Bayatlayan ekmekleri sakın çöpe atmayın !

Konusu 'Mutfak Püf Noktaları' forumundadır ve Fountain tarafından 19 Eylül 2009 başlatılmıştır.

    19 Eylül 2009
    Konu Sahibi : Fountain
  1. Fountain

    Fountain Popüler Üye Üye

    Katılım:
    2 Haziran 2008
    Mesajlar:
    3.188
    Beğenildi:
    103
    Ödül Puanları:
    153
    kzlar ben ev hanımı yada evlı degılım sızlere akıl veremem tabı ama ben bayatlayan ekmeklerı kare kare kesıp fırınlıyorum kızarıyo soguyunca kavonoza koyuyuyorum corbaların yanına kıtır oluyor super oluyor hemde ısrafı onlemıs oluyorum
     
  2. 1 Ekim 2009
    Konu Sahibi : Fountain
  3. BenMutluKiz

    BenMutluKiz SeNi SeViYoRuM... Üye

    Katılım:
    25 Şubat 2008
    Mesajlar:
    13.364
    Beğenildi:
    48
    Ödül Puanları:
    198
    paylaşımın için sağol cnm bende deneyeceğim
     
  4. 1 Ekim 2009
    Konu Sahibi : Fountain
  5. BenMutluKiz

    BenMutluKiz SeNi SeViYoRuM... Üye

    Katılım:
    25 Şubat 2008
    Mesajlar:
    13.364
    Beğenildi:
    48
    Ödül Puanları:
    198
    paylaşımın için sağol cnm bende deneyeceğim
     
  6. 1 Ekim 2009
    Konu Sahibi : Fountain
  7. EU3

    EU3 Guest

    Benim annemde yapardı hepp küçükken kıtır kıtır yerdik :))çok güzel oluyorr
     
  8. 1 Ekim 2009
    Konu Sahibi : Fountain
  9. UzmaN

    UzmaN Popüler Üye Üye

    Katılım:
    19 Şubat 2007
    Mesajlar:
    5.097
    Beğenildi:
    8
    Ödül Puanları:
    146
    ıçerik nedeni ile konu,Mutfak Püf Noktaları başlığına taşınmıştır..
     
  10. 6 Ekim 2009
    Konu Sahibi : Fountain
  11. On41

    On41 Popüler Üye Üye

    Katılım:
    27 Temmuz 2009
    Mesajlar:
    4.259
    Beğenildi:
    7
    Ödül Puanları:
    106
    benden de ayrı bi bilgi gelsin..
    bende bayatlayan ekmekler için. geniş ağızlı yarı su dolu bir kabı ocağa koyuyorum..üzerine de makarna süzgecini koyuyorm (metal olanlardan) bizde ilistir denir. bayatlamış ekmekleri de ilistire koyup kapak kapatıyorum.alttaki suyun bukarında pamuk gibi oluyolar.fırından yeni çıkmış gibi sıcacık ve yumuşak.10 dk da yeni ekmekleriniz hazır
     
  12. 7 Ekim 2009
    Konu Sahibi : Fountain
  13. eda

    eda Yeni Üye Üye

    Katılım:
    21 Temmuz 2009
    Mesajlar:
    2.212
    Beğenildi:
    8
    Ödül Puanları:
    0
    bizde çöpe atmayız yumurtalı sütlü pişiririz güzel olur.:kahve:
     
  14. 7 Ekim 2009
    Konu Sahibi : Fountain
  15. teolog

    teolog Yeni Üye Üye

    Katılım:
    30 Ekim 2008
    Mesajlar:
    8.005
    Beğenildi:
    2
    Ödül Puanları:
    0
    arkadaşım nasıl yumrutalı sütlü yapıyorsun anlatabilirmisin
     
  16. 7 Ekim 2009
    Konu Sahibi : Fountain
  17. Huli81

    Huli81 Ve yine hüsran ve aci... Üye

    Katılım:
    13 Temmuz 2007
    Mesajlar:
    5.529
    Beğenildi:
    3
    Ödül Puanları:
    146
    bende mini piza yapiyorum
     
  18. 8 Ekim 2009
    Konu Sahibi : Fountain
  19. DepresifPolyanna

    DepresifPolyanna instagram:Camgoz_tasarim Pro Üye

    Katılım:
    22 Ocak 2008
    Mesajlar:
    8.363
    Beğenildi:
    6.526
    Ödül Puanları:
    238
    Neden böyle düşündün ki sende bayan olduğuna göre biraz ev hanımısın yerimseniben, bayat ekmekten çok yapılan yemek çeşidi var bende hiç atmıyorum, rondoda çekip köfte için buzluğa atarım, hiç bir şey yapamazsam ekmekleri ıslatıp kuşları beslerim, bir de ekmek omleti diye bir şey öğrendim çok nefis oluyor, süt yumurta karıştırılıp içine ekmekleri doğruyorsunuz içine isterseniz başka malz. konabiliyor (sosis,sucuk vb.) tavada iki tarafını kızartıyorum mis gibi bir kahvaltılık oluyor
     
    Son düzenleme: 8 Ekim 2009