Anti-Aging besinler

Konusu 'Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma' forumundadır ve distancee tarafından 13 Ağustos 2009 başlatılmıştır.

    13 Ağustos 2009
    Konu Sahibi : distancee
  1. distancee

    distancee Aktif Üye Üye

    Katılım:
    9 Ağustos 2009
    Mesajlar:
    352
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    DOMATES, KAYISI, KAVUN


    Antioksdan olan likopenden zengin bu besinler, likopen, prostat kanseri riskini azaltıyor, kalp, damar sistemi hastalıklarına karşı koruyor.

    SARMISAK
    Virüs ve bakteri enfeksiyonlarından koruyor, hazımsızlığı önlüyor, tansiyonu dengeliyor ve kolesterolü düşürüyor. Ayrıca iyi bir idrar söktürücü.

    ÇAY
    İçinde kateşinler ve quarsetin adı verilen çok güçlü antioksidantlar bulunuyor. Yemek borusu, mide, deri ve kimyasalların yol açtığı kanserlere karşı koruyucu; kolesterol üretimini düşürüyor, pıhtılaşmayı azaltıyor, kalp ve damar sistemi hastalıklarını önlüyor.

    SOYA FASULYESİ
    Anti-aging ve anti kanser etkiye sahip. Meme, bağırsak, akciğer, prostat, deri ve kan kanserine karşı koruyucu.

    ÜZÜM, LİMON, KAYISI, KİRAZ, VİŞNE, KUŞBURNU
    Antioksidan ve antikanserojendirler. Bağışıklık sistemini kuvvetlendirici, alerjiyi azaltıcı etkileri bulunuyor.