Baklava (Resimli)

Konusu 'Tatlılar' forumundadır ve myflowers tarafından 5 Ocak 2009 başlatılmıştır.

    5 Ocak 2009
    Konu Sahibi : myflowers
  1. myflowers

    myflowers biroyana birbuyana salla Üye

    Katılım:
    28 Ocak 2008
    Mesajlar:
    2.542
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    106
    muhtesem ve pratik

    sımdı resımlerı eklıycemmm

    bır baklavalık paket yufka
    1.5 paket marbgarın ve 100 gram tereyagı
    ve fıstık içi
    5 su bardagı seker 4 su bardagı su
    ve bır ıkı lımon tuuzu

    hafı yaglanmıs tefsıye tek tek yufkaları dızıyoruz her 17 katta bırr fıstık ıcı serpiyoruz toplam 55 yufka zaten her yufka katınadaa erıtıgımız yagdan serpişstiriyorzz ve yufkalarımzı bıtıkten sonra keskın bızcakla kesıyoruz ve kalan yagı ustune dolastırıyoruzz cıktıktan sonraaa baklava ılık serbet sıcak dokulecekk ustune arz edılene gree fıstık veye hınds cevızı serpılınebılırnızz
     
  2. 5 Ocak 2009
    Konu Sahibi : myflowers
  3. myflowers

    myflowers biroyana birbuyana salla Üye

    Katılım:
    28 Ocak 2008
    Mesajlar:
    2.542
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    106
    [​IMG]
    [​IMG]

    [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG]
     
    Son düzenleme: 5 Ocak 2009
  4. 5 Ocak 2009
    Konu Sahibi : myflowers
  5. myflowers

    myflowers biroyana birbuyana salla Üye

    Katılım:
    28 Ocak 2008
    Mesajlar:
    2.542
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    106
  6. 5 Ocak 2009
    Konu Sahibi : myflowers
  7. myflowers

    myflowers biroyana birbuyana salla Üye

    Katılım:
    28 Ocak 2008
    Mesajlar:
    2.542
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    106
  8. 5 Ocak 2009
    Konu Sahibi : myflowers
  9. _izlen_

    _izlen_ Aktif Üye Üye

    Katılım:
    21 Kasım 2008
    Mesajlar:
    108
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    canım hazır baklava hamurlarında sıcak olunca hamur çöküyor denmişti bir arkadaş sende olmamış snaırımm..çok güzel görünüyo r ellerine sağlık canımm..
     
  10. 5 Ocak 2009
    Konu Sahibi : myflowers
  11. _izlen_

    _izlen_ Aktif Üye Üye

    Katılım:
    21 Kasım 2008
    Mesajlar:
    108
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    bu arada yağ genelde baklavaya iyice yanık dökülür sen sadece erittinmi ..
     
  12. 5 Ocak 2009
    Konu Sahibi : myflowers
  13. C@dI

    C@dI Aktif Üye Üye

    Katılım:
    15 Ağustos 2007
    Mesajlar:
    93
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    76
    BU HAZIR baklavalık yyufka değilmi
    tadı nasıl
    göründüğü kadar güzelmii
    uğraşmaya değmezmi diyorsun açmaya yani .)
     
  14. 5 Ocak 2009
    Konu Sahibi : myflowers
  15. Alsebe

    Alsebe Rutbesiz :-) Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    1.322
    Beğenildi:
    3
    Ödül Puanları:
    148
    Ben bu hazir hamurlarla hiç yapmadim bilmiyorumda yapmasini..Bunun goruntusu guzel olmus canim cekti vallaha...1 paket az gibi geldi bana ya? Kac gramki bu hazir baklavalik hamurlar?
     
  16. 5 Ocak 2009
    Konu Sahibi : myflowers
  17. myflowers

    myflowers biroyana birbuyana salla Üye

    Katılım:
    28 Ocak 2008
    Mesajlar:
    2.542
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    106
    aslında daha cok kabarırdıda ben bastırarak yaptıgım ıcın fazla kabarmamıs halı canumm ben ıkıncı kez yapıoyrum hıc anlatıgın durumla karsılasmadım
     
  18. 5 Ocak 2009
    Konu Sahibi : myflowers
  19. myflowers

    myflowers biroyana birbuyana salla Üye

    Katılım:
    28 Ocak 2008
    Mesajlar:
    2.542
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    106
    evt tatlım ben sadece errıterek doktummmmm bıraz kaynamaya geldı kapadımmm her bıra yaprak arasın ayag surdum hazırı bılr amak zor yaneeee