Buğu kebabı

Konusu 'Kebaplar' forumundadır ve Elif tarafından 17 Aralık 2008 başlatılmıştır.

    17 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.653
    Beğenildi:
    5.191
    Ödül Puanları:
    438
    Eti, arpacık soğan büyüklüğünde doğrayıp güvece alın.
    Soğan ve sarımsakları soyup, bütün olarak ete ekleyin.
    Domatesleri yıkayıp rendeleyin.
    Defne yaprağı, tuz, karabiber, kekik ve domates rendesini ilave edip güvecin kapağını kapatın.
    Kısık ateşte yaklaşık 2 saat pişirin.
    Servis yapmadan önce defne yapraklarını içinden alın.
    Üzerine dereotu serpin ve sıcak olarak servis yapın.