Bordelaise Usulü Taş Mantar/Fransa

Konusu 'Dünya Mutfakları' forumundadır ve Elif tarafından 29 Kasım 2008 başlatılmıştır.

    29 Kasım 2008
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.627
    Beğenildi:
    5.162
    Ödül Puanları:
    438
    Mantarları ayıklayın, saplarını koparıp kıyın. Başlarını enine kesin.
    Ispanağı ayıklayın, bir taşım kaynatın. Ilındıktan ve suyu damladıktan sonra ıspanağı kıyın.
    Soğanları ve sarmısağı kıyın. Jambonu şeritleyin. Hepsini 10 dakika sote edin.
    Mantarları kızgın ceviz yağında 5 dakika kızartın. Tuzunu ve biberini ayarlayın. Mantarları ıspanağın üstüne koyun. Ilık olarak servis yapın.
    kaynak:mavietki.com