Armut Tatlisi

Konusu 'Tatlılar' forumundadır ve basilicum tarafından 23 Kasım 2009 başlatılmıştır.

    23 Kasım 2009
    Konu Sahibi : basilicum
  1. basilicum

    basilicum Aktif Üye Üye

    Katılım:
    28 Şubat 2009
    Mesajlar:
    174
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    Armut tatlısı : kolaylıkla hazırlıyıp misafirlerinize ve ailenize sunabilceğiniz hoş bi tatlı .



    Malzemeler,
    3 adet armut
    1 paket çikolata
    1 su bardağı toz şeker
    2 su bardağı su
    1 yemek kaşığı ince çekilmiş ceviz içi

    Hazırlanışı,
    Tencereye toz şeker ve suyu alın.
    Armutların kabuklarını soyup tencereye yerleştirin.
    Şerbet kaynamaya başladığında armutları tencereden çıkarın.
    Küçük bir fırın tepsisine yağlı kâğıt serip armutları dizin.
    Önceden ısıtılmış fırında yaklaşık 15 dakika armutlar kızarana kadar pişirin.
    Çikolatayı benmari usulü eritin.
    Fırından çıkardığınız armutları servis tabağına alın.
    Üzerine eritilmiş çikolata ve ceviz içi döküp servis yapın.Afiyet olsun

    bu tarif
    kadın.tr.msn den alıntıdır..
     
    Son düzenleme: 23 Kasım 2009