Arap kebabı

Konusu 'Dünya Mutfakları' forumundadır ve Elif tarafından 19 Kasım 2008 başlatılmıştır.

    19 Kasım 2008
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.644
    Beğenildi:
    5.180
    Ödül Puanları:
    438
    Kıymayı margarinle birlikte tencereye koyun. Zar şeklinde doğranmış soğanı karabiberi ve tuzu atın. Kıyma suyunu bırakıp çekene kadar karıştırmak suretiyle kavurun. Biber salçası ince kıyılmış yeşil biber doğranmış domates ve pul biber koyun. 1 bardak su ekledikten sonra kısık ateşte 20 dakika pişirip servis yapın.