Arap Tavası

Konusu 'Et Yemekleri' forumundadır ve esteda tarafından 13 Ocak 2009 başlatılmıştır.

    13 Ocak 2009
    Konu Sahibi : esteda
  1. esteda

    esteda Batuhan & Bertuğ canlarım Üye

    Katılım:
    26 Şubat 2007
    Mesajlar:
    3.520
    Beğenildi:
    9
    Ödül Puanları:
    106
    HAZIRLANIŞI
    Kıymayı ve margarini tencereye koyup karıştırın. Kıyma suyunu çekince zar şeklinde doğranmış soğanları ilave edin. Tuz, karabiber atıp kıymayı kavurun. Kavrulan kıymayı fırına dayanaklı bir cam kaba alın. Üzerine küp şeklinde doğranmış domatesleri ilave edin. Yeşil biberleri de halka şeklinde doğrayın. Sarmısakları ilave edin, hepsini elinizle karıştırıp, yayın. 175 derecelik fırında 25 dakika susuz pişirin.
     
  2. 18 Ocak 2009
    Konu Sahibi : esteda
  3. siyahsut

    siyahsut Nietzsche Ağladığında Üye

    Katılım:
    10 Ocak 2009
    Mesajlar:
    147
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    86
    Cok basit ve leziz bir tarife benziyor deneyeceğim canım