Alman usulu sinitsel

Konusu 'Tavuk Yemekleri' forumundadır ve nnurayy tarafından 18 Temmuz 2008 başlatılmıştır.

    18 Temmuz 2008
    Konu Sahibi : nnurayy
  1. nnurayy

    nnurayy annesinin bal-kaymagi Üye

    Katılım:
    22 Şubat 2008
    Mesajlar:
    2.588
    Beğenildi:
    5
    Ödül Puanları:
    106
    bu yemegi kremali soslarla pilav veya pure ile servis yapilabilen guzel bir tavuk yemegidir

    dovulmus tavuk gogusleri 3saat oncesinden limon suyu tuz karabiber 2avuc dogranmis maydonozla derin bir kapta buzdolabinda bekletilir

    tavuk gogsu dovulmus
    1limon suyu
    tuz
    karabiber
    bir avuc dogranmis maydonoz
    galeta unu
    un
    cirpilmis yumurta

    yag kizdirilir once una,yumurtaya,en son galete ununa batirilip onlu arkali kizartilir.pure pilav ile servis yapilir.Afiyet olsun
     
  2. 2 Kasım 2008
    Konu Sahibi : nnurayy
  3. cokokiz

    cokokiz Aktif Üye Üye

    Katılım:
    16 Kasım 2007
    Mesajlar:
    105
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    ımmm ben bunu yapıyorum güzel oluyor teşekkürler cnm:KK66: