Armutlu Milföy Süprizi

Konusu 'Kekler - Pastalar' forumundadır ve nevbahar tarafından 29 Mayıs 2008 başlatılmıştır.

    29 Mayıs 2008
    Konu Sahibi : nevbahar
  1. nevbahar

    nevbahar Herkes Olmuş Sahtekar Pro Üye

    Katılım:
    25 Nisan 2007
    Mesajlar:
    3.936
    Beğenildi:
    9
    Ödül Puanları:
    148
    Donmuş hamurları kısa bir süre bekletin. Çözülen yaprakları teker teker hafifçe açın.
    Armutları soyup çekirdeklerini çıkardıktan sonra ince dilimler halinde doğrayın.
    Elma suyunu armutların üzerinde gezdirin.
    Peyniri bir kaseye alıp çırpın.
    Armut dilimlerini peynire ilave edin.
    Peynirli karışımı her bir milföy hamuru üzerine eşit miktarda paylaştırın.
    Yumurta sarısını çırpıp hamurun kenar kısımlarına sürün. Hamurları sarıp hafifçe bastırın ve tekrar üzerine yumurta sarısı sürün.
    Fırını 180 dereceye ayarlayıp önceden ısıtın.
    Bir fırın tepsisini yağlayın veya içine yağlı kağıt serin. Milföy hamurlarını kapanma yerleri alta gelecek şekilde tepsinin içine yerleştirin.
    Dilerseniz ruloları yine milföy hamurundan elde edebileceğiniz değişik şekillerle süsleyebilirsiniz.
    Fırına içi su dolu bir kase yerleştirin.
    Armutlu milföy sürprizlerini fırının orta bölmesinde 20 dakika kadar pişirin.
    Kıymalı Milföy Sürpriz Dilerseniz tatlınızın yanına tuzlu milföyler de hazırlayabilirsiniz. Bunun için 300 gr kıymayı küp doğranmış 1 soğan ve iki sarmısakla yoğurun. Tuz, karabiber ve toz kırmızıbiberle tatlandırıp hamurları doldurun.
     
  2. 1 Ekim 2011
    Konu Sahibi : nevbahar
  3. azbuz

    azbuz Amalar var ! Üye

    Katılım:
    17 Aralık 2010
    Mesajlar:
    646
    Beğenildi:
    5
    Ödül Puanları:
    41
    :KK68::KK55::KK61:

    1.


    2.


    3.

    dfffffffffffffffffffffffffffjmöçkj