Boş börek

Konusu 'Börekler' forumundadır ve Elif tarafından 12 Aralık 2008 başlatılmıştır.

    12 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Aktif Üye Yönetici Editor

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    16.499
    Beğenileri:
    235
    Ödül Puanları:
    63
    unu eleyin ve ortasını havuz gibi açın.yağ,yumurta,kabartma tozu ve 1 fiske tuzu ekleyerek hamur yapın.hazırladığınız hamuru 20 adet beze yapın.15 dakika bekletin.margarini eritin ve soğutun bezeleri merdane ile açın açtığınız yufkayı yağlanmış tepsiye yayın üzerini yağladıktan sonra diğer yufkayı koyun üstünede 3 bolca yağladıktan sonra önceden ısıtılmış 180 derece fırında kızarana dek pişirin. Hafif soğuduktan sonra Pudra Şekeri serpilerek, dilimlere keserek serviis yapin.
Benzer Konular: börek
Forum Başlık Tarih
Börekler Bayat Ekmeklerden Yapılan Börek 10 Temmuz 2014
Börekler Çıtır Börek Tarifi 10 Temmuz 2014
Börekler Pide Görünümlü Patatesli Börek Tarifi 2 Temmuz 2014
Börekler Kabaklı El Açması Börek Tarifi 2 Temmuz 2014
Börekler Çiğbörek Tarifi 30 Haziran 2014