Börek Yapımı

Konusu 'Mutfak Püf Noktaları' forumundadır ve acuns tarafından 29 Kasım 2008 başlatılmıştır.

    29 Kasım 2008
    Konu Sahibi : acuns
  1. acuns

    acuns Aktif Üye Üye

    Katılım:
    13 Kasım 2008
    Mesajlar:
    102
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    arkadaşlar bugün paket halinde üçgen yufka aldım. az önce bu saatte paçanga gibimsi bir börek sardım. ne paçanga gibi kalın ne sigara böreği gibi ince. açtığımda güzeldi. kolayca sardım ama sonra sertleşmeye ve kenarlardan kırılmaya başladı. bunları yarın akşamüstü kızartacağım. o saate kadar çatır çatır olurmu bunlar? o kadar sardım atacakmıyım ben bunları. ne yapabilirm? servis tabağına koydum streç le sardım üstünü delirecem yardım edin?
     
  2. 5 Kasım 2010
    Konu Sahibi : acuns
  3. AhuDudu_

    AhuDudu_ Aktif Üye Üye

    Katılım:
    7 Ekim 2010
    Mesajlar:
    132
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    41
    Kızartma.... çok hafif süte batır... yağlanmış tepsiye dizip üzerine yumurta sür we fırına wer...:KK66: