Bakla Ezmesi

Konusu 'Mezeler - Ordövrler' forumundadır ve nevbahar tarafından 29 Mayıs 2008 başlatılmıştır.

    29 Mayıs 2008
    Konu Sahibi : nevbahar
  1. nevbahar

    nevbahar Herkes Olmuş Sahtekar Pro Üye

    Katılım:
    25 Nisan 2007
    Mesajlar:
    3.936
    Beğenildi:
    9
    Ödül Puanları:
    148
    Bakla içlerini akşamdan ıslatarak ertesi gün haşlayın.
    Haşlanan baklanın suyunu süzerek robotta çekin. Püre olsun.
    Sarımsakları dövün, püreye katın.
    Yağ ve tahini de karıştırın, baharatını serpin tekrar karıştırın.
    Üzerini maydanoz ile süsleyerek servis edin.
     
  2. 21 Eylül 2008
    Konu Sahibi : nevbahar
  3. Barcman

    Barcman PR UZMANI Pro Üye

    Katılım:
    1 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    10.580
    Beğenildi:
    19
    Ödül Puanları:
    198
    bende geçtiğimiz yaz yaptığım bakla ezmesi yani favanın resmini koyarak konuya bir katkıda bulunayım
    [​IMG]