Artan Bulgur Pilavn Deerlendirme

Konusu 'Mutfak Püf Noktaları' forumundadır ve babymom tarafından 3 Haziran 2009 başlatılmıştır.

    3 Haziran 2009
    Konu Sahibi : babymom
  1. babymom

    babymom Popüler Üye Üye

    Katılım:
    17 Ekim 2008
    Mesajlar:
    10.245
    Beğenildi:
    362
    Beğendikleri:
    3
    Ödül Puanları:
    238
    benim bulgur pilavım arttı ama artık kimse yemek istemiyor nasıl degerlendirebilirim cope atmakta istemiyorum bana akıl verirseniz cok sevinirim
     
  2. 3 Haziran 2009
    Konu Sahibi : babymom
  3. pearl_pearl

    pearl_pearl Bu Aralar Ben.... Üye

    Katılım:
    27 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    1.906
    Beğenildi:
    0
    Beğendikleri:
    0
    Ödül Puanları:
    146
    kısır haline dönüştür
    bol limon ve yeşillikle salata gibi yeniyo
     
  4. 3 Haziran 2009
    Konu Sahibi : babymom
  5. babymom

    babymom Popüler Üye Üye

    Katılım:
    17 Ekim 2008
    Mesajlar:
    10.245
    Beğenildi:
    362
    Beğendikleri:
    3
    Ödül Puanları:
    238
    kısır seven yokki bizde ya sanırım cop olacak bu gidisle
     
  6. 3 Haziran 2009
    Konu Sahibi : babymom
  7. azad

    azad canişimm Üye

    Katılım:
    28 Kasım 2008
    Mesajlar:
    732
    Beğenildi:
    0
    Beğendikleri:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    canım çorba yapabilirsin eşim çok severşakkıdı
     
  8. 3 Haziran 2009
    Konu Sahibi : babymom
  9. MeDuSa

    MeDuSa Guest

    Evet çorba yapabilirsiniz
     
  10. 3 Haziran 2009
    Konu Sahibi : babymom
  11. sudem.

    sudem. sebebi hayatim yavrularim Üye

    Katılım:
    22 Mart 2009
    Mesajlar:
    229
    Beğenildi:
    0
    Beğendikleri:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    cokacimcoookcanim yogurt, yumurta ve un ile terbiye hazirla.. yayla corbasi yap....ben artan pirinc pilavlarimi bu sekilde degerlendiriyorum..uzerinede nane kavur dok..afiyet olsun canim..
     
  12. 3 Haziran 2009
    Konu Sahibi : babymom
  13. ashkom

    ashkom Popüler Üye Üye

    Katılım:
    11 Mart 2009
    Mesajlar:
    802
    Beğenildi:
    2
    Beğendikleri:
    0
    Ödül Puanları:
    108
    bulgur pilavı artınca bizdede yenmiyo
    bende biber dolmasına koyuyorum
    içine bol soğan ,nane,varsa biraz haşlanmış nohut,domates rendesi
     
  14. 3 Haziran 2009
    Konu Sahibi : babymom
  15. gamzeH

    gamzeH Aktif Üye Üye

    Katılım:
    15 Mart 2009
    Mesajlar:
    311
    Beğenildi:
    0
    Beğendikleri:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    canım böreklerde değerlendirebilirsin...
     
  16. 13 Haziran 2009
    Konu Sahibi : babymom
  17. singing kettle

    singing kettle Aktif Üye Üye

    Katılım:
    29 Mart 2008
    Mesajlar:
    552
    Beğenildi:
    0
    Beğendikleri:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    ben artanları bulgur, p,pilavı ve makarna hemen derin dondurucuya atıyorum.
    sonra 3 ü bir arada olunca ,ve haşlanmış nohutum da devamlı dolapta olduğu için.
    yağ soğan kavuruyorum,bolda salca koyuyorum birazda şehriye ekliyorum suyunu ilave edip şehriyeyi biraz pişiriyorum,sonra bu artanları hepsini içine atıyorum. tabi bulgur ve pirinçbiraz fazla oluyor makarna az, haşlanmış nohut da ilave edip kaynatıyorum. inmesine yakın bol pul biber ,biraz kimyonu koyuyorum.
    terayağını kızdırdıktan sonra nane ilavesiyle üstüne döküyorum.
    Adınada ne var ne yok çorbası diyorum. deneyin görün afiyet olsun.
     
  18. 13 Haziran 2009
    Konu Sahibi : babymom
  19. Mxixsra

    Mxixsra Paşa nın annesi Üye

    Katılım:
    7 Temmuz 2008
    Mesajlar:
    12.060
    Beğenildi:
    4
    Beğendikleri:
    0
    Ödül Puanları:
    196
    Salataların içinde güzel oluyor,yada semizotu yada ıspanak kavurup içine ekleyebilirsin.