Anne Pizzası

Konusu 'Hamur İşleri' forumundadır ve Elif tarafından 9 Aralık 2008 başlatılmıştır.

    9 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.596
    Beğenildi:
    5.125
    Ödül Puanları:
    438
    Fırından alınan ekmek hamuru sıvı yağla iyice yoğrulup 45 dakika kadar üstü örtülerek bekletilir.
    Hamur 25-30 cm çapındaki tepsiye eşit olarak yayılır.
    Üzerine sosis, sucuk ve salam yerleştirilir.
    Domates dilimleri,mantarlar, zeytin ve biberler de dekoratif olarak dizilir, tuz ekilir.
    Bol kaşar peyniri rendesi ekilir.