda bekletin. İçi doğrayın. Haşlanmış pirinç, koyun eti, kavrulmuş soğanla karıştırın. Üzerine tuz, biber, çiğ yumurta ekleyin ve iyice karıştırın. Karışımı içi çıkarılmış patlıcanlara doldurun. Peynir rendesi serpin. Üzerlerine bitkisel yağ ekleyin ve fırına sürün
     
    Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ocak 2009
  2. 2 Ocak 2010
    Konu Sahibi : Eylul
  3. macelyan

    macelyan :/ Pro Üye

    Katılım:
    20 Ekim 2007
    Mesajlar:
    183
    Beğenildi:
    3
    Ödül Puanları:
    108
    deneyecegim :))