Arnavut Ciğeri

Konusu 'Et Yemekleri' forumundadır ve Elif tarafından 7 Ocak 2009 başlatılmıştır.

    7 Ocak 2009
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.608
    Beğenildi:
    5.137
    Ödül Puanları:
    438
    Karaciğerin zarını soyun, damarlarını çıkarın, ezmeden kuşbaşı şeklinde doğrayın.yıkamayın, ancak kanının akması için bir müddet süzgüde bırakın.kuru hale gelince unu serpiştirin, elinizle karıştırarak ciğerin una bulanmasını sağlayın. Tereyağını tavada ısıtı, ciğerleri atıp, tavayı silkeleyerek pişirin.ocaktan almadan 2 dk. önce tuz ve karabiberi serpiştirin.kıyılmış soğan ve maydanoz karışımı ile servis yapın.