Buğday Soslu Somon Balığı

Konusu 'Deniz Ürünleri' forumundadır ve nevbahar tarafından 29 Mayıs 2008 başlatılmıştır.

    29 Mayıs 2008
    Konu Sahibi : nevbahar
  1. nevbahar

    nevbahar Herkes Olmuş Sahtekar Pro Üye

    Katılım:
    25 Nisan 2007
    Mesajlar:
    3.936
    Beğenildi:
    9
    Ödül Puanları:
    148
    Buğdayı haşlayarak süzün.
    Yağ içine ½ limon sıkıp az da tuz katıp karıştırın. Bu sosu balığın üzerine yedirin 170derecede 20dk kızartın. Süzdüğünüz buğdayı bir kap içinde doğradığınız kırmızıbiber, yeşilbiber, domates ve sirke ile karıştırın. Üzerine az yağ, birkaç damla limon sıkın ve tuz döküp tekrar karıştırın.
    Küp küp doğradığınız salatalık turşusunu ekleyin; pişen balıkla birlikte servis tabağına alarak maydanoz ile süsleyin.