Buzlukta mcver ???

Konusu 'Mutfak Püf Noktaları' forumundadır ve NHLTLG tarafından 9 Eylül 2008 başlatılmıştır.

    9 Eylül 2008
    Konu Sahibi : NHLTLG
  1. NHLTLG

    NHLTLG Rabbim korusun meleğimi.. Üye

    Katılım:
    28 Ağustos 2006
    Mesajlar:
    956
    Beğenildi:
    2
    Ödül Puanları:
    86
    arkadaşlar kabak ve patates karışımı ile hazırlanıp kızartılmış bi mücver buzlukta saklanırmı? deneyen var mı ? sizce tadı bozuk mu olur :)
     
  2. 10 Eylül 2008
    Konu Sahibi : NHLTLG
  3. NHLTLG

    NHLTLG Rabbim korusun meleğimi.. Üye

    Katılım:
    28 Ağustos 2006
    Mesajlar:
    956
    Beğenildi:
    2
    Ödül Puanları:
    86
    ??????????? kimse denemdi sanırım
     
  4. 10 Eylül 2008
    Konu Sahibi : NHLTLG
  5. temmuziki

    temmuziki Popüler Üye Üye

    Katılım:
    18 Ağustos 2008
    Mesajlar:
    8.634
    Beğenildi:
    21
    Ödül Puanları:
    153
    tadı bozulur ya mücver soganlı güzel oluyo sogan fln da olunca içinde tadı bozulabilir
    ben biberin patlıcanın da dolaptan çıktıktan sonra tadının degiştigini düşünüyorum
    en iyisi taze yemek
     
  6. 10 Eylül 2008
    Konu Sahibi : NHLTLG
  7. deniz_yildizi

    deniz_yildizi Canımsın.... Üye

    Katılım:
    13 Mart 2008
    Mesajlar:
    630
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    bende katılıyorum zaten pişmiş bir yemeği buzluğa atmak
    tadını bozar bide çözülmesi gerekicek yemek için :)
     
  8. 10 Eylül 2008
    Konu Sahibi : NHLTLG
  9. FairBeauty

    FairBeauty Aktif Üye Üye

    Katılım:
    12 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    28
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    76
    Ana sayfada gecerken dunden beri "Buzlukta Mucveri" yanlislikla "Buzlukta Mucevher" olarak okudugumu soylesem :) Aklimin nerede oldugunu anlarsiniz herhalde.
     
  10. 10 Eylül 2008
    Konu Sahibi : NHLTLG
  11. sinyora

    sinyora Popüler Üye Üye

    Katılım:
    20 Kasım 2006
    Mesajlar:
    579
    Beğenildi:
    5
    Ödül Puanları:
    108
    kızarmış haliyle buzlukta muhafaza etmek hoş olmaz bence
    ben kabak mücverini hazırlayıp buzlukta saklıyorum
    ihtiyacım olduğunda çıkarıp kızartıyorum
    eğer fazla sulanırsa biraz daha un ilave ediyorum
    gayet güzel oluyor
     
  12. 11 Eylül 2008
    Konu Sahibi : NHLTLG
  13. haydeç

    haydeç Popüler Üye Üye

    Katılım:
    18 Şubat 2007
    Mesajlar:
    2.900
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    148
    ben kızartılımış saklamıyorum... en güzeli kabakları rendele poşetle ..sonra lazım olduğunda çıkart bütün malzemeleri koy hem de yeni yapılmış oluyor.lezzetli oluyor..kolay gelsin
     
  14. 11 Eylül 2008
    Konu Sahibi : NHLTLG
  15. NHLTLG

    NHLTLG Rabbim korusun meleğimi.. Üye

    Katılım:
    28 Ağustos 2006
    Mesajlar:
    956
    Beğenildi:
    2
    Ödül Puanları:
    86
    EFET BU MANTIKLI GELDİ TŞK EDERİM FİKİR İÇİN
    BEN TEK KABAKTAN YİYEMİORUM MÜCVERİ YARI YARIYA PATATES ATIOM SIRF KABAK SANKİ ÇOK YUMUŞAK VE YAĞLI GİBİ GELİO İKİSİ Bİ ARADA DURUR MU ACABA PATATESİN KARARMASI AÇINDAN

    yada ben en iisi az bi miktarla deniyim olursa boldan atarım buzluğa :1rolleyes:
     
  16. 11 Eylül 2008
    Konu Sahibi : NHLTLG
  17. haydeç

    haydeç Popüler Üye Üye

    Katılım:
    18 Şubat 2007
    Mesajlar:
    2.900
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    148
    bence patetesli koyma derim .kararır patates... patatesi herzaman bulabiliriz ama kabak saklamak böyle daha mantıklı geliyor bana dene istersen ama bence olmaz
     
  18. 11 Eylül 2008
    Konu Sahibi : NHLTLG
  19. @ycel

    @ycel Aktif Üye Üye

    Katılım:
    24 Ekim 2007
    Mesajlar:
    145
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    Bence de patatesli olmaz ama haydeç inki mantıklı pişirmeden rendeleyerek saklıyabilirsin canım.Denedikten sonra sonucunuda yaz tamam.