Cacık (Van Kahvaltısı)

Konusu 'Yöresel Yemekler' forumundadır ve mart09 tarafından 16 Nisan 2010 başlatılmıştır.

    16 Nisan 2010
    Konu Sahibi : mart09
  1. mart09

    mart09 Popüler Üye Üye

    Katılım:
    21 Şubat 2009
    Mesajlar:
    1.358
    Beğenildi:
    226
    Ödül Puanları:
    113
    Khvaltılar için güzel bir lezzet.

    Tereyağını oda sıcaklığına getirin.

    Süzme yoğurt
    Dereotu
    Sivri biber
    Taze soğan
    Tereyağı

    Dereotu, sivribiberi ve taze soğanı ince ince kıyın.
    Bu malzemelerle birlikte yoğurt ve tereyağını iyicene karıştırın.
    Marifet tereyağının içinde pütür pütür kalmaması kısmında ortaya çıkıyor:)