Asma Yaprağında Çupra

Konusu 'Deniz Ürünleri' forumundadır ve Elif tarafından 29 Aralık 2008 başlatılmıştır.

    29 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.608
    Beğenildi:
    5.137
    Ödül Puanları:
    438
    ilk olarak balık asma yaprağının tuzu göz önünde tutularak tuzlanır.
    balığın karın kısmına karabiber, defne yaprağı ve limon dilimi konur.
    daha sonra balığın yüzeyi yağlanır.diğer taraftan asma yaprakları
    yanyana üst üste gelecek şekilde dizilir.balık asma yapraklarına
    sarılarak ızgarada pişirilir.pişince yanında salatası ile servis yapılır