Bıldırcın Kebap

Konusu 'Et Yemekleri' forumundadır ve Elif tarafından 1 Kasım 2009 başlatılmıştır.

    1 Kasım 2009
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.627
    Beğenildi:
    5.160
    Ödül Puanları:
    438
    [​IMG]



    1 Adet Bıldırcın
    1 Adet Bostan Patlıcan
    30 gr Tereyağı
    1 Yemek Kaşığı Un
    1 Yemek Kaşığı Krema
    2 Yemek Kaşığı Salça
    1 Tutam Tuz
    1 Tutam Karabiber

    Patlıcanı tepesinden keserek içerisini oyun.Bıldırcınları temizleyin patlıcanların içerisine koyarak tepsiye alın. Tencerede tereyağını eriterek, içerisine un koyup biraz kavurun. içerisine salça, et suyu, tuz, karabiber ve krema koyarak bir taşım kaynatın.
    İçerisinde bıldırcın olan tepsiye koyarak üzerini folyoyla kapatıp fırına koyun. 200 derece fırında pişirin. Bıldırcınlar pişene kadar fırında kalsın. Servis tabağına alarak sıcak olarak servise sunun.
     
    Son düzenleme: 24 Mart 2011
  2. 2 Kasım 2009
    Konu Sahibi : Elif
  3. ATA_SEVEN

    ATA_SEVEN YolumuzunGüneşi Önderimiz Üye

    Katılım:
    27 Şubat 2009
    Mesajlar:
    810
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    eliiiffff :çok üzgünüm:

    anam sen yaptın denedim mi bu tarifi

    yaa ben bıldırcına kıyıp da sofraya koyamam da senağlama

    merak ettim sen yaptınmı deyii

    yani kümes hayvanı değil dimi bu kuşcağız

    naptınız avladınız mı :1ninca:
     
  4. 2 Kasım 2009
    Konu Sahibi : Elif
  5. MaviEge

    MaviEge DENİZCİM VE BİRİCİK KIZLARIM Üye

    Katılım:
    22 Şubat 2008
    Mesajlar:
    4.533
    Beğenildi:
    28
    Ödül Puanları:
    148
    bıldırcın nereden bulabiliriz.ben hamileyim de :KK43:( bıldırcın eti çoook küçükken bir kere yedim.o oldu.şimdi nerede bulacam bennn (( bilen varsa söyleyebilir mi?