Alti Ezmeli Kiyma Kebabi

Konusu 'Kebaplar' forumundadır ve Elif tarafından 16 Aralık 2008 başlatılmıştır.

    16 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.644
    Beğenildi:
    5.180
    Ödül Puanları:
    438
    Kıymaya karabiberi, tuzu konur ve iyice yoğrulur. Etler Adana Kebabında olduğu gibi şişlere geçirilir. Domatesler şişlere geçirilir ve ızgarada pişirilir, kabukları soyulur, tokmakla ezilir ve bir tabağa konur. Izgarada çevirerek pişirilen kıyma kebabı domates ezmesinin üzerine çekilerek sıcak sıcak servis yapılır ve üzerine çok az miktarda istenirse tereyağı ilave edilir.
     
  2. 15 Haziran 2009
    Konu Sahibi : Elif
  3. cicekcicek

    cicekcicek Annecik Pro Üye

    Katılım:
    2 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    7.253
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    146
    sen antepli miisn yaa:) tarifler süper
     
  4. 19 Haziran 2009
    Konu Sahibi : Elif
  5. nostok

    nostok eylül bebek geliyo..... Üye

    Katılım:
    27 Eylül 2008
    Mesajlar:
    1.146
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    106
    bunu anepte yapıyolar eşimde antepli bende öğrendim harika bir tadı var.
    ben domatesin yanında közlenmiş biberide ince ince doğruyorum tavsiye ederim...