Asmalı İstavrit Buğulama

Konusu 'Deniz Ürünleri' forumundadır ve nevbahar tarafından 29 Mayıs 2008 başlatılmıştır.

    29 Mayıs 2008
    Konu Sahibi : nevbahar
  1. nevbahar

    nevbahar Herkes Olmuş Sahtekar Pro Üye

    Katılım:
    25 Nisan 2007
    Mesajlar:
    3.936
    Beğenildi:
    9
    Ödül Puanları:
    148
    Balıkların başlarını ve kılçıklarını ayırın, yıkayın.
    Üzerlerine sıvıyağ bulayın.
    Asma yapraklarını yıkayın ve süzün ardından balıkları yaprağın mat olan kısmına koyup silindir sarın.
    Tepsiye dizin. Yağ, limon sıkın. Domatesi rendeleyin. Üzerine dökün.
    Biberleri ve soğanı halka doğrayıp çevresine serpin. Su koymadan 170derecede pişirin.