Arpacık Soğanlı Pilav

Konusu 'Pilavlar' forumundadır ve nevbahar tarafından 29 Mayıs 2008 başlatılmıştır.

    29 Mayıs 2008
    Konu Sahibi : nevbahar
  1. nevbahar

    nevbahar Herkes Olmuş Sahtekar Pro Üye

    Katılım:
    25 Nisan 2007
    Mesajlar:
    3.936
    Beğenildi:
    9
    Ödül Puanları:
    148
    Soğanları kavururken şekillerinin bozulmaması için kökünden fazla kesmeden kabuklarından ayırın. Temizlediğiniz soğanları çok fazla kavurmadan yağda hafif soteleyin.
    Yıkayıp süzgece aldığınız pirinci soğanlara ekleyin.
    Et suyunu ilave ederken soğanın acılığını alması için 2 diş karanfil atın. 15 dak. kısık ateşte pişirin.
     
  2. 7 Kasım 2008
    Konu Sahibi : nevbahar
  3. TUZLUK

    TUZLUK Guest

    hiç soğanlı pilav yememiştim az önce düşünüyodum eve gidince pilav yapayım die denicem tarifinizi ellerinize sağlık