Avunya Mantısı

Konusu 'Makarnalar' forumundadır ve Elif tarafından 7 Aralık 2008 başlatılmıştır.

    7 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.650
    Beğenildi:
    5.185
    Ödül Puanları:
    438
    Erişteyi tuzlu suda haşlayın. Tepsiye yayıp, önceden ısıtılmış 200 dereceli fırında 10 dakika tutun. Geceden ıslattığınız nohutları haşlayın. 1 çorba kaşığı tereyağını tavaya alın. Eriyince yemeklik doğranmış soğan ile eti tavaya ekleyin.
    Domatesi küp küp doğrayıp tavaya alın. Tuzunu ve karabiberi ayarlayın. Fırından aldığınız eriştelerin üzerine eti yayın. Dövülmüş sarmısakla yoğurdu karıştırıp, dökün. Kalan 1 çorba kaşığı tereyağında kırmızıbiberi yakın. Mantının üzerine gezdirip servis yapın.
     
  2. 26 Nisan 2013
    Konu Sahibi : Elif
  3. seral53

    seral53 Aktif Üye Üye

    Katılım:
    4 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    102
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    harika erişte ne zaman harika olmadıki
     
  4. 30 Ocak 2015
    Konu Sahibi : Elif
  5. sekerparecim

    sekerparecim Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! ÜZGÜN Üye

    Katılım:
    27 Ocak 2015
    Mesajlar:
    400
    Beğenildi:
    11
    Ödül Puanları:
    33
    erişte bayılırım güzel gibi teşekkürler :)
     
  6. 6 Mart 2015
    Konu Sahibi : Elif
  7. letizia

    letizia Mina'm Üye

    Katılım:
    31 Ağustos 2008
    Mesajlar:
    5.005
    Beğenildi:
    500
    Ödül Puanları:
    188
    Teşekkürler paylaşım için.
     
  8. 11 Mart 2015
    Konu Sahibi : Elif
  9. begum07

    begum07 Aktif Üye Üye

    Katılım:
    1 Eylül 2014
    Mesajlar:
    1.164
    Beğenildi:
    113
    Ödül Puanları:
    78
    ellerinize sağlık teşekkürler :)