Buzluktaki yiyecekler

Konusu 'Püf Noktaları' forumundadır ve shekerkizcandy tarafından 13 Şubat 2010 başlatılmıştır.

    13 Şubat 2010
    Konu Sahibi : shekerkizcandy
  1. shekerkizcandy

    shekerkizcandy Mutlu♥♥ Üye

    Katılım:
    24 Kasım 2009
    Mesajlar:
    5.622
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    146
    Merhabalar arkadaşlar,

    Hemen hemen herkezin derin dondurucusuna yazın alıpta kış için koyduğu sebzeler vb.vardır.Buzluktaki bu yiyecekleri kışın yemek yapmak için kullandığımızda sanki farklı bir tat bırakır damağımızda,tadı değişmiş gibidir.Bunun önüne geçebilmek için buzluktan çıkarılan bu yiyecekleri sıcak suda değil soğuk suda pişirme yöntemi,tadlarını korumalarında cidden etkili oluyor.
    Bulduğum bu yöntemi paylaşmak istedim.Bilmeyenler için.
     
  2. 13 Şubat 2010
    Konu Sahibi : shekerkizcandy
  3. Derin__Su

    Derin__Su derin sular ÜZGÜN Üye

    Katılım:
    14 Aralık 2008
    Mesajlar:
    5.394
    Beğenildi:
    118
    Ödül Puanları:
    163
    Him soguk su ,sebzeleri kaynamis suyun icine atmamak lazim o zaman...
     
  4. 13 Şubat 2010
    Konu Sahibi : shekerkizcandy
  5. shekerkizcandy

    shekerkizcandy Mutlu♥♥ Üye

    Katılım:
    24 Kasım 2009
    Mesajlar:
    5.622
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    146
    Kesinlikle.Böyle durumlarda yemeği soğuk suyla yapın.
     
  6. 13 Şubat 2010
    Konu Sahibi : shekerkizcandy
  7. shekerkizcandy

    shekerkizcandy Mutlu♥♥ Üye

    Katılım:
    24 Kasım 2009
    Mesajlar:
    5.622
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    146
    Konuyu yemek tarifleri/püf noktalarına taşıyabilir misiniz?