Bonfile sote resimli

Konusu 'Et Yemekleri' forumundadır ve graf tarafından 16 Temmuz 2008 başlatılmıştır.

    16 Temmuz 2008
    Konu Sahibi : graf
  1. graf

    graf Popüler Üye Üye

    Katılım:
    14 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    702
    Beğenildi:
    6
    Ödül Puanları:
    108
    İLK DEFA YAPTIM SÜPER OLDU ŞİDDETLE TAVSİYE EDER AFİYET OLSUN DERİM



    2 dilim parmak şeklinde doğranmış biftek
    500 gram garnitür
    150 gram dilimlenmiş mantar
    15 adet arpacık soğan
    Salça
    Sıvı yağ
    1 adet biber
    Tuz
    İsteğe göre şarap

    Dilimlenmiş biftekler ve biberler, soyulmuş arpacık soğanlar yağda kızartılmaya başlanır.
    2. Biftekler ve soğanlar piştiğinde istenilen miktarda salça ilave edilir.
    3. Garnitürler ve mantarlar ilave edilir.
    4. Malzemeleri kapatmayacak kadar su eklenir. Bu noktada isteğe göre biraz şarap da eklenebilir. Tuz eklenir.
    5. 10-15 dakika da böyle pişirilir ve servise sunulur.
    AFİYET OLSUN
     
  2. 16 Temmuz 2008
    Konu Sahibi : graf
  3. graf

    graf Popüler Üye Üye

    Katılım:
    14 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    702
    Beğenildi:
    6
    Ödül Puanları:
    108
    [​IMG]
     
  4. 9 Nisan 2013
    Konu Sahibi : graf
  5. de_niz

    de_niz Yol arkadaşım Üye

    Katılım:
    28 Ocak 2013
    Mesajlar:
    5.483
    Beğenildi:
    85
    Ödül Puanları:
    93
    Çok leziz görünüyo