Bakliyatla ilgili mutfağımdan püf noktası

Konusu 'Mutfak Püf Noktaları' forumundadır ve btrebru tarafından 7 Şubat 2009 başlatılmıştır.

    7 Şubat 2009
    Konu Sahibi : btrebru
  1. btrebru

    btrebru Mesleğine aşık anne:)) Üye

    Katılım:
    26 Ocak 2009
    Mesajlar:
    98
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    76
    Geceden ıslatılmış nohut,fasulye gibi vaktiniz varsa poşetleyip dondurucuda donana kadar bekleyin.Pişireceğiniz zaman çıkarın ve su dolu bir kabın içerisine boşaltın.Hafif elinizle karıştırın kabuklarının kendiliğinde soyulduğunu göreceksiniz.Çocuk ve yaşlılarda gaz sorunlarını giderdiği gibi mutfağınızda pratiklik kazandırıyor.