Biberli Karides

Konusu 'Deniz Ürünleri' forumundadır ve nevbahar tarafından 29 Mayıs 2008 başlatılmıştır.

    29 Mayıs 2008
    Konu Sahibi : nevbahar
  1. nevbahar

    nevbahar Herkes Olmuş Sahtekar Pro Üye

    Katılım:
    25 Nisan 2007
    Mesajlar:
    3.936
    Beğenildi:
    9
    Ödül Puanları:
    148
    Karidesleri tuzlu kaynar suda 6-7 dakika haşlayın.
    Kabuklarını soyun,
    Biberi ince ince şerit şeklinde doğrayın.
    Kalın dipli bir tavada tereyağını eritin.
    Doğramış olduğunuz tüm malzemeleri tavaya koyun.
    Arada bir karıştırarak 8-10 dakika yüksek ateşte pişirin.
    Sıcak olarak servis yapın.