Artan Bulgur Pilavn Deerlendirme

Konusu 'Mutfak Püf Noktaları' forumundadır ve babymom tarafından 3 Haziran 2009 başlatılmıştır.

    3 Haziran 2009
    Konu Sahibi : babymom
  1. babymom

    babymom Aktif Üye Üye

    Katılım:
    17 Ekim 2008
    Mesajlar:
    10.239
    Beğenileri:
    356
    Ödül Puanları:
    83
    benim bulgur pilavım arttı ama artık kimse yemek istemiyor nasıl degerlendirebilirim cope atmakta istemiyorum bana akıl verirseniz cok sevinirim
     
  2. 3 Haziran 2009
    Konu Sahibi : babymom
  3. pearl_pearl

    pearl_pearl Bu Aralar Ben.... Üye

    Katılım:
    27 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    1.906
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    36
    kısır haline dönüştür
    bol limon ve yeşillikle salata gibi yeniyo
     
  4. 3 Haziran 2009
    Konu Sahibi : babymom
  5. babymom

    babymom Aktif Üye Üye

    Katılım:
    17 Ekim 2008
    Mesajlar:
    10.239
    Beğenileri:
    356
    Ödül Puanları:
    83
    kısır seven yokki bizde ya sanırım cop olacak bu gidisle
     
  6. 3 Haziran 2009
    Konu Sahibi : babymom
  7. azad

    azad canişimm Üye

    Katılım:
    28 Kasım 2008
    Mesajlar:
    732
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    canım çorba yapabilirsin eşim çok severşakkıdı
     
  8. 3 Haziran 2009
    Konu Sahibi : babymom
  9. MeDuSa

    MeDuSa Guest

    Evet çorba yapabilirsiniz
     
  10. 3 Haziran 2009
    Konu Sahibi : babymom
  11. sudem.

    sudem. sebebi hayatim yavrularim Üye

    Katılım:
    22 Mart 2009
    Mesajlar:
    229
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    cokacimcoookcanim yogurt, yumurta ve un ile terbiye hazirla.. yayla corbasi yap....ben artan pirinc pilavlarimi bu sekilde degerlendiriyorum..uzerinede nane kavur dok..afiyet olsun canim..
     
  12. 3 Haziran 2009
    Konu Sahibi : babymom
  13. ashkom

    ashkom Üye Üye

    Katılım:
    11 Mart 2009
    Mesajlar:
    801
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    18
    bulgur pilavı artınca bizdede yenmiyo
    bende biber dolmasına koyuyorum
    içine bol soğan ,nane,varsa biraz haşlanmış nohut,domates rendesi
     
  14. 3 Haziran 2009
    Konu Sahibi : babymom
  15. gamzeH

    gamzeH Yeni Üye Üye

    Katılım:
    15 Mart 2009
    Mesajlar:
    311
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    canım böreklerde değerlendirebilirsin...
     
  16. 13 Haziran 2009
    Konu Sahibi : babymom
  17. singing kettle

    singing kettle Yeni Üye Üye

    Katılım:
    29 Mart 2008
    Mesajlar:
    552
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    ben artanları bulgur, p,pilavı ve makarna hemen derin dondurucuya atıyorum.
    sonra 3 ü bir arada olunca ,ve haşlanmış nohutum da devamlı dolapta olduğu için.
    yağ soğan kavuruyorum,bolda salca koyuyorum birazda şehriye ekliyorum suyunu ilave edip şehriyeyi biraz pişiriyorum,sonra bu artanları hepsini içine atıyorum. tabi bulgur ve pirinçbiraz fazla oluyor makarna az, haşlanmış nohut da ilave edip kaynatıyorum. inmesine yakın bol pul biber ,biraz kimyonu koyuyorum.
    terayağını kızdırdıktan sonra nane ilavesiyle üstüne döküyorum.
    Adınada ne var ne yok çorbası diyorum. deneyin görün afiyet olsun.
     
  18. 13 Haziran 2009
    Konu Sahibi : babymom
  19. Mxixsra

    Mxixsra Paşa nın annesi Üye

    Katılım:
    7 Temmuz 2008
    Mesajlar:
    12.060
    Beğenileri:
    3
    Ödül Puanları:
    0
    Salataların içinde güzel oluyor,yada semizotu yada ıspanak kavurup içine ekleyebilirsin.
     
Benzer Konular: Artan Bulgur
Forum Başlık Tarih
Mutfak Püf Noktaları artan yemekleri nasıl değerlendireyim. 2 Temmuz 2014
Mutfak Püf Noktaları baklava yufkası artanını nasıl saklayabılırım 9 Kasım 2010
Mutfak Püf Noktaları Artan Kurabiye Hamurunu Değerlendirme 24 Kasım 2008
Mutfak Püf Noktaları Fırında patates kızartan var mı? 16 Kasım 2008
Mutfak Püf Noktaları Artan Pilavı Değerlendirme 10 Kasım 2008