Bisküvili Irmik Tatlisi-Resimli

Konusu 'Tatlılar' forumundadır ve incitanemtuana tarafından 8 Şubat 2009 başlatılmıştır.

    8 Şubat 2009
    Konu Sahibi : incitanemtuana
  1. incitanemtuana

    incitanemtuana EVLI MUTLU IKI COCUKLU :) Pro Üye

    Katılım:
    10 Aralık 2007
    Mesajlar:
    25.557
    Beğenildi:
    21
    Ödül Puanları:
    198
    cok basit ve haffif bir tatli

    süt,seker,irmik ve margarini tencereye alip orta atesde koyulasincaya kadar devamli karisdirarak pisirin
    muhallebi kivamina gelince atesden alin ve dikdörtken bir firin kabina yarisini bosaltim üzerine bisküvileri dizin
    kalan irmikli karisimi ilave edip üzerini islak bir spatula ile düzelterek yayilmasini saglayin
    hindistan cevizi,tarcin ve dövülmüs findiklari serpip buzdolabinda sogutun

    1litre süt
    12corba kasigi irmik
    12corba kasigi toz seker
    1tatli kasigi margarin
    1paket kakaolu bisküvi
    1bardak dövülmüs findik
    1corba kasigi hindistan cevizi
    1tatli kasigi tarcin

    ben kakaolu bisküviyi cok sevmedigim icin pötibör bisküviyle yaptim ve malesefki dilimlenmis halinin resmi yok cünkü benim cekmeme firsat kalmadan silinip süprüldü :)
     

    Ekli Dosyalar:

  2. 8 Şubat 2009
    Konu Sahibi : incitanemtuana
  3. asksinsencansinsen

    asksinsencansinsen EVLIYIM MUTLUYUM Üye

    Katılım:
    4 Şubat 2009
    Mesajlar:
    1.338
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    106
    hepsini ben yedim sayilir sengözlerimebaksanabellerine saglik ablammm
     
  4. 31 Mart 2009
    Konu Sahibi : incitanemtuana
  5. acemiperi

    acemiperi Şükür Rabbime Üye

    Katılım:
    8 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    8.651
    Beğenildi:
    520
    Ödül Puanları:
    153
    tarifine bir ekleme yapayım. elmayı rendeleyip kıyılmış ceviz ve tarçınla karıştır. ekşi elmaysa biraz pudra şekeri ekleyebilirsin. bisküviyi dizdikten sonra bu karışımı yaya sonra muhallebiyi dök. bu da çok nefis oluyor
    ellerine sağlık
     
  6. 31 Mart 2009
    Konu Sahibi : incitanemtuana
  7. AsiMavi

    AsiMavi ♥♥..hosgeldin BeHiCeM..♥♥ Üye

    Katılım:
    13 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    3.345
    Beğenildi:
    20
    Ödül Puanları:
    148
    harika canim emegine saglik
     
  8. 31 Mart 2009
    Konu Sahibi : incitanemtuana
  9. incitanemtuana

    incitanemtuana EVLI MUTLU IKI COCUKLU :) Pro Üye

    Katılım:
    10 Aralık 2007
    Mesajlar:
    25.557
    Beğenildi:
    21
    Ödül Puanları:
    198

    wow harikasin canim mutlaka denicem cünkü tarcinli elma karisimini cok severim ama muhallebi sicak oluyo ya bisey olmaz dökünce dimi???
     
  10. 31 Mart 2009
    Konu Sahibi : incitanemtuana
  11. incitanemtuana

    incitanemtuana EVLI MUTLU IKI COCUKLU :) Pro Üye

    Katılım:
    10 Aralık 2007
    Mesajlar:
    25.557
    Beğenildi:
    21
    Ödül Puanları:
    198

    tskler canimcigima.s.
     
  12. 31 Mart 2009
    Konu Sahibi : incitanemtuana
  13. acemiperi

    acemiperi Şükür Rabbime Üye

    Katılım:
    8 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    8.651
    Beğenildi:
    520
    Ödül Puanları:
    153
    bişey değil sengözlerimebaksanab
    muhallebiyi ocaktan alır almaz dökme. biraz ılısın sonra dök. elmanın tadı belli olsun istiyorsan rendelemek yerine küp küp de doğrayabilirsin
     
  14. 3 Nisan 2009
    Konu Sahibi : incitanemtuana
  15. incitanemtuana

    incitanemtuana EVLI MUTLU IKI COCUKLU :) Pro Üye

    Katılım:
    10 Aralık 2007
    Mesajlar:
    25.557
    Beğenildi:
    21
    Ödül Puanları:
    198

    tskler canim bilgilendirdigin icina.s.:nazar:
     
  16. 3 Nisan 2009
    Konu Sahibi : incitanemtuana
  17. SeYhN

    SeYhN Popüler Üye Üye

    Katılım:
    7 Ocak 2009
    Mesajlar:
    1.284
    Beğenildi:
    2
    Ödül Puanları:
    106
    Ellerine sağlık cokacimcoook
     
  18. 3 Nisan 2009
    Konu Sahibi : incitanemtuana
  19. incitanemtuana

    incitanemtuana EVLI MUTLU IKI COCUKLU :) Pro Üye

    Katılım:
    10 Aralık 2007
    Mesajlar:
    25.557
    Beğenildi:
    21
    Ödül Puanları:
    198
    tskler canimmma.s.