Bayat ekmekleri atmayın işte size mukemml lezzet !

Konusu 'Sandviç - Kanepeler' forumundadır ve alev858 tarafından 24 Haziran 2010 başlatılmıştır.

    24 Haziran 2010
    Konu Sahibi : alev858
  1. alev858

    alev858 Yeni Üye Üye

    Katılım:
    20 Haziran 2009
    Mesajlar:
    609
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    bıraz uğraştırıyor gözuksede çok basit ve çok lezzetli artık bayat ekmekleri atmaya gerek yok :-)

    bayat ekmekleri dilimleyip tavada azcık kızartın

    domates salçası
    tereyag(luna,sana vb)
    bayat ekmek diledğnz kadar
    yeşil biber
    kaşar/beyaz peynir

    Ekmekler, kızarttıktan sonra yağ sürün önce luna vb gibi daha sonra ustune domates salçası onun ustune ekmeyı kaplıcak şeklde kaşar koyun en üstünede yeşil biber bunu kürdanla tutturabılırsnz snra bunun üstüne ben luna öneriorum fındık buyuklıgnde yag kyun bı kenarına bu ekmekleri alıp mikro dalga tavsşyem ama fırındada en düşük ısı seıysnde 2 dk yani kaşarlar erıyene kadar ısıtın Sonra afiyetle yiyin Tadına doyamıcaksınız :) Afiyet olsunn
     
  2. 11 Aralık 2010
    Konu Sahibi : alev858
  3. Menekse_57

    Menekse_57 Aktif Üye Üye

    Katılım:
    9 Aralık 2010
    Mesajlar:
    398
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    41
    Güzel fikir bayat ekmekleri degerlendirmede.Ben asla atmam.Paylasım icin tesskkurler...